KUCHARZ Wólka Panieńska oferta pracy CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Data publikacji: 2018-11-14
Lokalizacja: Wólka Panieńska (lubelskie)
Pracodawca: CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-400 Wólka Panieńska 21D, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Panieńska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zamojski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: nie wymagane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Nazwa pracodawcy:
CMT Małgorzata Talarek, Marcin Cyc spółka cywilna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Wólka Panieńska 21D, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon - cv motel Wojto
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: zamojski
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wólka Panieńska
Numer budynku pracodawcy: 21D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.11.2018
Oferta pracy ważna do: 13.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni wschodniej i ukraińskiej z wyrobów gotowych i półfabrykatów.
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wspólnicy - 2016-10-11 - Gielniów (mazowieckie)
gotowanie, smażenie,pieczenie dań wydawanych z kuchni, nakładanie natalerze,robienie i doprawianie surówek,dbanie o czystość,dbanie o towar itp...
BAR "KOLOROWA" Maria Pogoda - 2016-10-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-08-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX Sp. z o.o. - 2016-08-19 - Legnica (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Restauracja-Bar ,,SMAKOSZ" Andżelika Rompca - 2018-01-10 - Sztum (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Witkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie poleceń pomocy kuchennej, HACCP, wydawanie cateringu; wynagrodzenie od 2000 do 3000 zł
K.M.J. Maciej Kubiak - 2016-10-20 - Pabianice (łódzkie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-08-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie samodzielnie posiłków obiadowych, produktów garmażeryjnych i imprez okolicznościowych.Wymagania:- wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne,- staż pracy minimum 1 rok jako samodzielny kucharz.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Stargardzie Szczecińskim - 2015-12-03 - Stargard Szczeciński (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w godz. 7-15, 12-20 w Grzybowie, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "OMEGA" Kubiszyn Krzysztof - 2016-05-27 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
.
"Gorzki Melon" Catering Agnieszka Ratajczak - 2015-11-23 - Piaski (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty dań,- nadzór nad jakością zamówionej żywności,- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni,- udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach,- współdziałanie z pozostałymi pracownikami zakładu, wykonywanie innych czynności wynikających z potrzeb restauracji zleconych przez właściciela,- przestrzeganie tajemnicy służbowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ropa (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tarnów (małopolskie)
Praca przy rozbiorze półtusz
Firma Handlowo - Usługowa Adrian Urbanik - 2016-08-30 - Mokrsko (łódzkie)
p
Zajazd "KAMA Kowalski" - Marianna Kowalska - 2018-03-12 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań i napojów według obowiązujących procedur i wdrożonych standardów kuchni. Ścisła współpraca z innym personelem kuchennym i restauracyjnym. Dbałość o przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-16 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Legionowo (mazowieckie)
Stolarz
"DREXPOL" sc STOLARSTWO I TOKARSTWO W DREWNIE S. BIAŁOŃCZYK - 2016-05-04 - Białka (małopolskie)
Pracownik obsługi klientaPracownik kuchni
kontakt przez OHP - 2016-04-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz w restaracji wietnamskiej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Grochowa Kontakt kandydatów z pracodawca elektronicznyOferta w sali: F
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innychnarodów. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, praca w godz.12:00-16:00.
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-09-04 - Dębska Kuźnia (opolskie)
przygotowywanie posiłków ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Białka Tatrzańska (małopolskie)
Przygotowanie różnego rodzaju potrwa.
STOWARZYSZENIE RODZICÓW I PRZYJACIÓŁ OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH "RADOŚĆ" - 2018-05-18 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Łódź (łódzkie)
obsługa maszyn biurowych, przygotowywanie dokumentacji egzaminacyjnej, rejestracja korespondencji, sporządzanie statystyki, obsługa stypendiów uczniowskich, archiwizowanie dokumentacji, pomoc w pracy księgowości i kadr szkoły, inne w zależności od potrzeb szkoły
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie i podawanie dań typu fast-food. Obsługa kasy fiskalnej.
"WDK" Wioleta Kwiecińska - 2016-05-06 - Pępowo (wielkopolskie)
przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień od klientów
Centrum Bezpieczeństwa Drogowego s.c. Łukasz Ciesiński Wojciech Jakubowski - 2015-11-05 - Zławieś Wielka (kujawsko-pomorskie)