KUCHARZ Weso艂a oferta pracy 26 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - planowanie i organizacja 偶ywienia,- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, - dba艂o艣膰 o stanowisko pracy.
Data publikacji: 2019-03-21
Lokalizacja: Weso艂a (mazowieckie)
Pracodawca: 26 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Okuniewska 1, 05-075 Weso艂a, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- planowanie i organizacja 偶ywienia,- przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, - dba艂o艣膰 o stanowisko pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 2100+ 10% premii + dodatek za wys艂ug臋 lat.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Weso艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: siedlecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mokobody
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Umiejetno艣膰 pracy w zespole.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: 26 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Okuniewska 1, 05-075 Weso艂a, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 7-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: siedlecki
Gmina pracodawcy: Mokobody
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Weso艂a
Ulica pracodawcy: Okuniewska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mi艅sku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.03.2019
Data dodania oferty pracy: 21.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 20.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 6-14, 12-20; umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 na czas nieokre艣lony
ABM Touristic sp. z o.o. - 2018-03-14 - Ustka (pomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2016-06-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych
Zesp贸艂 Pa艂acowy Sp z o.o. Kurozw臋ki - 2017-03-02 - Kurozw臋ki (艣wi臋tokrzyskie)
Zast臋pstwo za osob臋 przebywaj膮c膮 na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podleg艂o艣膰 s艂u偶bowa: bezpo艣rednim prze艂o偶onym jest: kierownik gospodarczy, kierownik 艣wietlicyZakres obowi膮zk贸w wynikaj膮cych z art. 100 Kodeksu pracy:搂 1. Pracownik jest obowi膮zany wykonywa膰 prac臋 sumiennie i starannie oraz stosowa膰 si臋 do polece艅 prze艂o偶onych, kt贸re dotycz膮 pracy, je偶eli nie s膮 one sprzeczne z przepisami prawa lub umow膮 o prac臋.搂 2. Pracownik jest obowi膮zany w szczeg贸lno艣ci:1) przestrzega膰 czasu pracy ustalonego w zak艂adzie pracy,2) przestrzega膰 regulaminu pracy i ustalonego w zak艂adzie pracy porz膮dku,3) przestrzega膰 przepis贸w oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Szko艂a Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszy艅skiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy + proste dania
XLUP JAROS艁AW KOLONDRA - 2018-09-10 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godz. 7-19.00. i 19 -7.00 w dni robocze oraz wolne.
CKiR ORLE GNIAZDO SZCZYRK SP.Z O.O. - 2019-01-18 - Szczyrk (艣l膮skie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie da艅.
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna G艂adysz,Jaros艂aw G艂adysz - 2018-10-19 - Zawiercie (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Torzym (lubuskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie potraw, napoj贸w, deser贸w, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i ich ocena, w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
praca w kuchni
PPHU MARKUS - 2016-03-02 - Przesieka (dolno艣l膮skie)
Gotowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci (oko艂o 200). Przygotowywyanie: 艣niadania, obiadu (zupa i II danie) oraz podwieczorku. Praca w godzinach rannych: 6:30-14:30. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia na sta艂e. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 798 67 79, osobisty.
PRZEDSZKOLE NR 25 - 2017-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sprz膮tanie klatek schodowych i posesji
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw np.: pizza, zestawy obiadowe, sa艂atki, hamburgery itd.Utrzymywanie porz膮dku na miejscu pracy;Praca 5-6 dni w tygodniu;Praca w godzinach 6:00-14:00;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-wyszukiwanie biznesowych rozwi膮za艅 IT dla bankowo艣ci;-analiza obecnych proces贸w i rozwi膮za艅 pod k膮tem ich funkcjonalno艣ci;-analiza pod k膮tem proponowania nowych rozwi膮za艅 i produkt贸w dla biznesu;-koordynacja procesu rozw贸j produktu w trakcie poszczeg贸lnych faz projektu oraz wsp贸艂praca z zespo艂em deweloper贸w aplikacji;-definiowanie kryteri贸w akceptacji aplikacji w celu przeprowadzenia dzia艂a艅 testowych;-przygotowywanie ekspertyzy SME odnosz膮cej si臋 do aplikacji oraz biznesowego 艣rodowiska jej wykorzystania;-艣cis艂a wsp贸艂praca z Klientem, analiza wymaga艅 biznesowych Klienta i sta艂y nadz贸r nad i kontrola realizacji wymaga艅 Klienta;-praca metodologi膮 agile oraz scrum; Zobowi膮zuj臋 si臋 do powiadomienia Urz臋du Pracy o dezaktualizacji oferty. W przypadku trzykrotnego braku kontaktu telefonicznego z pracodawc膮 oferta zostaje wycofana z realizacji.
EPAM Systems Poland - 2016-03-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Obs艂uga klient贸w.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2018-03-07 - 呕yzn贸w (podkarpackie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dost臋pne surowce, obliczanie warto艣ci energetycznej sporzadzanych posi艂k贸w, opracowywanie ofert kulinarnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- odporno艣膰 na dzia艂anie pod presj膮 czasu, praca w pomiesczeniu zamkni臋tym przy du偶ej wilgotno艣ci, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporz膮dzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
Obs艂uga maszyny do ci臋cia pianki.
PPHU TOMPOL TOMASZ PIETRUS - 2016-06-13 - Myjomice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw pod zam贸wienie konsumenta.
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2016-03-02 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie obiad贸w.
DOMINO BAR Wies艂aw Wi臋ckowski - 2018-06-27 - Gostynin (mazowieckie)
Do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, tak偶e w weekendy; miejsce pracy: Gliwice So艣nica; kuchnia polska i 艣l膮ska;
"MAG" Przesi臋biorstwo Wielobran偶owe Gra偶yna Zygad艂o - 2016-01-08 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowanie farszu, lepienie pierog贸w i innych wyrob贸w garma偶eryjnych
Bar - Pierogarnia Zygmunt Nowakowski - 2018-08-01 - Bi艂goraj (lubelskie)
Przygotowywanie receptur i sporz膮dzanie da艅 kuchni tureckiej.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Fostakowski Stanis艂aw - 2018-04-05 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Wg stanowiska.
Restauracja "Pa艂acowa" Pawe艂 B臋艣 - 2018-06-25 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - S艂ubice (lubuskie)
samodzielne przygotowywanie da艅 wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Firma "PROTEA" Niechajczyk Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-05 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o. - 2018-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
INTER-BAR-MOTEL ALFRED GRAMS - 2016-01-13 - Stare Marzy (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie poraw i napoj贸w, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych, obr贸bka wst臋pna surowca, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji wyrob贸w kulinarnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw mi臋snych, p贸mi臋snych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)