KUCHARZ Trojaczkowice oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe REST - ART s.c. Mariola Ponikowska - Janik, Józef Janik
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Planowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów, sporządzanie potraw, planowanie i organizowanie produkcji gastronomicznej
Data publikacji: 2020-06-24
Lokalizacja: Trojaczkowice (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe REST - ART s.c. Mariola Ponikowska - Janik, Józef Janik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:24-220 Trojaczkowice 43, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Planowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów, sporządzanie potraw, planowanie i organizowanie produkcji gastronomicznej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trojaczkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0609
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Niedrzwica Duża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe REST - ART s.c. Mariola Ponikowska - Janik, Józef Janik
danePracodawcy_nip: 7122414367
danePracodawcy_regon: 431023881
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
Mełgiewska 11c, 20-209 Lublin, powiat: m. Lublin, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv, skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Lublin
danePracodawcy_kodPowiatu: 0663
Gmina pracodawcy: Lublin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lublin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0954700
Ulica pracodawcy: Mełgiewska
Numer budynku pracodawcy: 11c
Profil działalności pracodawcy: hotel, restauracja
Nazwisko osoby zgłaszającej: Mariola Ponikowska-Janik
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 25.06.2020
Oferta pracy ważna do: 23.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 24.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?115f60b0a9d5cea7a4e45c00a23a9990
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Magdalena Zając ANTFRA - 2018-10-01 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelu. Planowanie menu, przygotowywanie produktów, nadzór nad jakością zamówionych produktów, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALLBUD" Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej oraz surówek i sałatek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-06-10 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków; komponowanie karty dań; nadzór nad jakością zamawianej żywności, nadzór nad estetyką podawania dań; rozdzielanie pracy między pomocników kuchennych; nadzór nad przestrzeganiem zasad BHP w kuchni;
Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o. - 2019-10-17 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Pozyskiwanie nowych klientów. Bieżąca obsługa klientów firmy. Intensyfikacja sprzedaży
kontakt przez PUP - 2019-03-21 - Jarosław (podkarpackie)
praca w kuchni
Zakład Cukierniczy J.G. Gwóźdź Justyna Gwóźdź Karpicko - 2016-09-20 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Kobyla Góra (wielkopolskie)
Obsługa urządzeń montażowych.Montaż pasm świetlnych, klap oddymiających i przeciwpożarowych.
OTTO POLSKA Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Cieplewo (pomorskie)
- Zakres zadań: 1. Codzienny przydział obowiązków pomocy kuchennej.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharkę do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto (2020 zł brutto + wysługa lat). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe. Preferowane doświadczenie w obsłudze kuchni i stołówki szkolnej. Umiejętność pracy w zespole, radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Szkolenie HCCP. Kontakt osobisty (ul. Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice).
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, itp.).
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2017-06-27 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Cezar Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2018-11-29 - Augustów (podlaskie)
Naprawa usterek. Prace porządkowe.
Państwowa Szkoła Muzyczna 1 st. im. Józefa Zeidlera - 2018-04-13 - Gostyń (wielkopolskie)
Samodzielne gotowanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 9-17 w ołobrzegu, również w weekendy.
KASYNO "NOWE" JADWIGA MURAWSKA - 2017-08-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie potraw kuchni gruzińskiej, układanie menu.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posiłków
SMACZNY BAREK Aneta Iwanowicz - 2016-03-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w Kołobrzegu (Sanatorium Muszelka) w godz. 6-16 w systemie równoważnym, również w soboty i niedziele.
FOOD INVESTMENT S.A. - 2019-04-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
"JAGIELLOŃSKI" Hotel i Restauracja Anna Jachimowska - 2016-03-04 - Sanok (podkarpackie)
- właściwe stosowanie zasad technologii przyrządzania posiłków, - dbanie o czysty i estetyczny wygląd wykonywanych posiłków, - przestrzeganie właściwego porcjowania i wydawania posiłków, - posługiwanie się maszynami i urządzeniami w kuchni.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W KOBYSEWIE - 2017-01-23 - Kobysewo (pomorskie)
,
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
"STAN-TUR" Ryszard Stanek - 2016-09-05 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnych z Menu. Samodzielne gotowanie potraw kuchni polskiej. Staranne przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscu pracy.
DOBRY GAR PIOTR JAMIOŁKOWSKI MICHAŁ KABAT SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-11 - Żabia Wola (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z karty menu, dbałość o jak najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw, dbałość o higienę i bezpieczeństwo pracy w kuchnipraca w godz. 10.00-23.00, również w weekendy i w święta
kontakt przez PUP - 2019-06-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie, HCCP
Mariola Żyła - 2016-05-31 - Żory (śląskie)
Przygotowanie potraw a la carte, umiejętność rozbiórki i przygotowania dziczyzny, przygotowanie menu, robienie zakupów, odpowiednie przechowywanie produktów, nadzór nad personelem w kuchni
kontakt przez WUP - 2017-09-14 - Niemcy (Niemcy)
- profesjonalna obsługa klientów w zakresie usług pocztowych, - doręczanie przesyłek i przekazów pocztowych, - prowadzenie aktywnej sprzedaży wybranych usług i towarów, - prowadzenie dokumentacji eksploatacyjnej, - kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy. Miejsce pracy: Wrocław ul. Sielska. Oferta dostępna w sali H, G, B. Kontakt kandydatów z pracodawcą: Dokument CV wraz z wybraną lokalizacją bardzo proszę nadsyłać w formie elektronicznej na adres: rekrutacja.wroclaw (at) poczta-polska.pl do dnia 10.03.2017r.
Poczta Polska S.A. - 2017-02-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2018-02-08 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karkut - 2016-09-13 - Żyrzyn (lubelskie)
wg charakterystyki zawodu
kontakt przez OHP - 2020-10-01 - Jarocin (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tajskiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany: 12:00-20:00; 15:00-23:00. Propnowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Wrocław (dolnośląskie)