KUCHARZ- 18/0011 Namysłów oferta pracy OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Stanowisko: KUCHARZ- 18/0011
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2019-01-04
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- 18/0011
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+ skierowania
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: 3 -go Maja
Numer budynku pracodawcy: 23a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.01.2019
Oferta pracy ważna do: 04.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw wg określonego menu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
GEMINI Sp. z o.o./ Rezydencja Pod Zegarem - 2015-12-02 - Trzebinia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-01-08 - Radomsko (łódzkie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Żory (śląskie)
przygotowywanie dań typu fast food, pizza
Bonum Trade Sp. z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-03-07 - Bezwola (lubelskie)
prowadzenie warsztatu gastronomicznego
CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ - 2016-03-01 - Sierakowo (wielkopolskie)
wykonywanie prac bosmańskich, obsługa wypożyczalni sprzętu pływającego, nadzorowanie cumowania łodzi, prowadzenie ewidencji wypożyczonego sprzętu, obsługa systemu operacyjnego Windows, utrzymanie porządku na terenie obiektu
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Rydzewo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw i napojów, prowadzenie gospodarki magazynowej, zarządzanie zespołem pracowników
PBM Południe Tour sp. z o.o. Hotel "Perła Południa" - 2015-11-30 - Rytro (małopolskie)
praca samodzielna przy wykonywaniu kakabu i sharmy
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Zgierz (łódzkie)
wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku, kontrola stanu zapasów, zabezpieczanie surowców i produktów przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Sosnowiec (śląskie)
dbanie o prawidłową eksploatację sprzętu kuchennego oraz porządek w miejscu pracy. Przygotowywanie półproduktów z warzyw, mięs oraz mącznych wyrobów. Przyrządzenie potraw według ustalonego wcześniej menu.
FOOD MARKET sp. z o.o. - 2017-07-19 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, serwowanie sporządzonych dań
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2017-06-23 - Pakosław (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłku składającego się z dwóch dań dla uczniów szkoły.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie potraw i napojów, przechowywanie żywności
TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Organizacja pracy kuchni.Karta menu.Przyjęcia okolicznościowe.Zarządzanie personelem.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-08-22 - Chełmek (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
F.H.U. Gerc Mariusz - 2017-11-07 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Częstochowa (śląskie)
restauracja dla gości hotelowych oraz gości z zewnątrz
ULISSES Sp.zo.o. s.k.a - 2016-04-18 - Kościelisko (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAMÓWIEŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia PRACA NA TERENIE CAŁEJ POLSKI
GEOPALBUD Łukasz Kluz - 2018-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw z menu, pomoc przy ich przygotowaniu
MEGA-POL-TRANS PIOTR CZARNOTA - 2018-04-13 - Złotów (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw z ryb i dziczyzny.
ZAV IPS RPS - 2016-02-11 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Świętochłowice (śląskie)
organizacja czasu pracy, przygotowanie potraw ciepłych oraz zimnych przekąsek, przyjmowanie zamówień od kelnera,
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
PUH Paulina Seydak - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Rogoźno (wielkopolskie)
wykształcenie średnie,doświadczenie mile widziane,prawo jazdy mile widziane,może być osoba do przyuczenia,chęć do pracy
NOWA Kasprzak Tomasz - 2015-11-05 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)