KUCHARZ Ustka oferta pracy OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "POMORZE" AGNIESZKA BUKATO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Zgodny ze stanowiskiem pracy. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 6-14, 12-20.
Data publikacji: 2020-01-14
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "POMORZE" AGNIESZKA BUKATO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 15, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodny ze stanowiskiem pracy. Okres próbny 3 m-ce. Godz. pracy 6-14, 12-20.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Nazwa pracodawcy:
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY "POMORZE" AGNIESZKA BUKATO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kościuszki 15, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Adres strony pracodawcy: www.orwpomorze.pl
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.01.2020
Oferta pracy ważna do: 13.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 14.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ef7442e8422947e8e504e963291f8cd9
Podobne oferty pracy
Sporządzanie różnego rodzaju potraw m in. pierogi, sporządzanie ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn i i urzadzeń w zakładach gastranomicznych, praca w godz. 8-11
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków; przyjmowanie zamówień; dbanie o porządek w miejscu pracy; godziny pracy 7.30-15.30, 13.00-21.00
"GRAMATURA - JEDZENIE NA WAGĘ" DAWID ZAPIÓRKOWSKI - 2018-06-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przyjmowanie towaru, układanie towaru, obsługa kasy fiskalnej i klienta, utrzymanie czystości w miesjcu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Młoszowa (małopolskie)
Przygotowywanie dań garmażeryjnych. Dbanie o czystość stanowiska pracy.Praca na dwie zmiany 6-14, 10-18.
ZAGRODA SMAKÓW STENCEL DARIUSZ - 2018-11-23 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Barcząca (mazowieckie)
Zapoznanie z zasadami planowania jadłospisów i przygotowywania wg nich posiłków i inne
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Tomasz Ludera MILA - 2019-12-06 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw
"Vabank" Jarosław Kotulski - 2018-05-10 - Kutno (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA KLIENTA
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2017-11-29 - Dębica (podkarpackie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2016-11-17 - Rzeszów (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, prowadzenie procesów technologicznych potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków, mycie i dezynfekcja pomieszczeń kuchennych. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, uprawnienia w zawodzie kucharz, książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Żabów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, wesel
PAŁACYK ŁĄKOMIN Krzysztof Śmiglak - 2017-07-11 - Łąkomin (lubuskie)
Prowadzenie kursów języka angielskiego w szkole językowej w Bieruniu: 3 grupy (dorosła, młodzieżowa i dziecięca). W przypadku zainteresowania jedną/dwiema grupami również prosimy o kontakt.
BEST Centrum Języków Obcych - 2016-02-02 - Bieruń (śląskie)
Kucharz-praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw mięsnych, sałatek, dań regionalnych, ukraińskich.Wypiek ciast i tortów, wykonywanie deserów.
Kamil Żurek FIRMA GASTRONOMICZNO CATERINGOWA, RESTAURACJA- KAWIARNIA "LAGUNA" - 2018-03-28 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Opieka medyczna nad gośćmi ośrodka. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, 19-7 również w soboty i niedziele.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2019-10-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
WG PROGRAMU
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
osoba zatrudniona na w.w stanowisku będzie odpowiedzialna za zamówienia produktów z krajów arabskich oraz przygotowanie potraw kuchni orientalnej
MIDO Mahmoud Badawy NIP 657 292 61 96 - 2018-04-27 - Orońsko (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla placówek oświatowych
FHU "MIXLINE" Maciej Świstek - 2016-12-09 - Sosnowiec (śląskie)
zgodnie z charakteystyką pracy
PPHU ACWADOR Sp.J. R. D. D. Kołodziejczak - 2017-12-13 - Prokopów (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa klientów na stacji paliw, przyjmowanie dostaw towarów i rozłożenie na półki, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.Kontakt telefoniczny przed spotkaniem.
ELDA Dariusz Pieniek - 2018-10-01 - Dębe Wielkie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów w otwartej kuchni w restauracji serwującej głównie dania włoskie i pizzę. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy, odbiór żywności od dostawców, zarzadzanie zapasami żywności w lodówce, przestrzeganie ustalonych standardów oraz czasu przygotowywanych potraw.
Bramasole OÜ - 2019-07-04 - Estonia (Estonia)
jw.
A & M CORPORATION Adam Zawadka - 2017-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 7-19 w Dźwirzynie
KOŁOWSKI TOMASZ "T.K GASTRONOMIA" - 2019-09-03 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w piątki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawcą 570-256-208
BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI - 2017-01-25 - Tczew (pomorskie)