KUCHARZ Szeligi oferta pracy Przedsiębiorstwo Turystyczne "GRYFIA-MAZUR" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-09-03
Lokalizacja: Szeligi (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Turystyczne "GRYFIA-MAZUR" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:19-300 Szeligi 10, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szeligi
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ełcki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ełk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Turystyczne "GRYFIA-MAZUR" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Adres pracodawcy:
19-300 Szeligi 10, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ełcki
Gmina pracodawcy: Ełk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szeligi
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy:
prowadzenie działalności gastronomiczno hotelarsko turystycznej
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2019
Oferta pracy ważna do: 25.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f480df742253da316d0480f09c2e3675
Podobne oferty pracy
1/2 etatu; 8 zł netto / godz
TATTOO-PIZZA Marcin Ingielewicz - 2016-07-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
przyjmowanie od Intendentki produktów do sporzadzania posiłków, odpowiedzialność za jakość przyjętych produktów, odpowiedzialność za wydawane obiady pod względem jakości i odpowiedniej ilości. Dbanie o ład i porządek w kuchni i przyległych do niej pomieszczeń, dbanie o dobrą atmosferę w pracy i odpowiedni stosunek do współpracowników. Zapoznanie się z przepisami BHP.
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Pszczyna (śląskie)
kucharz ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Biały Dunajec (małopolskie)
Oferta dla osób powyżej 30 roku życia posiadających niskie kwalifikacje, kobiety.Przygotowywanie potraw, deserów oraz zimnych i ciepłych napojów.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków,obliczanie gramatury, sporządzanie zamówień.
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Przyszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Pizzeria VERONA sc Ireneusz Goleń Elżbieta Goleń - 2019-08-28 - Biłgoraj (lubelskie)
Wykształcenie min. średnie; roczne doświadczenie; prawo jazdy kat. B; zakres obowiązków: pozyskiwanie i obsługa Klientów z zakresu ubezpieczeń na życie, inwestycji i produktów bankowych, prowadzenie spotkań handlowych z potencjalnymi klientami, analiza potrzeb, projektowanie rozwiązań odpowiadających potrzebom Klientów, obsługaKlienta indywidualnego i biznesowego; pracodawca oferuje wysokie prowizje od każdej sprzedaży, elastyczne godziny pracy (możliwość połączenia pracy np.: ze studiami, opieką nad dzieckiem etc.), przyjazną, wspierającą atmosferę, profesjonalny system szkoleń wdrażających do pracy, benefity pozapłacowe: opieka medyczna, ubezpieczenie, Multisport, program emerytalny; miejsce pracy: Gliwice;
NATIONALE-NEDERLANDEN TOWARZYSTWO UBEZPIECZEŃ NA ŻYCIE SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-27 - Gliwice (śląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
praca w zawodzie
FUNDACJA CENTRUM - 2017-02-23 - Katowice (śląskie)
WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHPRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA ADRES E-MAIL: osrodekwsparcia (at) interia.pl LUB KONTAKT TELEFONICZNY
OŚRODEK WSPARCIA DLA DZIECI MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH W SZCZECINIE - 2018-01-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej.Praca na czas określony: 3 lata III zmiany: 06.00 - 14.00/14.00 - 22.00/ 22.00 - 06.00
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-04-24 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dbanie o czystość
ARSCO TRADING Sp. z o.o - 2016-09-09 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem urządzeń, maszyn i urządzeń, obsługa klientów korzystających z punktu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Krasne (podkarpackie)
Dbanie o stanowisko pracy, gotowanie
TRATTORIA BŁONIA Katarzyna Bobkiewicz, Wiesław Krawiec, Elżbieta Nowosad spółka cywilna - 2016-05-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godzinach od 10.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Zabrzeg (śląskie)
Brak danych
OPTIMA RECYKLING SP. Z O.O. - 2017-08-31 - Gąsawy Rządowe (mazowieckie)
Obsługa maszyn i urządzeń. Produkcja, kontrola i pakowanie części zgodnie z dokumentacją. Prowadzenie dokumentacji stanowiskowej. Techniki łączenia i formowania zgodnie z posiadanymi uprawnieniami. Obsługa transportów logistycznych wewnątrz firmy zgodnie z posiadanymi uprawnieniami (wózki widłowe, suwnice, żurawie, urządzenia transportu bliskiego). Obsługa magazynu. Stosowanie się przepisów BHP, PPOŻ oraz regulaminów zakładowych. Praca w systemie zmianowym. Stosowanie się do polcenień pracodawcy/ przełozonego. W szczególności pracownik zobowiązuje się brać udział w szkoleniach, w których uczestnictwo zleci mu pracodawca. Pracodawca może w każdej chwili precyzować określony zakres obowiązków.
kontakt przez PUP - 2019-08-20 - Nowa Sól (lubuskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Łódź (łódzkie)
• Usuwanie awarii w terenie i u klientów (wizyty serwisowe, e-mail, telefonicznie) • Utrzymanie sieci, urządzeń telekomunikacyjnych wraz infrastrukturą • Konserwacje i modernizacje sieci kablowej, światłowodowej i radiowej • Konfiguracja urządzeń sieciowych • Pomiary sieci • Dbanie o dobry wizerunek firmy
Debacom Sp. z o. o. - 2019-09-02 - Rudnik nad Sanem (podkarpackie)
Sporządzanie różnych potraw wg receptur z zastosowaniem maszyn i urządzeń, obróbka wstępna mięsa. Praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Ruda (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu prod USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Koleczkowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla osób indywidualnych i grup, praca na kuchni.
Usługi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2016-08-10 - Zamość (lubelskie)
Przyrządzanie dań wietnamskich, tajskich, orientalnych, szeroka znajomość przypraw orientalnych oraz dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Lublin (lubelskie)
Opieka i pomoc dla osoby niesamodzielnej i chorej. Praca na 3 zmiany.
kontakt przez PUP - 2019-12-12 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość dań, dbanie o zaopatrzenie towaru
Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski - 2019-07-03 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Ośrodek Wczasowo-Rehabilitacyjny "Piramida II" 76-153 Darłowo ul. Jagiellońska 1-3 - 2017-06-08 - Darłowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań typu fast food
FHUP CERTUS PIOTR JACKOWSKI IŁAWA - 2017-06-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)