KUCHARZ Ustka oferta pracy O艢RODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY NZOZ "EWA" STANIS艁AW WIENCEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w o艣rodka, zarz膮dzanie podleg艂ym personelem. Umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
Data publikacji: 2019-02-19
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: O艢RODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY NZOZ "EWA" STANIS艁AW WIENCEK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:RYBACKA 7, 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w o艣rodka, zarz膮dzanie podleg艂ym personelem. Umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 14,70
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
O艢RODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY NZOZ "EWA" STANIS艁AW WIENCEK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Rybacka 7, 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Rybacka
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2019
Oferta pracy wa偶na do: 18.03.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.02.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzeda偶 artyku艂贸w spozywczych i przemys艂owych, obs艂uga kasy fiskalnej. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
ZPUH "ATMA" Wies艂awa Polowa - 2016-08-03 - Trzcinica (wielkopolskie)
SEGREGACJA ARTYKU艁脫W PRZYGOTOWYWANIE P脫L艁PRODUKT脫W I GOTOWYCH DA艃
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - 呕o艂臋dowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wies艂aw Brzeski - 2017-06-14 - Jantar (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej
MENU-ET CATERING S.C - 2016-09-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy BRODPLAST Stanis艂aw Czupry艅ski - 2017-12-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci, porz膮dku naczy艅 sprz臋tu, pomieszcze艅 kuchennych, przygotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
"SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz - 2016-07-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Znajomo艣c potraw tureckich, przygotowywanie placka tureckiego, gotowanie obiad贸w tureckich wraz z przyprawami tureckimi, uk艂adanie nowych potraw tureckich.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Praca w godzinach 12:00-22:00, w pi膮tki i soboty do 23:00, w niedziele do 21:00-Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny z pracodawc膮 570-256-208
BISTRO ITALIANO CLAUDIO ARCURI - 2017-01-25 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 Z KARTY, OBS艁UGA KLIENTA, DBANIE O STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE-KIERUNKOWE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROKPRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWC膭 KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 10:00-20:00
SNBM SP. Z O.O. - 2017-12-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace zwi膮zane z kompleksowym przygotowaniem posi艂k贸w.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Chodzie偶y - 2017-08-25 - Chodzie偶 (wielkopolskie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-12-14 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Radomsko (艂贸dzkie)
zadania:przygotowanie potrawdekoracje potrawprowadzenie ewidencji przygotowywanych potraw zgodnie z wymaganiami HCCP (Dobrych Praktyk Higienicznych)utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennegosporz膮dzanie potraw zgodnie z gramatur膮Oferta Sta偶owa realizowana w ramach RPO +30
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Gotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2019-03-13 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
DAMIAN WILK "BALDAM" - 2019-03-07 - Sulej贸w (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PLANOWANIE JAD艁OSPIS脫W DEKADOWYCH, DEKOROWANIE DA艃, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W PIONIE 呕YWIENIAWYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE GASTRONOWMICZNE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNNI POLSKIEJ, HACCP, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIEKONTAKT TELEFONICZNY LUB CV NA ADRES E-MAIL:BIURO (at) LIWENA.SZCZECIN.PL
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LIWENA - 2017-02-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
Gotowanie potraw.
STUDNIEWSKI - PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO US艁UGOWE LECH STUDNIEWSKI - 2018-08-08 - Gut贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wypiek pieczywa, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - W贸lka Panie艅ska (lubelskie)
Gotowanie, dbanie o czyste stanowisko pracy, wydawanie posi艂k贸w.
Piel臋gniarski Dom Opieki Z艁OTA OSTOJA - 2017-06-01 - Palmiry (mazowieckie)
Kucharz
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-07-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Gotowanie, sprz膮tanie miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ciast w lokalu gastronomicznym, przyrz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Olsztyn (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, kreowanie menu restauracyjnego.praca pomiedzy 6.oo a 24.oo. 120 godzin w miesi膮cu ( 13 z艂 /godzin臋).
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
Znajomo艣膰 budowy i eksploatacji u偶ytkowego sprz臋tu. W艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w. W艂a艣ciwe zu偶ycie 艣rodk贸w spo偶ywczych przeznaczonych na potrawy. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy. Dba艂o艣c o nale偶yte wykorzystaie sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Znajomo艣膰 stosowanych norm wy偶ywienia. Sta艂e podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie kulinarnej. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. Niedopuszczanie do obr贸bki 艣rodk贸w spo偶ywczych o obni偶onej jako艣ci, nie艣wie偶ych, wskazuj膮cych na ich biologiczne lub chemiczne zanieczyszczenie.Pobieranie 艣rodk贸w spo偶ywczych z magazynu oddzia艂u gospodarczego zgodnie z asygnat膮 ze zwr贸ceniem uwagi na ich ilo艣膰 i jako艣膰. Utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych oraz sprz臋tu powszwchnego u偶ytku. Przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punkt贸w kontroli HACCP w kuchni i sto艂贸wce oraz przestrzegania zasad GHP i GMP. Wykonywanie prac za艂adowczo - wy艂adowczych zwi膮zanych z funkcjonowaniem sto艂贸wki wojskowej.
24 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-01-12 - Bemowo Piskie (warmi艅sko-mazurskie)
ps
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Radomsko (艂贸dzkie)
Murowanie, tynkowanie 艣cian, szpachlowanie, budownictwo kubaturowe.
GLOBAL TRAKK SP. Z O.O. - 2016-06-13 - Kije (lubuskie)