KUCHARZ- 19/0537 Namysłów oferta pracy OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Stanowisko: KUCHARZ- 19/0537
Wynagrodzenie: 2 500 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2019-06-14
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- 19/0537
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+ skierowania
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: 3 -go Maja
Numer budynku pracodawcy: 23a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2019
Oferta pracy ważna do: 14.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?aee40ba97aeeb10aa84f565af48a6d26
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań, prace typowe dla kucharza
kontakt przez OHP - 2017-11-29 - Niemcy (Niemcy)
prace fizyczne lub obsługa urządzeń mechanicznych-wtryskarek, miejsce pracy: Włocławek, ul. Gołębia 5 lub Bogucin 141C
ZAKŁAD PRODUKCYJNO - HANDLOWY ROLMET WOJCIECH CIECHURSKI - 2019-06-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z jadłospisem i technologią przygotowywania żywności, praca w godz. 6:30-14:30
Żłobek Pomnik Matki Polki - 2018-01-31 - Opole (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Katowice (śląskie)
GOTOWANIE PRODUKTÓW KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE PRODUKCJI
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-08-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Wstępna obróbka warzyw i składników, pomoc w przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Żary (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja śniadań i kolacji
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Warpuny (warmińsko-mazurskie)
przetwarzanie żywności, przygotowanie produkcji i wykonywanie czynności typowych dla pracy na kuchnipraca na umowę zlecenie 68 godzin w miesiącu, dyspozycyjność od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10:00-21:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
praca na kuchni, przygowywanie dań
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2016-02-09 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Płock (mazowieckie)
Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, wykonywanie różnymi technikami i metodami, zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, obsługa kasy fiskalnej.I zmiana 1/2 etatu : 10.00 14.00 pn-pt
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-Praca w Restauracji Piaskowa,-Godziny pracy i wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą,-Kontakt telefoniczny 58-531-44-74, 600-326-836-Adres e-mai: biuro (at) piaskowa.tczew.pl
RESTAURACJA PIASKOWA PIOTR REZMER - 2015-12-09 - Tczew (pomorskie)
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków- Miejsce pracy: Tczew - Godziny pracy do uzgodnienia z Pracodawcą w godzinach czynnych zakładu: pn. - pt. 12:00-22:00, soboty 12:00-23:00, ndz. 12:00-21:00- Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą
IZÓLA JÓZEF PAKIZER - 2019-03-25 - Tczew (pomorskie)
obsługa klienta, przyjmowanie, zamawianie, metkowanie towaru, obsługa terminala,kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
wyksz.zawodowe kierunkowe, mile widziane doświadczenie
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WALDEMAR RATAJCZYK,MARCIN GRZYBOWSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2017-01-25 - Kalisz (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O CZYSTOŚĆ
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Mojęcice (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu. Dekoracja oraz wydawanie posiłków. Dobieranie właściwej zastawy stołowej. wykonywanie prac zgodnie z techniką konsumencką. Składanie i magazynowanie surowców i półproduktów.
"Przedsiębiorstwo Transportowo-Budowlane" Sp. z o.o. - 2017-03-02 - Krotoszyce (dolnośląskie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-05-30 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowych
QVVER Spółka z o.o. - 2016-06-09 - Zebrzydowice (śląskie)
Przygotowywanie warzyw, ryży do sushi. Przygotowywanie ryb do produkcji.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Płock (mazowieckie)
przyrządzanie dań, potraw w restauracji
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-05-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
Praca w charakterze kucharza. Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-07-07 - Racibórz (śląskie)
Prace pomocniczne przy produkcji okien PCV
PUF SP.ZO.O. - 2019-05-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-
Gastro-Mix - 2018-06-26 - Czajęcice (świętokrzyskie)