KUCHARZ Sztynort oferta pracy NOWY SZTYNORT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1) pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;2) zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowanych;3) ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowanych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;4) obr贸bka wst臋pna surowc贸w;5) gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;6) wykonywanie r贸znymi metodami i technikami-zgodnie z normami surowcowymi -r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa;7) pos艂ugiwanie si臋 narzedziami, maszynami i urzadzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz konserwacja tych urzadze艅;8) wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
Data publikacji: 2019-07-25
Lokalizacja: Sztynort (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: NOWY SZTYNORT
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:11-600 Sztynort 11, powiat: w臋gorzewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1) pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych;2) zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowanych;3) ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowanych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi;4) obr贸bka wst臋pna surowc贸w;5) gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;6) wykonywanie r贸znymi metodami i technikami-zgodnie z normami surowcowymi -r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa;7) pos艂ugiwanie si臋 narzedziami, maszynami i urzadzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz konserwacja tych urzadze艅;8) wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sztynort
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: w臋gorzewski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W臋gorzewo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2019
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2022
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
umiej臋tno艣膰 pracy w zespole (zdolno艣ci interpersonalne)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: NOWY SZTYNORT
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w W臋gorzewie
Adres pracodawcy:
11-600 Sztynort 11, powiat: w臋gorzewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: w臋gorzewski
Gmina pracodawcy: W臋gorzewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sztynort
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w W臋gorzewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 25.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?25cfb74dae31cbda184bb7351287bc4f
Podobne oferty pracy
przyjmowanie i rejestrowanie zam贸wie艅 na towary w hurtowni, zawieranie transakcji sprzeda偶y, sprawdzanie towar贸w pod wzgledem ilo艣ciowym i jako艣ciowym, przygotowanie produkt贸w do sprzedazy
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Sporz膮dzanie da艅 z karty menu dla klient贸w obcoj臋zycznych w tym zdecydowanej wi臋kszo艣ci dla Ukrai艅c贸w, 艣ci膮ganie menu ukrai艅skiego ze stron internetowych.
O艢RODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA 艁膭CKA - 2017-03-10 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
sprzeda偶 odzie偶y u偶ywanej
Firma Us艂ugowo Handlowa SANPOL Wies艂aw Orzechowski - 2019-07-16 - Ryglice (ma艂opolskie)
przygotowywanie lub pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w i da艅 kuchni polskiej
BAR "ALKA" M膭CZEWSKA ALICJA - 2018-11-22 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie na sal臋
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Us艂ugowe Polonez S.C. - 2017-02-07 - Tychy (艣l膮skie)
jw.
Enterprise s.c. - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz / Pomoc kuchenna
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Sanok (podkarpackie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w wg oryginalnych receptur tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Pu艂awy (lubelskie)
Etykietowanie gotowego wyrobu, uk艂adanie materia艂贸 w magazynie, przyjmowanie i wydawanie dostaw, przygotowanie wysy艂ki
OLSA POLAND SP. Z O.O. - 2019-05-23 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Rejestratorka medyczna
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
ZGODNIE Z WNIOSKIEM
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Ruda (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Znajomo艣膰 zasad obs艂ugi sprz臋tu kuchenn.Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych.
Specjalistyczny Szpital im. Ks. Biskupa J贸zefa Nathana w Branicach - 2018-10-24 - Branice (opolskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni azjatyckiej
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2016-07-06 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Zakres wykonywania zada艅 na stanowisku. 1. prowadzenie rachunkowo艣ci Miejskiego O艣rodka Pomocy Spo艂ecznej w Krynicy Morskiej zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, 2. sporz膮dzanie sprawozda艅 finansowych i statystycznych, 3. prowadzenia rozlicze艅 z ZUS i US, 4. przygotowanie i sk艂adanie deklaracji, zg艂osze艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami, 5. wykonywanie dyspozycji 艣rodkami pieni臋偶nymi, 6. opracowanie projekt贸w przepis贸w wewn臋trznych wydawanych przez Kierownika jednostki, 7. opracowanie plan贸w finansowych oraz bie偶膮ca kontrola ich wykonania, 8. wykonywanie dyspozycji 艣rodkami pieni臋偶nymi z rachunku bankowego, 9. dokonywanie wst臋pnej kontroli zgodno艣ci operacji gospodarczych i finansowych z planem finansowym oraz kompletno艣ci i rzetelno艣ci dokument贸w dotycz膮cych operacji gospodarczych i finansowych, 10. prowadzenie ewidencji syntetycznej i analitycznej dochod贸w i wydatk贸w, 11. prowadzenie analityki do kart syntetycznych wed艂ug zada艅 w艂asnych i zada艅 zleconych, 12. przestrzeganie dyscypliny finans贸w publicznych, 13. przestrzeganie prawid艂owego stosowania ustawy o zam贸wieniach publicznych, 14. sporz膮dzanie nalicze艅 odpis贸w na zak艂adowy fundusz 艣wiadcze艅 socjalnych, planu i sprawozdawczo艣ci funduszu, przekazywanie naliczonych odpis贸w oraz nadzorowanie prawid艂owo艣ci potr膮ce艅 i kontrolowanie zgodno艣ci wydatk贸w z regulaminem i przepisami prawa, 15. rozliczanie 艣rodk贸w finansowych pozyskanych z dotacji lub konkurs贸w, 16. rozliczanie zad艂u偶enia d艂u偶nik贸w alimentacyjnych zgodnie z ustaw膮 o pomocy osobom uprawnionym do aliment贸w, 17. gromadzenie i przechowywanie dowod贸w ksi臋gowych oraz pozosta艂ej dokumentacji przewidzianej ustaw膮, 18. odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t prac zwi膮zanych z dzia艂alno艣ci膮 finansowo- ksi臋gow膮 jednostki, 19. prowadzenie kontroli finansowej i realizacja innych zada艅 wynikaj膮cych z akt贸w prawnych reguluj膮cych zakres odpowiedzialno艣ci G艂贸wnego ksi臋gowego, 20. wykonywanie innych nie wymienionych wy偶ej zada艅, kt贸re na mocy prawa lub przepis贸w wewn臋trznych wydanych przez kierownika MOPS nale偶膮 do kompetencji G艂贸wnego ksi臋gowego, 21. wsp贸艂praca ze Skarbnikiem Gminy.Pe艂na tre艣膰 og艂oszenia znajduje si臋 na stronie: http://www.krynicamorska.naszops.pl/n,oferta-pracy-glowny-ksiegowy-1
Miejski O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej - 2019-05-21 - Krynica Morska (pomorskie)
Sporz膮dzanie i przygotowywanie posi艂k贸w oraz wypiek pizzy.
NASZA CHATA Maksymilian Plata - 2018-08-16 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 w zast臋pstwie w godz. 6-14, 14-23 w Ko艂obrzegu.
Uzdrowisko Ko艂obrzeg S.A. - 2016-01-08 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
- Rozwi膮zywanie potencjalnych konflikt贸w i problem贸w zwi膮zanych z implementacj膮 projektu. Kierowanie zespo艂em projektowym. Analiza danych, przygotowywanie cyklicznych raport贸w. Bieg艂a znajomo艣膰 j. angielskiego i niemieckiego jest wymagana do codziennego kontaktu z klientem wewn臋trznym, zewn臋trznym (zagranicznym).- Wynagrodzenie: nie mniej ni偶 6484 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony do trzech lat. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 16:00-24:00, 24:00-8:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta zgodnie z grafikiem. Wymagane wykszta艂cenie wy偶sze informatyczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min 4 lata w administrowaniu baz danych, minimum 2 lata w koordynowaniu prac projektowych. Wymagane uprawnienia: certyfikat ITIL. Wymagana umiej臋tno艣膰 zarz膮dzania infrastruktur膮 IT, bieg艂a znajomo艣膰 pakietu Office, Notes. Wymagana bieg艂a znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego i niemieckiego w mowie i pi艣mie.
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Katowice (艣l膮skie)
praca w kuchni
Start Travel Sp.z o.o. - 2015-11-23 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw regionalnych z bliskiego wschodu z zastosowaniem narz臋dzi i maszyn w zakresie gastronomicznym, przygotowanie wyrob贸w kulinarnychpraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty da艅,- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci,- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni,- udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach,- wsp贸艂dzia艂anie z pozosta艂ymi pracownikami zak艂adu, wykonywanie innych czynno艣ci wynikaj膮cych z potrzeb restauracji zleconych przez w艂a艣ciciela,- przestrzeganie tajemnicy s艂u偶bowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ropa (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ma艂a Gastronomia - 2016-05-11 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Pola艅czyk (podkarpackie)
wg zakresu czynno艣ci
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANICE
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Piaseczno (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-08-18 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)