KUCHARZ Szczytno oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Praca w pizzerii
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kasprowicza 8, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w pizzerii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczytno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Jana Kasprowicza 8, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Termin: Giełda Pracy 8 marca 2016 godz. 10:00 sala nr 15 PUP Szczytno
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Jana Kasprowicza
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2016
Oferta pracy ważna do: 06.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
- praca z przepisami ustawy o świadczeniach rodzinnych-obsługa petenta,-archiwizacja dokumentów.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Skąpe (lubuskie)
montaż płyt, glazury, gładzie, płytki itp. prace wykończeniowe
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków / śniadanie , obiad, podwieczorek, kolacja/ wg. jadłospisu zakładu
Serdeczna Troska sp. z o.o. - 2016-01-22 - Kraków (małopolskie)
Trasowanie,ręczna obróbka, obsługa pił tarczowych, taśmowych, strugarki,frezarki, wiertarki, składanie podzespołów, zakuwanie wyrobów stolarskich
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe "KMW FORMAT" Woźniak Krzysztof - 2018-06-29 - Zawidowice (dolnośląskie)
przygotowywanie dań wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg receptur (kuchnia polska, regionalna)
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-04-08 - Augustów (podlaskie)
- Diagnostyka i naprawa elektroniczna pojazdów. Diagnostyka i naprawa układów klimatyzacji. Doposażenia w akcesoria samochodowe.- Wynagrodzenie: od 2000 zł/brutto + prowizja. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 10:00-18:00 + dwie soboty. Wymagane wykształcenie min. średnie techniczne: Elektryk samochodowy lub Elektronik samochodowy. Mile widziane doświadczenie zawodowe w warsztacie samochodowym, ale niekoniecznie. Kontakt telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 607-137-755) lub e-mail: a.stankowiak (at) eurokas.pl
PRZEDSIĘBIORSTWO "EURO-KAS"SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, układanie menu, planowanie zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Spychowo (warmińsko-mazurskie)
Kuchnia domowa, polska
Karczma "U Jakuba" w Pobierowie - 2016-05-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-01-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzele (mazowieckie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy, godziny pracy 11.00-22.00, dwa dni praca, dwa dni wolne; I umowa zlecenie na 3 miesiące, kolejna to umowa o pracę;
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2017-03-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Gotowanie potraw w restauracji
Usługi Gastronomiczno-Handlowe "Mewa" Krystyna Wańczyk - 2016-04-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
Obróbka wstępna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2016-03-15 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań (obiady domowe) kuchni polskiej
FISEB SEBASTIAN BŁAŻUSIAK - 2017-01-16 - Chorzów (śląskie)
sporządzanie dań kuchni regionalnej - indyjskiej, znajomość oryginalnych przepisów, produktów, przypraw
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Pabianice (łódzkie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2017-11-20 - Wołów (dolnośląskie)
- Zapoznanie się z urządzeniami gastronomicznymi (piec, szafy chłodnicze, zmywarka, blendre, kociołek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofalówka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozystałych półproduktów- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat ważnościproduktów- obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)
- przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu- dbanie o jakość i estetykę wydawanych dań - dbanie o czystość i porządek
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2017-09-08 - Legnica (dolnośląskie)
wyszukiwanie ofert nieruchomości, zarządzanie istniejącymi ofertami, monitoring rynku nieruchomościami, przygotowanie oraz prezentacja ofert, przygotowywanie umów dotyczących nieruchomości. Praca w Świdniy.
EXPERTPRO Joanna Krynicka - 2018-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
Wydawanie i nakładanie posiłków w barze szybkiej obsługi
TOMASZ POCIĄG "Kebab pod 13" - 2017-03-17 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chełm (lubelskie)
sporządzenie potraw kuchni tureckiej na zaawansowanym poziomie,
Alanya Kebab - Tolga Ardic - 2017-11-14 - Opole (opolskie)
gotowanie,pratrzadzanie i wydawanie potraw, obróbka termiczna mięsa
Hotel "MARIA"-Maria Jurewicz /Strzelin - 2016-05-23 - Strzelin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków na bazie wcześniej sporządzonych wywarów, tj. zup, sosów, sporządzanie sałatek, przygotowywanie pizzy, przyjmowanie wcześniej zamówionych towarów od hurtowników, dbałość o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni regionalnej i europejskiej w zapewnieniu najwyższych standardów kulinarnych. Dbałość o precyzowanie zamówień oraz odpowiedni poziom przechowywania produktów. Zarządzanie współpracownikami oraz dobry kontakt z serwisem.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, umiejętności: kurs gastronomiczny (kuchnia wietnamska). Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Lublin (lubelskie)
Wymagane doświadczenie w ww. zawodzie. Praca od 12:00 do 21:00, w czwartek, piątek, sobotę, niedzielę. Wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
MINI BROWAR RESTAURACJA BARBARA MARCOL - 2018-04-10 - Rybnik (śląskie)