KUCHARZ Tomaszów Lubelski oferta pracy Głodny Turek Adrian Ruta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań.
Data publikacji: 2018-04-30
Lokalizacja: Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Pracodawca: Głodny Turek Adrian Ruta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Władysława Andersa 11, 22-600 Tomaszów Lubelski, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godzinach 10:00-24:00 wg grafiku
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Lubelski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: przygotowywanie posiłków
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe pół roku w gastronomii
Nazwa pracodawcy: Głodny Turek Adrian Ruta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
Zamojska 25, 22-460 Szczebrzeszyn, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon.-pt., Godziny : 10:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Szczebrzeszyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczebrzeszyn
Ulica pracodawcy: Zamojska
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.04.2018
Oferta pracy ważna do: 31.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 30.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 30.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
Obiekty Sanatoryjno-Wczasowe "Północ" sp z o.o. w Kołobrzegu - 2016-02-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni.
GMINNY OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O. - 2016-05-25 - Zakrzów (opolskie)
kucharz w Restauracji Kresowianka w Inowrocławiu
RESTAURACJA KRESOWIANKA Kamila Kapcia - 2016-07-04 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE , AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ ,BRAK PRZECIWWSKAZŃ ZDROWOTNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEgodziny pracy od 9-1
"PORT - WEST" DARIUSZ GOLEMA SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Recepcjonista- oferta stażu realizowana ze środków EFS w ramach PO WER. Wymagania: wykształcenie średnie, obsługa komputera, komunikatywność. Bieżąca obsługa recepcji, obsługa urządzeń biurowych, pomoc przy wyborze usługi, udzielanie informacji o asortymencie.
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
"A. M. TRADE" Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
koordynowanie oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem pracy kuchni, przygotowywanie dań kuchni orientalnej, znajomość kuchni tajskiej, przepisów, receptur, przypraw
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2017-12-19 - Marki (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gliczarów Dolny (małopolskie)
Samodzielneprzygotowanie potraw, nadzorowanie jakości dań, wydawanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "AG-MA" AUGUSTYNA MANDZIEJ - 2018-12-06 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Praca samodzielnego kucharza
POLNA RESTAURACJA I PIZZERIA Edyta Chrzanowska - 2018-09-18 - Chełmsko Śląskie (dolnośląskie)
Gotowanie w stołówce szkolnej, sprzątanie.
ZESPÓŁ OŚWIATOWY W ŻELKOWIE-KOLONII - 2019-03-06 - Żelków-Kolonia (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Skoczów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Związek Rzemiosła Polskiego ORW "RZEMIEŚLNIK" - 2018-08-28 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TIR-PORT", ANDRZEJ CISZEWSKI - 2017-09-06 - Jasionowo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Marcin Kardach RESTAURACJA ADWOKACKA, PUB NOWA CZARKA - 2016-11-30 - Chodzież (wielkopolskie)
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
PSS "Społem" - 2019-05-06 - Racibórz (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych: obiady, kolacje, desery.- Wynagrodzenie: od 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele, święta wg grafika. Wymagania: wykształcenie mile widziane średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanitarno epidemiologiczna. Staranność, szybkość, umiejętność współpracy zespołowej. Kontakt e-mail: aleksandra.baron (at) parkinn.com lub poprzez pocztę polską.
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-17 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posilków,kontrola stanów skladnikow,dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy,sprawdzanie jakości produktów spożywczych
PHU "L-S GASTRO" Robert Siankiewicz , Leszek Leśnik s.c. - 2016-05-06 - Słupca (wielkopolskie)
Wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Mosina (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porzadek w miejscu pracy, gotowanie posiłków
DARIA NOWAK - 2019-03-08 - Osiecznica (lubuskie)
- branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
EXPORT-IMPORT-WOJCIECH WASZCZYK - 2017-10-11 - Szydłowiec (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa kuchenna w stołówce szkolnej. Wynagrodzenie na okresie próbnym 2000 zł brutto. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7-15. Mile widziana osoba niepełnosprawna.
ANDRZEJ ŻUGAJ FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "SOKRATES" - 2017-11-06 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-31 - Wodzisław Śląski (śląskie)