KUCHARZ/KELNER Nowy Dwór Gdański oferta pracy KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C.
Stanowisko: KUCHARZ/KELNER
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przyjmoowanie zamówień, przygotowywanie potraw, wydawanie potraw. Praca w systemie 2 dni pracy/2 dni wolnego.
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
Pracodawca: KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gdańska 12, 82-100 Nowy Dwór Gdański, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyjmoowanie zamówień, przygotowywanie potraw, wydawanie potraw. Praca w systemie 2 dni pracy/2 dni wolnego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Gdański
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Gdański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.05.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Adres pracodawcy:
Gdańska 12, 82-100 Nowy Dwór Gdański, powiat: nowodworski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Nowy Dwór Gdański
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Dwór Gdański
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy ważna do: 26.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5d0270d30925802c1df4a9b2d1f11e19
Podobne oferty pracy
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE KEBABÓW, SAŁATEK, SOSÓW, SPRZĄTANIE
CITY KEBAB Tas HASAN - 2018-02-08 - Dębica (podkarpackie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński - 2017-05-31 - Racibórz (śląskie)
Praca zgodnie ze stanowiskiem, w godz. 6-18 lub 6-14. Do wynagrodzenia będzie doliczona premia i dodatek stażowy.
Dom Pomocy Społecznej w Strzebielinku - 2018-10-02 - Gniewino (pomorskie)
Prace budowlane
PIT BUD Piotr Kudliński - 2018-12-11 - Siedlice (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I OBSŁUGA IMPREZ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE TECHNICZNE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MOLEKULARNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE 10 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, ANGIELSKIEJ W STOPNIU BIEGŁYM
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potrawnadzór nad jakością potrawarozdzielanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Istebna (śląskie)
jw
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
Wg programu stażuFP
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
Obsługa maszyn linii produkcyjnej, usuwanie drobnych usterek, kontrola jakości wytworzonego produktu.Praca dwuzmianowa: 06.00-18.00 lub 18.00-06.00.
ADECCO POLAND Sp. z o.o. - 2017-08-29 - Okunin (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ezgotycznych
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
według stanowiska pracy
F.H.U. Stefan Madyda - 2019-04-03 - Mników (małopolskie)
przygotowywanie potraw, obsługa kasy, obsługa klientów
"DIAL" Alpay Dikmelik - 2017-12-18 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystośc na stanowisku pracy, sprawdzanie stanów magazynowych. Przygotowanie menu na imprezy okolicznościowe, praca w godz.10-20
KRUSZYWA Sp. z o.o - 2016-03-11 - Luboszyce (opolskie)
Wykształceni zawodowe lub średnie gastronomiczne; spec. kucharz; doświadczenie mile widziane; zakres obowiązków: przygotowywanie śniadań, podwieczorków, gotowanie obiadów, prace porządkowe w kuchni; jedna zmiana miejsce pracy: Gliwice Łabędy
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 9 W GLIWICACH - 2019-02-27 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
66-300 Aleksandra Kołodziejczak-Górzna - 2017-06-20 - Międzyrzecz (lubuskie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-11 - Polkowice (dolnośląskie)
- Obsługa klienta na stoisku mięsnym, obsługa urządzeń typu stekownice / krajalnice, dbanie o wygląd lady mięsno - wędliniarskiej, weryfikacja terminów ważności.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto + system premiowania. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Na początek (około dwa tygodnie) praca na jednym ze sklepów w Katowicach w w celu przeszkolenia pracownika.- Praca na dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Marcina Radockiego 284, 40-645 Katowice) w godzinach: 8:00-16:00 -lub- e-mail: malgorzata.burkiewicz (at) stokrotka.pl
"STOKROTKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Miechów (małopolskie)
obróbka wstępna warzyw i owoców,obróbka wstępna mięsa i ryb,przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Głogów (dolnośląskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Gradowice (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, trzymanie pieczy nad pracą w kuchni.
Naleśnikarnia Lemon Aneta Przyborowska - 2016-03-14 - Suwałki (podlaskie)
Oferta pracy przeznaczona dla osób z ustalonym odpowiednim profilem zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rybniku. Osoba zainteresowana ofertą pracy zgłasza się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracy.Doświadczenie w zawodzie, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Rybnik (śląskie)
jw.
Granica Przyzwoitości Sp. z o.o. - 2017-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; Wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych. Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2018-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyjmowanie towarów, prowadzenie załadunku, rozładunku; układanie towaru w magazynie, przemieszczanie towarów na wózkach paletowych.
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
polerowanie płyt i elementów granitowych
P.P.H.U. PolStone inż. Grzegorz Okła - 2018-01-30 - Piekary (dolnośląskie)