KUCHARZ Szydłowiec oferta pracy HOTEL PRIMAGOR Włodzimierz Górecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków wg menu dla klientów indywidualnych i dla grup
Data publikacji: 2019-10-11
Lokalizacja: Szydłowiec (mazowieckie)
Pracodawca: HOTEL PRIMAGOR Włodzimierz Górecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spółdzielcza 2c, 26-500 Szydłowiec, powiat: szydłowiecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków wg menu dla klientów indywidualnych i dla grup
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szydłowiec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szydłowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szydłowiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: HOTEL PRIMAGOR Włodzimierz Górecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szydłowcu
Adres pracodawcy:
Spółdzielcza 2c, 26-500 Szydłowiec, powiat: szydłowiecki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: szydłowiecki
Gmina pracodawcy: Szydłowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szydłowiec
Ulica pracodawcy: Spółdzielcza
Numer budynku pracodawcy: 2c
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szydłowcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.10.2019
Oferta pracy ważna do: 12.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3c70bf00f3f1ffd8d9a148aab1e17535
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków i obsługa wydarzeń w Centrum Konferencyjnym Fundacji Eurohelp, ewentualnie przygotowywanie cateringu zewnętrznego w centrum konferencyjnym.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
-
MARTEX OPAKOWANIA JANUSZ PODGÓRSKI - 2016-07-27 - Chmielniki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.Praca w godz. 9-17 (pon.-ptk.)
kontakt przez PUP - 2019-06-12 - Warszawa (mazowieckie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDURĄ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wstępna obróbka produktów,przygotowywanie posiłków według receptury, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchennych
FUNDACJA IN CORPORE - 2019-05-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
Mariusz Jabłoński Consulting Group Mariusz Jabłoński ALUMNAT - 2018-01-03 - Tykocin (podlaskie)
przygotowywanie dań orientalnych (kebab, potrawy kuchni indyjskiej)
Rohit Palhan ENTERPRISE - 2019-08-13 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Łódź (łódzkie)
praca kucharza
Hotel i Restauracja Lubavia SC Zbigniew Szostek i Wiesław Szostek - 2016-12-13 - Lubawka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2016-06-07 - Wielącza (lubelskie)
Przygotowywanie potraw.
"BAR u RENI" Sławomir Masternak - 2018-08-31 - Opatów (świętokrzyskie)
wyrób obiadów domowych, pizzy i kebabów, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porzadku w miejscu pracy, zamawianie produktów, wycena towaru
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Kisielsk (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, organizacja pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2017-08-21 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
Przygotowywanie mięs, obróbka termiczna warzyw, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy, obróbka ryb, przygotowywanie deserów na bufety obiadowe, dbanie o porządek w kuchni. Wymagania: wykształcenie zawodowe (kucharz), wymagane doświadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres próbny w dalszej kolejności pracodawca deklaruje podpisanie umowy o pracę.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków(śniadania,obiady,powieczorki), zamówienia towaru,prowadzenie pełnej dokumentacji HACCP
"Akademia Prymusa" Niepubliczna Szkoła Poddstawowa Nr 1 - 2017-02-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Pozyskiwanie pracowników dla Firmy
Zakład Rem-Bud. "GIPS-SERVICE" - Gracjan Robert Staniszewski - 2017-12-04 - Zgierz (łódzkie)
przygotowanie posiłków wg karty menu, gotowanie potraw, sosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, dbanie o porządek, praca w zespole, sporządzanie list zaopatrzenia, stosowanie się do zaleceń przełożonych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Gorlice (małopolskie)
kucharz
Wiesław Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-10-29 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw (śniadania, obiady, kolacje)
OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI - 2017-03-08 - Sulejówek (mazowieckie)
Kierowanie kuchnią, współpraca z intendentką.Obsługa urządzeń kuchennych.Przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi.
Szkoła Podstawowa Nr 2 im. Obrońców Lubaczowa w Lubaczowie - 2019-07-10 - Lubaczów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2017-01-17 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
wg stanoiwska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Opinogóra Górna (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni. Możliwa praca w weekendy.Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe.
Gościniec Nad Strumykiem Adam Rycka - 2016-01-25 - Zabełków (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
stanowisko: smażenie, gotowanie, pierogi, surówki, obróbka mięsa
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej od surowca do gotowego produktu
kontakt przez PUP - 2019-04-26 - Zgierz (łódzkie)
PRACE W MAGAZYNIE PŁYTEK CERAMICZNYCH, PRZEWÓZ, ZAWÓZ TOWARU DO ODBIORCY.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Opoczno (łódzkie)
Konserwacja maszyn, naprawy eksploatacyjne
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radomsko (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Sędki (warmińsko-mazurskie)