KUCHARZ Kowalewo oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie posiłków, utrzymanie w porządku bloku żywieniowego, w okresie letnim prace w ogrodzie
Data publikacji: 2019-01-18
Lokalizacja: Kowalewo (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Kowalewo, powiat: mławski, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie posiłków, utrzymanie w porządku bloku żywieniowego, w okresie letnim prace w ogrodzie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kowalewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.01.2019
Data zakończenia pracy: 20.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe lub średnie (gastronomiczne)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 7, 06-500 Mława, powiat: mławski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: mławski
Gmina pracodawcy: Mława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mława
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.01.2019
Data dodania oferty pracy: 18.01.2019
Oferta pracy ważna do: 17.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
według stanowiska
Kanu Club Nowy Zyzdrój - 2016-03-21 - Nowy Zyzdrój (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, przyrządzanie posiłków, realizacja zamówień
LUXBAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-29 - Chojnice (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Nysa (opolskie)
Obróbka wstępna, przygotowywanie posiłków, gotowanie KUCHNIA POLSKA np.: zupy, mięsa, pierogi, krokiety, gołąbki, surówki itp
HANDEL OBWOŹNY ARTYKUŁAMI SPOŻYWCZYMI i PRZEMYSŁOWYMI . MAŁA i DUŻA GASTRONOMIA Halina Jaremko - 2018-11-29 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przyrządzanie fast-foodów i innych potraw
"SKLEPO-BAR" JERZY URBAN W ŻOŁYNI - 2016-08-11 - Żołynia (podkarpackie)
Wykrój układów tkanin do mebli tapicerowanych, wykrój formatek ze skóry do mebli tapicerowanych.
MEBLOMAK SP. Z O.O. - 2018-08-17 - Rumia (pomorskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2018-01-04 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Wyszków (mazowieckie)
Obróbka surowcówGastronomiczny rozbiór mięsaWykonywanie potraw z warzyw, owoców, grzybów, mleka, mięsa, jaj, itp.Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, wyrobów kulinarnychUtrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracyPorządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracyObsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych Przestrzeganie przepisów bhp i p.poż. obowiązujących w zakładzie żywienia
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu: sajgonki, owoce morza, kaczka po wietnamsku, kurczak w sosie sezamowym itp.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Łódź (łódzkie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Białystok (podlaskie)
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Kraków (małopolskie)
GOTOWANIE - KUCHNIA POLSKA
GOLDEN Sala Bankietowa Wioletta Kraus Radwanice - 2018-02-13 - Radwanice (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kowary (dolnośląskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-05-17 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, dbanie nad higieną potraw oraz czystości w kuchnii, nadzór nad zaopatrzeniem w produkty
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Do obowiązków na stanowisku należy przygotowywanie potraw kuchni niemieckiej według systemu a la carte oraz dań serwowanych przy obsłudze bankietów. Dbałość o przestrzeganie norm bhp, umiejętność organizacji pracy własnej oraz zespołu pracowników.
Restaurant Zum Löwen Mahendra Kumar Chawla - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
dbanie o relacje z klientami z Wietnamu, wspomaganie pracy wietnamskich przedstawicieli handlowych, odpowiedzialność za utrzymanie porządku w dokumentach firm
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Magdalenka (mazowieckie)
Wykonywanie posiłków dla gastronomii i restauracji, możliwość przyuczenia do zawodu - osoba chętna do pracy
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Jarosław (podkarpackie)
według stanowiska
Usługi Turystyczne - Andrzej Nosek - 2016-02-23 - Piecki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2015-09-17 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw,lepienie pierogów
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
prace przygotowawcze, obowiązki kucharza, pełen etat, jedna zmiana, praca Nowy Folwark, umowa na okres próbny,
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-01-14 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA - 2018-09-17 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Grójec (mazowieckie)
.
"Gorzki Melon" Catering Agnieszka Ratajczak - 2015-11-23 - Piaski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
"Bernard Kubiak" - 2016-04-13 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Sandomierz (świętokrzyskie)