KUCHARZ R84/1707-528/17 Włocławek oferta pracy ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ R84/1707-528/17
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2017-04-20
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KRZYWA GÓRA 28, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
czasowy ze stawką miesięczną + premia uznaniowa
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R84/1707-528/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Prawo jazdy kat. B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykszt. ZSZ kierunkowe, doświadczenie min. 3 lata, prawo jazdy kat. B, kreatywność, umowa zlecenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
KRZYWA GÓRA 28, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: dni robocze, Godziny : 08.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: KRZYWA GÓRA
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2016-05-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca przy myciu i dezynfekcji maszyn i urządzeń w zakładzie spożywczym. Wysokość wynagrodzenia brutto 12zł/h. Miejsce wykonywania pracy Słupsk. Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (12-22).
Dropla Food Sp. z o. o. - 2016-03-15 - Słupsk (pomorskie)
Praca w zespole, serwowanie dań, przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Kończyce (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
w/g programu kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Lębork (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sałatek, obiadów, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zamówień, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-01 - Wodzisław Śląski (śląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Puławy (lubelskie)
Pomocnicze prace w gospodarstwie, zbiór i sortowanie owoców, cięcie krzewów i drzew owocowych, pielenie i sadzenie truskawek, przygotowywanie owoców dosprzedaży i wysyłki
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Boglewice (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni,przygotowywanie dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe TURKUS Jacek Ułanowicz - 2016-06-13 - Suwałki (podlaskie)
osoby zarejestrowane co najmniej 12 miesięcy w ewidencji z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Zabrze (śląskie)
Praca w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
obróbka wyrobu zgodnnie z dokumentacją technologiczną, umiejętność kontroli bieżących i ostatecznych wykonywanych wyrobów, tworzenie i wprowadzanie programu NC
Fabryki Narzędzi Specjalnych Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie, pomoc w kuchni, dbanie o estetykę potraw.Wykształcenie średnie zawodowe gastronomiczne wymagane.Przyjmowanie zamówień od klientów, podawanie potraw, obsługa kasy fiskalnej, rozliczanie się z potraw, napojów i dziennych utargów.Osoby znające język angielski na poziomie minimum dobrym. Doświadczenie zawodowe minimun rok.KONTAKT: 605530925
Zajazd "POLONEZ" Zenon Niemczycki - 2016-01-05 - Tuczempy (podkarpackie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe, praca w restauracji; przygotowywanie list zakupów; przygotowywanie menu
OŚRODEK SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWY "WULPINK" WIESŁAW PŁÓCIENNICZAK - 2017-04-04 - Majdy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dla pacjentów posiłków, pobieranie z magazynu produktów żywnościowych, racjonalne wykorzystywanie i przetwarzanie surowców, porcjowanie i wydawanie posiłków dla pacjentów i personelu prowadzenie kart kontroli rejestrów
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Górki Wielkie (śląskie)
Prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Mielno (zachodniopomorskie)
zamawianie towaru,przygotowywanie potraw,przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Głogów (dolnośląskie)
Sporządza różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
ASM GRAND Sp.z.o.o. - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Prace w magazynie AGD.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe DORA Robert Wicik - 2016-10-06 - Glina (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Zakopane (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie dań, utrzymanie czystości w kuchni, dbanie o zaopatrzenie
Karczma "U Wallenroda" Alicja Pelc - 2018-04-09 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Szlifowanie elementów z drewna.I zmiana: 6-14 pn -pt Wynagrodzenie od 1850 zł brutto do uzgodnienia z pracodawcą. Wskazane posiadanie własnego transportu, ponieważ praca jest w Nowym Polu
Zakład Produkcji Drzewnej STOLZEN Zenon Adamek - 2016-11-08 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
praca na dwie zmiany, przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-09-22 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Płock (mazowieckie)
przyrządzanie posiłków, wydawanie potraw, sprawdzanie dat ważności produktów, obróbka wstepna półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Pszczyna (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw najwyższej jakości zgodnie z recepturami i standardami, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi presonelem gastronomii, utrzymanie i dbanie o urządzenia i środki używane przed, w trakcie i po wykonaniu zadania
Kamiński Bernard - 2017-08-04 - Legnica (dolnośląskie)