KUCHARZ Osła oferta pracy Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Zmianowość inna 12/24. Praca wykonywana w godzinach 07.00 - 19.00 i 19.00 - 07.00
Data publikacji: 2019-04-08
Lokalizacja: Osła (dolnośląskie)
Pracodawca: Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:59-706 Osła, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielenie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Zmianowość inna 12/24. Praca wykonywana w godzinach 07.00 - 19.00 i 19.00 - 07.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Osła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gromadka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, minimum 1 rok stażu pracy, umiejętność przygotowywania posiłków, kandydat musi posiadać zmysł smaku i węchu oraz zmysł estetyczny. Osoba powinna posiadać podzielną uwagę, być samodzielną, ma się cechować dokładnością, cierpliwością i umiejącą współdziałać z innymi pracownikami.
Nazwa pracodawcy:
Km Group s.c. Magdalena Matejczek, Katarzyna Ziółkowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
59-706 Osła, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny pod numerem telefonu 663381923 w godzinach 09.00 - 16.00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 09.00 - 16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Gromadka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Osła
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.04.2019
Data dodania oferty pracy: 08.04.2019
Oferta pracy ważna do: 07.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka wstepna i właściwa mies i warzyw.Mijesce pracy: Wrocław, ul. Komuny ParyskiejKontakt kandydatów z pracodawcą: 793456167sala G
DELIKATESY ASMA Joanna Trafalczyk - 2017-06-02 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca stała
DYM NA WODZIE - 2016-09-12 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
VMD TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-15 - Nadarzyn (mazowieckie)
zapoananie się z przepisami BHP i p. poż., przygotowywanie półproduktów, obieranie, przetwarzanie warzyw, obróbka ermiczna półproduktów, przygotowywanie ciasta i sosów do pizzy, przygotowywanie sałatek i dań typu fostfood,, dekorowanie pizzy, samodzielne kręcenie pizzy, przygotowywanie makaronów
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Łuków (lubelskie)
Praca w zawodzie (pizza, kebab)
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Kraków (małopolskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne, doświadczenie w zawodzie;wynagrodzenie do uzgodnienia,
Pizzeria Aleksandra Łukasz Marciszewski - 2016-07-28 - Raszków (wielkopolskie)
weryfikacja dokumnetacji technicznej, ocena oraz analiza wymagań technicznych zamówienia, sporządzanie dokumentacji podwykonawczej, przygotowanie inwestycji i ofert do przetargów, gromadzenie i analizowanie ofert dostawców
"BARBARA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-13 - Ruda Śląska (śląskie)
montaż instalacji
DRGK Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Katowice (śląskie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków według menu
ASC Group Joanna Starosta - 2018-06-25 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw, napojów, deserów, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, i ich ocena, właściwe gospodarowanie nimi
UKRAIŃSKA KUCHNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Kielce (świętokrzyskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie i doprawianie potraw. Paca w stołówce pracowniczej Auchan w Bielsku - Białej przy ul. Boh. Monte Cassino 421. Praca jednozmianowa od pn do pt w godz. 7.30-15.30.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Pysz-ne Małgorzata Pysz - 2017-08-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2017-01-17 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 9.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami i standardami
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-10 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw z menu restauracji, kuchni regionalnej oraz potraw a'la Carte, dbanie o utrzymanie czystości w środowisku pracy, zarządzanie zespołem pracującym w kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-08-04 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
Restauracja SECESJA Spółka Cywilna Michał Kulda, Arkadiusz Piestrzyński - 2016-09-16 - Zduńska Wola (łódzkie)
- Przygotowywanie śniadań, dań obiadowych, surówek, warzyw,, pieczenie mięs. - Przyjmowanie surowców oraz ich należyta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie należytej czystości i higieny.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-01-18 - Tczew (pomorskie)
samodzielne stanowisko przy sporządzaniu potraw
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-10-16 - Augustów (podlaskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2017-10-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Zielona Góra (łódzkie)
do uzgodnienia
STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ SZKOŁY "NASZA TRÓJKA" W BRATKOWICACH - 2017-02-27 - Bratkowice (podkarpackie)
KucharzDwie zmiany:od 9-17od 14-22
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-05-25 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Leśna (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie ciepłych dań dla gości A'la kare
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2016-10-03 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz- wymagania: wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie zawodowe 1 rok w branży, mile widziane badania sanepid, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy w zespole. Prowadzenie stołówki w internacie.
Zespół Szkół Nr 1 im. KEN - 2017-09-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)