KUCHARZ Duszniki-Zdrój oferta pracy TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw i napojów, przechowywanie żywności
Data publikacji: 2017-10-27
Lokalizacja: Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 47, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw i napojów, przechowywanie żywności
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2017
Nazwa pracodawcy:
TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Plac Solny 14/3, 50-062 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Plac Solny
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.10.2017
Oferta pracy ważna do: 26.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie obiadów, bankietów, dbałość o kuchnię
Hotel RENUSZ Danuta Renusz, ul. Nadwiślańska 56, 80- 680 Gdańsk - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Centrum Motoryzacyjne" Sp. Jawna Rafał Limanówka, Stefania Limanówka - 2016-10-05 - Wałbrzych (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Kościelisko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej.
Bella Italia Beata Wilisowska - 2017-08-07 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie ciasta, produkcja pizzy, przygotowywanie potraw.
AMIRA Łukasz Krystek - 2015-12-10 - Kępno (wielkopolskie)
przestrzeganie zasad BHP, ISO, HCCAP; delegowanie zadań pomocy kuchennej; przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami wg jadłospisów
ASPEN RES Sp. z o.o. - 2017-10-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
Locaris Sp. z o. o. - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
praca w Dębinówka Dom Gościnny
GOSPOD AGROTURYSTYCZNE DĘBINÓWKA - 2017-11-27 - Rzeszów (podkarpackie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Praca przy produkcji drzwi wewnętrznych lub listew przypodłogowych.Mile widziane doświadczenie w pracy produkcyjnej.
DECOPLAST HUBERT PIĘTKA - 2017-01-13 - Wola Rafałowska (mazowieckie)
Kucharz w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Kominy (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producentów "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2017-11-14 - Daszyna (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma Handlowo Usługowa "JaKa" Anna Jankowska, 2.Centrum Pomocy Poszkodowanym "MAX" Anna Jankowska - 2016-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami, dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2018-04-20 - Bochnia (małopolskie)
prowadzenie ksiąg rachunkowych, nadzór nad obiegiem dok. ksieęgowych, uzgadnianie sald, sporządzenie deklaracji podatkowych oraz sprawozdań do GUS, sporządzenie sprawozdań finansowych oraz analiz i raportów, współpraca z instytucjami
BIURO RACHUNKOWE EFEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-11 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowanie narzędzi, maszyn i urządzeń, wykańczanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Ustroń (śląskie)
gotowanie posiłków
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "ORION A" GRAŻYNA SZPILA SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-24 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek - 2016-11-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
aktywne poszukiwanie nabywców detalicznych, hurtowych i inwestycyjnych, obsługa klientów indywidualnych i firm budowlanych, prowadzenie negocjacji z klientami, koordynacja dostaw towarów, realizacja planów sprzedaży
MERCUS Logistyka Sp. z o.o. - 2016-10-28 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)
Brak danych
RZESZOWSKIE ZAKŁADY DROBIARSKIE " RES-DROB" SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań; ustalanie menu; dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych; obsługa rozdrabniarek wilk, Spomasz-Nakło, pieców konwekcyjnych, maszyny kuter; praca w wymiarze 20 godz./tydz.
DREMAN Sp. z o.o. - 2017-11-10 - Opole (opolskie)
Kucharz RESTAURACjA"GOŚCINIEC DĘBICKI"
Daniel Machala Firma Produkcyjno- Handlowo Usługowa EURO-MONT - 2017-09-28 - Dębica (podkarpackie)
sporządzanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
- pomoc w przygotowywaniu posiłków- dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-09-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pieczenie pizzy, pomoc w przyrządzaniu posiłków. Praca w godzinach 9-22.
F.H.U. GALA Grażyna Żelechowska - 2017-08-18 - Staroźreby (mazowieckie)
Przygotowywanie posułków kuchnii indyjskiej, pakistańskiej, arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)