KUCHARZ-SZEF KUCHNI K/M Warszawa oferta pracy SPECJALNY OŚRODEK WYCHOWAWCZY "DOM PRZY RYNKU"
Stanowisko: KUCHARZ-SZEF KUCHNI K/M
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - układanie jadłospisów (bez diet)- opracowywanie listy zakupów- kontrola nad czystością kuchni- przygotowywanie i wydawanie posiłków- zmywanie po wydanych posiłkach
Data publikacji: 2019-08-30
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: SPECJALNY OŚRODEK WYCHOWAWCZY "DOM PRZY RYNKU"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Nowego Miasta 4, 00-229 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- układanie jadłospisów (bez diet)- opracowywanie listy zakupów- kontrola nad czystością kuchni- przygotowywanie i wydawanie posiłków- zmywanie po wydanych posiłkach
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + 20% premii regulaminowej+ wysługa lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SZEF KUCHNI K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.09.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia polska
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie gastronomiczne, znajomość kuchni polskiej, pożądana książeczka sanepidu, co najmniej 1 rok doświadczenia zawodowego.Obowiązki: - układanie jadłospisów (bez diet)- opracowywanie listy zakupów- kontrola nad czystością kuchni- przygotowywanie i wydawanie posiłków- zmywanie po wydanych posiłkach[Zgłoszenia: 22 831 50 33]
Nazwa pracodawcy: SPECJALNY OŚRODEK WYCHOWAWCZY "DOM PRZY RYNKU"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Rynek Nowego Miasta 4, 00-229 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Rynek Nowego Miasta
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.09.2019
Oferta pracy ważna do: 30.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ad8e492a10caf571d142adafd24d0fef
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i pakistańskiej
SHEESHA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-13 - Węgrów (mazowieckie)
Wykonywanie podstawowych czynności świadczenia osobistych związanych z zbiorowym żywieniem
FUNDACJA "HORYZONT MARZEŃ" - 2019-06-06 - Częstochowa (śląskie)
Sprzątanie obiektu biurowo - przemysłowego w Gdańsku Kokoszkach.
Clar System S. A. - 2019-07-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie dań, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
"EOL" Eugeniusz Ostapczuk - 2017-07-26 - Narewka (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPIYALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYMWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOIŚWIADCZENIA W ZAWODZIEPRACA W GODZINACH: 06:30-14:30 LUB 07:00-15:00MIEJSCE PRACY: SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, tel.: 727003748, CV NA ADRES MAILOWY: A.PIEKONKO (at) IMPEL.PLMIEJSCE ROZMÓW REKRUTACYJNYCH: ul. MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73, 71-011 Szczecin
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sprzedaż produktów mięsnych
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
.
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2017-10-13 - Chojnice (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindii;umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Pabianice (łódzkie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym.Dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych. Obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Myszków (śląskie)
-
Międzynarodowy Transport Drogowy Zygmunt Pranczk i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-01-29 - Korne (pomorskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni gruzińskiej według menu; przygotowywanie oraz aktualizacja menu restauracji; serwowanie potraw gościom restauracyjnym; obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych; dbanie o porządek w miejscu pracy. Praca w godz. 12-20
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i od 10:30- 18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej i indyjskiej. Obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymywanie czystości w lokalu. Serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw.
LPS KEBAB LOVE PREET SINGH - 2017-08-03 - Biłgoraj (lubelskie)
sprzątanie mieszkań na terenie Krakowa
TIDY UP Marlena Kraska - 2016-07-21 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie pizzy
Organizator Turystyki Aktywnej i Sportu "STREFA" - 2016-05-16 - Augustów (podlaskie)
prace ślusarsko-montażowe
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Gołuszowice (opolskie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, prace porządkowe.
ANTALYA M Müslüm Tulgar - 2019-05-21 - Pszczyna (śląskie)
Planowanie produkcji; dbanie o asyrtyment; sporządzanie listy zapotrzebowania; odbieranie zamówień; ocenianie potraw; pobieranie próbek; kreowanie oferty posiłków; udoskonalanie menu; nadzorowanie procesem produkcji; pomoc prcownikom w przyrządzaniu wyrobów; kreowanie nowych pomysłów kompozycji i potraw; nadzorowanie wydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw; wszelkie czynności związane z rozliczaniem postaw i innych spraw zarządzania; opracowanie programu działań i harmonogramów dla pracowników. Umowa o prace na czas określony. Proponowany okres zatrudnieniea: 3 lata. Praca w godz. 10:00-18:00, wg grafiku cały tydzień. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-08-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-06-07 - Szprotawa (lubuskie)
Kucharz- staż FP
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Gonice (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
TSS KUREK SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-01 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Zmianowość inna 12/24. Praca wykonywana w godzinach 07.00 - 19.00 i 19.00 - 07.00
Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska - 2019-04-08 - Osła (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
prace wykończeniowe w budownictwie
Al-Bud II Zakład Remontowo-Budowlany Iwona Drab - 2017-01-18 - Bytom (śląskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)