KUCHARZ Tworóg oferta pracy ZESPÓŁ GASTRONOMICZNY ŁUKASZ WICIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych potraw
Data publikacji: 2020-07-27
Lokalizacja: Tworóg (śląskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ GASTRONOMICZNY ŁUKASZ WICIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miarki Karola 32, 42-690 Tworóg, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tworóg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2413
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tworóg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ GASTRONOMICZNY ŁUKASZ WICIŃSKI
danePracodawcy_nip: 6452322768
danePracodawcy_regon: 385286452
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
Miarki Karola 32, 42-690 Tworóg, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV; Miejsce pracy: Restauracja Barć Dębowa
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: tarnogórski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2413
Gmina pracodawcy: Tworóg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tworóg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0223390
Ulica pracodawcy: Miarki Karola
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
pozostaleDane_udostepnionoDoEURES: 1
Data dodania oferty pracy: 27.07.2020
Oferta pracy ważna do: 30.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6188816693d9586a6667c804ff361e94
Podobne oferty pracy
gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2017-02-28 - Dobczyce (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT DWORAKOWSKI ZYGMUNT I GRAŻYNA JADWIGA DWORAKOWSKA - SPÓŁKA CYWILNA - 2017-10-10 - Radysy (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-06-03 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- Dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Uczestniczenie w przygotowaniu nowego menu. Sporządzanie posiłków zgodnie w wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o utrzymanie porządku.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-16:00, 7:00-17:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe o kierunku gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie według tradycyjnych receptur posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej,
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-08-01 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej z wykorzystaniem znajomości receptur oraz przypraw. Utrzymanie porządku w kuchmi. Obsługa urządzeń: blendera, krajalnicy, miksera, pieca.
kontakt przez PUP - 2019-11-08 - Andrespol (łódzkie)
Przygotowanie pizzy i potraw kuchni wloskiej zgodnie z recepturą pracodawcy, dbanie o czystość stanowiska pracy, Praca na umowę zlecenie, 160 godzin pracy w miesiącu, 7 dniowy cykl pracy, praca wg grafiku w przedziale czasowym: 12:00-22:00. Stawka godzinowa: 15 zł/godz. brutto. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań z kart menu, deserów, napojów, sałatek.
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Prowadzenie zmiany.
PHU "ALPOL" s.c - 2016-11-14 - Rochna (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
MIDO - Agata Badawy - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)
- nadzorowanie i przestrzeganie przepisów i zarządzeń dotyczących ochrony środowiska- wykonywanie zadań wynikających z regulacji ustawowych dotyczących ochrony środowiska w kompleksach administracyjnych oraz użytkowanych przez K-PBOT- sporządzanie okresowych sprawozdań wymaganych prawem do instytucji państwowych i wojskowych w nakazanym terminie
8 Kujawsko-Pomorska Brygada Obrony Terytorialnej - 2018-02-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków; praca w godzinach od 12:00 do 22:00
ROBERT FALBA "SORRENTO" MAŁA GASTRONOMIA R.FALBA - 2018-10-18 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz.: 11-19, 14-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 577 966 895.
P.H.U. DYJAX IWONA KOSOŃ-DYJAK - 2019-01-09 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Markowice (śląskie)
Odpowiada za konserwację urządzeń techniki komputerowej w czasie ich okresu użytkowania. Zabezpiecza, rekonfiguruje i utrzymuje w optymalnej wydajności systemy operacyjne. Wykonuje zadania serwisowe polegające na diagnozowaniu i usuwaniu usterek komputera osobistego, urządzeń peryferyjnych i systemu operacyjnego.
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Zielona Góra (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, mile widziane gastronomiczne, umiejętności: zmysł gastronomiczny, znajomość kuchni ukraińskiej, uprawnienia: aktualna książeczka sanepidu, doświadczenie zawodowe: min. pół roku, znajomość kuchni ukraińskiej, mile widziana znajomość j. angielskiego. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Ropczyce (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni, rozdzielanie posiłków wśród chorych
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2019-02-27 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań wg karty dań,przygotowywanie sushi, dvanie o czystość stanowiska, lokalu, dodoatkowo wywóz jedzenia
PM FOOD SOLUTION PRZEMYSŁAW MAGDZIAREK - 2018-06-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni hotelowej przy przygotowywaniu potraw. Praca w godz. 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Targanice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków; wynagrodzenie od 12,00 zł do 16,00 zł za godzinę;
JOVIMED Ośrodek Opiekuńczo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-05-19 - Ksawerów (łódzkie)
Obsługa klientów stacji, sprzątanie terenu stacji, prace związane z prowadzeniem sklepu, tankowanie paliwa.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-USŁUGOWO-HANDLOWE "MARVES" POLSKO-AMERYKAŃSKA SP. Z O. O. - 2018-03-27 - Czarna Woda (pomorskie)
Praca w bibliotece szkolnej - wypozyczanie książek, prowadzenie zajęć bibliotecznych, prowadzenie skantrum
Szkoła Podstawowa w Dzierążni - 2017-08-09 - Dzierążnia (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw (śniadania, obiady, kolacje), przyjęcia bankietowe, przyjęcia weselne
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)