KUCHARZ W BARZE "JAGIENKA"(NR 2111) Bydgoszcz oferta pracy SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
Stanowisko: KUCHARZ W BARZE "JAGIENKA"(NR 2111)
Wynagrodzenie: od 4 000 do 5 500 PLN
Zakres obowiązków: Ogólny zakres obowiązków:- przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standardów HACCP,- udział w tworzeniu menu,- dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.Wynagrodzenie brutto od 4.000,00 do 5.500,00 zł. Wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
Data publikacji: 2021-06-09
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Ogólny zakres obowiązków:- przyrządzanie potraw według receptur wprowadzonych przez Szefa Kuchni,- przestrzeganie norm i standardów HACCP,- udział w tworzeniu menu,- dbałość o estetykę wydawanych potraw.Oferujemy:- zatrudnienie na umowę o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,- wynagrodzenie zasadnicze oraz system premiowy uzależniony od wyników,- dofinansowanie do wypoczynku letniego,- pracę w przyjaznym i zgranym zespole.Wynagrodzenie brutto od 4.000,00 do 5.500,00 zł. Wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 do 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie brutto od 4.000,00 do 5.500,00 zł. Wynagrodzenie uzależnione jest od posiadanych kompetencji i kwalifikacji, zostanie ustalone bezpośrednio z kandydatem podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W BARZE "JAGIENKA"(NR 2111)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0461
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 do 5 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania:- wykształcenie gastronomiczne,- doświadczenie na stanowisku kucharz,- pasja do gotowania,- dobra organizacja własnej pracy,- aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy: SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY
danePracodawcy_nip: 5540312013
danePracodawcy_regon: 001020111
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 23, 85-825 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt e-mail: sekretariat (at) restauracjebydgoszcz.pl lub tel. 52 3249310 - p. Katarzyna Siedzińska
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 04
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
danePracodawcy_kodPowiatu: 0461
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0928363
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 23
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.06.2021
Oferta pracy ważna do: 07.07.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d2bad404412f2893c818807ab0a0bf5b
Podobne oferty pracy
- obsługa grilla- przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej z wykorzystaniem produktów typowych dla tej kuchni- liczba godzin pracy: minimum 40 godzin tygodniowo- umowa zlecenia na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2021-04-08 - Łódź (łódzkie)
zgodny z charakterystyką pracy
TEAMM Sp. z o.o. Lenartowice - 2016-09-01 - Lenartowice (wielkopolskie)
- obsługa urządzeń biurowych, - nadzór nad dokumentacją firmową, - obsługa korespondencji biurowej,- praca zdalna
kontakt przez PUP - 2021-06-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2019-01-04 - Namysłów (opolskie)
Dozór nad zmianą, prowadzenie zmiany
ZAKŁAD DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ "CARBON" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-12 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw i deserów, przyjmowanie towaru, dobanie o porządek na stanowisku, kontrola jakości i terminu przydatności produktów, przygotowywanie list zakupów.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 10-18.00. Oferta skierowana do osób bezrobotnych z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Legnica (dolnośląskie)
pracownik produkcji przy wyrobach z tworzyw sztucznych
ZELAN SP. Z O.O. - 2020-11-10 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pawilońska 2/4.Godziny pracy: 6-14, 8-16.
POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1 - 2021-03-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posiłków zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Zagórz (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków garmażeryjnych, mącznych, zup oraz dań fit.
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-22 - Łuków (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni bliskowschodniej. Przyrządzanie dipów i sosów. Posługiwanie się podstawowymi narzędziami w kuchni: noże, obieraczki, miksery, blendery. Sprzątanie w lokalu na zakończenie pracy.
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - Staszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań obiadowych. Dbanie o zarządzanie produktem. Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe. Praca na okres próbny 3 m-ce z możliwością przedłużenia, pełny etat, w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego, praca w godzinach 9-18, godziny pracy do ustalenia, praca również w wolne dni. Kontakt z pracodawcą osobisty Andrychów, ul. Włókniarzy 16.
CATERING MIGDAŁEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-13 - Andrychów (małopolskie)
GOTOWANIE POTRAW WIETNAMSKICH.
kontakt przez PUP - 2019-03-11 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Usługowe Dorota Wołyniec - 2016-04-01 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami menu restauracji.Mile widziane doświadczenie zawodowe.Bardzo ważne zaangażowanie, chęci do nauki i pracy.Pracadawca opłaci badania z książeczki sanepidowskiej.Szkolenia z zakresu przygotowania potraw z kuchni chińskiej.Po okresie próbnym praca na czas określony.Wynagrodzenie 2.250zł+premia.
OTAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-01 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Koło (wielkopolskie)
wg stanowiska
Marcin Madetko - 2016-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
wg stanowiska
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2019-06-14 - Namysłów (opolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2020-06-04 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w punkcie gastronomicznym. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw
JULIAN PAŁETKO FIRMA HANDLOWA - 2021-06-08 - Widoma (małopolskie)
obróbka surowców, przygotowanie i wytwarzanie gotowych posiłków, obsługa cateringu, obsługa klienta, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2014-09-19 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Kadyny (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie produktów, gotowanie, utrzymanie porządku na terenie kuchni i zaplecza
kontakt przez PUP - 2020-02-18 - Radom (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Warszawa (mazowieckie)
wg standardów nauczania
kontakt przez OHP - 2020-09-01 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Gromadzenie i opracowywanie zbiorów bibliotecznych.ZADANIA PODSTAWOWE1)prowadzenie komputerowej bazy katalogowej moduł Gromadzenie i Opracowanie;2)opracowanie formalne i rzeczowe zbiorów bibliotecznych;3)realizowanie prac związanych z gromadzeniem zbiorów bibliotecznych;4)prowadzenie gospodarki finansowej w zakresie wpływów, ubytków i skontrum;5)ewidencjonowanie rzeczowych składników majątku biblioteki;6)prowadzenie prac mających na celu zabezpieczenie i konserwację zbiorów biblioteki
Centrum Szkolenia Policji - 2017-01-27 - Legionowo (mazowieckie)
Nauczyciel doradztwa zawodowego. Wymiar etatu: 3/18.
Samorządowy Zespół Szkół w Kostkowie - 2017-11-10 - Kostkowo (pomorskie)