KUCHARZ Trzęsacz oferta pracy LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Data publikacji: 2019-01-23
Lokalizacja: Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Pracodawca: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzęsacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: LESZEK SMOLIŃSKI ZRB i UTH PRZYBIERNÓWKO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
KAMIEŃSKA 25, 72-344 Trzęsacz, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzęsacz
Ulica pracodawcy: KAMIEŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 25
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.01.2019
Oferta pracy ważna do: 27.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 23.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań
ALARM STUDIO MARIUSZ PIECHOTA - 2016-06-29 - Rudna (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2017-05-15 - Łężyny (podkarpackie)
Praca w kuchni jako kucharz, praca z osobami niepełnosprawnymi. Przygotowywanie posiłków obiadowych i dań cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Kontakt z pracodawcą: telefoniczny w celu umówienia się na rozmowę kwalifikacyjną - tel.: 71 354 64 25. sala G
Wrocławski Zakład Aktywności Zawodowej - 2016-05-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-08-31 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WG ZLECENIA KLIENTAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI GRUZIŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZA, STAWKA ZA GODZINĘ 15,00 ZŁ BRUTTO/H
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Eugeniusz Kuczyński Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "GENIUSZ" Restauracja "FINEZJA" - 2017-04-28 - Kościan (wielkopolskie)
w/g harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Ścinawka Dolna (dolnośląskie)
jazda po Polsce
Usługi Transportowe "Atrans" A.A. Szczepaniak - 2018-03-07 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem,pomoc w zakupach żywnościowych,wydawanie dań,układanie menu,utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza kuchni.
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2018-01-23 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw, posiłków obiadowych, przyjmowanie dostaw do produkcji kulinarnej, ocena i zagospodarowanie produktami
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-10-05 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla gości hotelowych
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2015-11-24 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
Dobry Hotel Mięczkowski Sp. k. - 2016-11-18 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków,- praca na samodzielnym stanowisku
MAREK SKRAJNY PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO - HANDLOWO - USŁUGOWE "PAWEŁEK" - 2018-04-09 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
Firma Usługowo-Handlowa Zbigniew Zieliński - 2017-10-25 - Damno (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków do spożycia
GRUPA "SPORTEX" TOMASZ MECHLIŃSKI, ŁUKASZ MECHLIŃSKI, KRZYSZTOF WOJCIECHOWICZ - 2017-03-30 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie pełnej konsumpcji przy użyciu do tego specjalnie przeznaczonych urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2017-10-18 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i dań śniadaniowych, miejsce wykonywania pracy- Hotel Sadova- Gdańsk
SADOWA Sp. zo.o. - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
lakiernik stolarki drewnianej
B.R.B. SP Z O.O . WOŁÓW - 2016-07-13 - Wołów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiemmiejsce wykonywania pracy-Restauracja "Pauza" na Starym Mieście,godz. pracy 12.00-23.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Kamil Machaliński - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Słubice (lubuskie)
prace w kuchni
Marcin Mosiek RAGAZZI - 2016-05-09 - Krzywiń (wielkopolskie)
przygotowywanie i wydawanie dań kuchni śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Bielawa (mazowieckie)
Praca w reatauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-05-22 - Leżajsk (podkarpackie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie potraw (pizza)
"PIZZERIA PRESTO" Tomasz Zygmunt - 2016-02-10 - Jedlicze (podkarpackie)
sprzedaz
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Krotoszyn (wielkopolskie)
WG HARMONOGRAMU
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Polkowice (dolnośląskie)
Pzrygotowanie i sprzedaż posiłków
Neptun Panic Spółka Jawna - 2017-01-18 - Czyżowice (śląskie)