KUCHARZ Rawicz oferta pracy STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań, obsługa klientów restauracji, obsługa kasy fiskalnej
Data publikacji: 2017-06-20
Lokalizacja: Rawicz (wielkopolskie)
Pracodawca: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań, obsługa klientów restauracji, obsługa kasy fiskalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rawicz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rawicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rawicz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Adres pracodawcy:
Ks. Piotra Wawrzyniaka 10, 63-900 Rawicz, powiat: rawicki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: rawicki
Gmina pracodawcy: Rawicz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rawicz
Ulica pracodawcy: Ks. Piotra Wawrzyniaka
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.06.2017
Oferta pracy ważna do: 20.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, garmaż
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Żalno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla 30 wychowanków
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDarłowo ,ul. Morska 78 - 2016-04-26 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej od podstaw do wydania gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Łódź (łódzkie)
kucharz
ADAM GRZESIEK - 2016-02-12 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
praca w restauracji(3914)
Kuchnie Świata Barbara Grundkowska - 2016-11-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
MASALA Sunil Ahuja - 2016-07-12 - Gdańsk (pomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów według nich posiłków, punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków zgodnie z normami żywieniowymi,, dbanie o najwyższa jakość i smak wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci i personelu zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż., higieniczno- sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją. Utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i ubrań ochronnych, natychmiastowe zgłaszanie nieprawidłowości kierownikowi gospodarczemu. Dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych. Pilnowanie, aby w kuchni nie przebywały osoby nieupoważnione.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w szkołach podstawowych. W zakres obowiązków może również wchodzić dostarczanie posiłków do szkół.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2016-02-25 - Rędziny (śląskie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki i bliny. Praca na umowę zlecenie, 70 godzin pracy w miesiącu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna - 2018-11-14 - Wólka Panieńska (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiek i międzynarodowej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Rzeszów (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Krobia (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, sosów, zup i serwowanie dań.
Jerzy Sosnowski RESTAURACJA ORBIT - 2015-11-19 - Kraków (małopolskie)
w/g stanowiska
Restauracja "KOJOT" Dariusz Jankowski - 2017-07-20 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-10 - Rzeszów (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
STOŁÓWKA "ANTERS" S.C. HANNA PANEK & BARTŁOMIEJ PANEK - 2018-07-21 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie dań typu zestawy obiadowe, zupy, sałatki, koktajle, fast-foody, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Barcin-Wieś (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, skaładanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków i zestawów obiadowych, zestawów na imprezy okolicznościowe, np. wesela, zestawów kuchni narodowych i regionalnych (kuchani polska, włoskia i ukraińska). Praca od wt do nd w godz. 10.00-18.00, 12.00-22.00.
PRZEDSIĘBIORSTWO-PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE Janusz Szymocha - 2017-09-25 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, przygotowywanie cateringu.
Firma Handlowo Usługowa >STYL< Jerzy Stefańczyk - 2017-04-13 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie pizzy, posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2017-05-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca w serwisie stacji bazowych telefonii komórkowej. Praca na wysokości.
VASCO Cezary Książek - 2016-09-15 - Józefów (mazowieckie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem szefa kuchni pochodzenia wietnamskiego, skladanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni azjaytyckiej, praca także w soboty i niedziele
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wschodniej, tworzenie menu restauracji, zarządzanie personelem i organizacja pracy na kuchni
DAZE W&IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-04 - Białystok (podlaskie)
Doręczanie i odbieranie przesyłek.
"DPD Polska" Sp. z o.o. ("Masterlink Express" Sp. z o.o.) - 2016-04-19 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Proste prace fizyczne np czyszczenie wagonów
SŁAWOMIR DĄBROWSKI - 2017-03-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)