KUCHARZ/ SZEF ZMIANY Zagórze oferta pracy "GRANATOIL" GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Wynagrodzenie: 4 500 - 5 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań i posiłków do resteuracji i cateringu. Dbanie o stanowisko i powierzony sprzęt.
Data publikacji: 2021-03-01
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: "GRANATOIL" GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań i posiłków do resteuracji i cateringu. Dbanie o stanowisko i powierzony sprzęt.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 4 500 - 5 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godz. 7-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SZEF ZMIANY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1412
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 4 500 - 5 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: "GRANATOIL" GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 7581909950
danePracodawcy_regon: 55073745300000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 10-20
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: miński
danePracodawcy_kodPowiatu: 1412
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0002944
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.03.2021
Oferta pracy ważna do: 31.03.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?91755dc17118e85307f1044ca75ac718
Podobne oferty pracy
produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych,planowanie produkcji,dbanie o asortyment,kreowanie oferty posiłków, udoskonalanie menu,
Ośrodek Medyczny DMP Sp. z o.o. - 2020-02-13 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie posiłków i wydawanie posiłków, układanie jadłospisu, utrzymanie porządku i czystości na kuchni.
Zespół Szkół Przyrodniczo-Usługowych i Bursy Szkolnej - 2017-10-02 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie ciasta i wypiek pizzy.Praca w godz.10.00-21.00 co dugi dzień
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Nowy Sącz (małopolskie)
zarządzanie personelem, tworzenie menu restauracji, nadzór nad jakością dań, organizacja zaopatrzenia
Czorsztyn-Ski Sp.z o.o. Kluszkowce - 2019-05-21 - Kluszkowce (małopolskie)
Przygotowywanie dwudaniowych posiłków w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie skladnikow oraz potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej, porozumiewanie się w języku wietnamskim w właścicielem celem przygotowania receptur i potraw. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w przedziale godz.10:00-23:00. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w zawodzie kucharza
KOSTA SP Z O.O. - 2016-08-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań i potraw.Praca w godzinach 11 - 23 przez 2 dni + 2 dni wolne.
Witold Grobelny Dwór na Wolicy Restauracja & Pensjonat - 2019-08-07 - Dębica (podkarpackie)
planowanie i przygotowywanie posiłków (sniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorki) dzieciom w przedszkolu; obsługa urządzeń kuchennych; zmywanie sprzętów i naczyń; sprzątanie pomieszczeń kuchennych
Przedszkole Samorządowe w Dywitach - 2017-08-29 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie zajęć dydaktycznych
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych i Placówek Opiekuńczo-Wychowawczych nr 3 - 2019-09-24 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc kierownikowi budowy.
Przedsiębiorstwo Projektowo - Wykonawcze " TEBRA" G. Kowalczyk - 2018-08-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i obróbka wstępna potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
cięcie, pikowanie, szlifowanie elementów metalowych przy użyciu urządzeń i narzędzi ślusarskich (oferta stażu przeznaczona dla osób po 30 rż.)
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów , praca w systemie równoważnym ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2017-08-17 - Zawiercie (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, nadzorowanie jakości dań, wydawanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "AG-MA" AUGUSTYNA MANDZIEJ - 2019-07-11 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
praca kucharza
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Grzegorz Pawełczyk - 2018-03-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- praca w kuchni hotelowej,- przygotowywanie potraw wg zamówień gości restauracji i na bankiety/konferencje
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
produkcja potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, udoskonalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lublin (lubelskie)
szlowanie, betonowoanie elementów żelbetowych
WALLTRA Marcin Nalepka - 2018-01-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy i wydawanie dań
PIZZERIA ''RAJ''s.c. - 2016-04-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie potraw w resauracji PAN-DA
MAJKERS MATEUSZ TRAWCZYŃSKI - 2015-11-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie kebabów, realizowanie zamówień
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
Samodzielna praca w kuchni w charakterze kucharza. Przygotopwywanie da tradycyjnych zupy/dania poeczone, smażone, grillowanie sous-vide), wypiek pizzzy na sposob tradycyjny, wypiek właśnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w opraciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny marakronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie, ok. 150 godzin pracy miesięcznie. System pracy zadaniowy, dyspozycyjnosc wg potrzeb caly tydzień w godz. 12:00-23:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1-3 lat. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrzadzanie śniadań i obiadów - kuchnia polska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2016-05-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ TYPU KEBAB, OBSŁUGA KLIENTA
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)