KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy Gastro Bost Damian Bogdański i Marek Stodolski spółka cywilna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych
Data publikacji: 2020-08-06
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: Gastro Bost Damian Bogdański i Marek Stodolski spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jedności Narodowej 15/1, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładachgastronomicznych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 1
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.08.2020
Data zakończenia pracy: 05.08.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3
Nazwa pracodawcy:
Gastro Bost Damian Bogdański i Marek Stodolski spółka cywilna
danePracodawcy_nip: 6112800909
danePracodawcy_regon: 383037638
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Podchorążych 15, 58-508 Jelenia Góra, powiat: m. Jelenia Góra, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Jelenia Góra
danePracodawcy_kodPowiatu: 0261
Gmina pracodawcy: Jelenia Góra
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Jelenia Góra
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935802
Ulica pracodawcy: Podchorążych
Numer budynku pracodawcy: 15
Nazwisko osoby zgłaszającej: Joanna Litke
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 06.08.2020
Oferta pracy ważna do: 27.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5ea7ef813ccda1c6a7329ac7016d45b5
Podobne oferty pracy
sprzątanie pomieszczeń
HELP-MED Sp.z o.o. - 2019-05-29 - Raciborowice (łódzkie)
przygotowywanie dań, obsługa klientów restauracji, obsługa kasy fiskalnej
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2017-06-20 - Rawicz (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
WYKONYWANIE PROSTYCH PRAC MAGAZYNOWYCHumowa zlecenie, około 15 godzin tygodniowozatrudnienie 18 miesięcy
PRACA PLUS SPÓŁKA OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-27 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
wykształcenie zawodowedoświadczenie w gotowaniu i pieczeniu
Miłość do gotowania Dominik Nabzdyk - 2017-12-22 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie składników do wytwarzania pizzy, wałkowanie ciasta, wypiekanie.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Bielawa (dolnośląskie)
prace pomocnicze w kuchni
AMW Hotele Sp.z o.o. - 2018-04-24 - Sucha (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA JADWIGA DOMANOWSKA - 2020-06-04 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie potraw, dań, przekąsek, deserów. Kierowanie zespołem ludzi, dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość.Praca w systemie dwuzmianowym w godzinach: 12-20, 14-22.E-mail: rafal.ruchlewicz (at) onet.pl
Z&C Travel Rafał Ruchlewicz - 2016-12-14 - Oława (dolnośląskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Bolesław (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-12 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, utrzymanie w porządku bloku żywieniowego, w okresie letnim prace w ogrodzie
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Kowalewo (mazowieckie)
samodzielny kucharz - przygotowanie posiłków kuchni polskiej na imprezy masowe
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-10-11 - Kielce (świętokrzyskie)
Przyjmoowanie zamówień, przygotowywanie potraw, wydawanie potraw. Praca w systemie 2 dni pracy/2 dni wolnego.
KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2019-05-27 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe, praca w restauracji; przygotowywanie list zakupów; przygotowywanie menu
OŚRODEK SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWY "WULPINK" WIESŁAW PŁÓCIENNICZAK - 2017-04-04 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
prace przy docieplaniu budynków (domki jednorodzinne)
Rem-Tom Tomasz Treder - 2018-08-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni przy sporządzaniu dań gorących, kebabów, mix-ów, tortilli, zapiekanek, gyrosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sylwester Gołaszewski - 2018-01-16 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami restuaracji, dbanie o czystość stanowiska pracy i uzywanych narzędzi, serwowanie gotowych dań klientom w tym z zagranicy. Umowa o pracę, równoważny system pracy wg grafiku.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Wg programu stażu.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Rudawa (dolnośląskie)
przygotowywanie i obróbka wstępna potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2018-03-29 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie kebabów, sałatek, sosów według tradycyjnych tureckich receptur
ANTALYA DONER KEBAB Salman Buluş - 2017-11-16 - Zamość (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAWUSTALENIE KARTY DAŃ
ITAL - POL Sp.z.o.o. - 2017-07-05 - Sławutówko (pomorskie)
Prasowanie , drobne podszycia, segregowanie odziezy.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Bochnia (małopolskie)
Pomoc przy ubieraniu, spożywaniu posiłków, organizacja czasu wolnego mieszkańcom dps, pomoc w pisaniu korespondencji, wyjazdy z chorym do przychodni, przemieszczanie niepełnosprawnych i unieruchomionych, pomo przy codziennych czynnościach higienicznych, utrzymanie odpowiedniego stanu sanitarnego pomieszczeń, utrzymanie zieleni.
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Ptaszki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków- obiadu przy użyciu wszystkich art. spożywczych wydanych do kuchni z magazynu, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, utzrymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - Częstochowa (śląskie)