KUCHARZ Szczecin oferta pracy SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM ROK DOŚWIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 07:00-15:00.MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK2 UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72KONTAKT OSOBISTY - UL. MIESZKA I 73 CH MOLO II piętro, TELEFONICZNY 727 003 748, CV NA EMIAL - A.PIEKONKO (at) IMPEL.PL
Data publikacji: 2019-12-04
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73, 71-011 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM ROK DOŚWIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 06:30-14:30, 07:00-15:00.MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK2 UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72KONTAKT OSOBISTY - UL. MIESZKA I 73 CH MOLO II piętro, TELEFONICZNY 727 003 748, CV NA EMIAL - A.PIEKONKO (at) IMPEL.PL
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ZNAJOMOŚĆ ZAGADNIEŃ HACCP
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MIESZKA I (CH MOLO II P.) 73, 71-011 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV NA EMAIL - A.PIEKONKO (at) IMPEL.PLKSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MIESZKA I (CH MOLO II P.)
Numer budynku pracodawcy: 73
danePracodawcy_nrKraz: 13953
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.12.2019
Oferta pracy ważna do: 03.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2d9117276f6e530c3b67f41b6dc6f0ac
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw z surowców jak i półproduktów; praca przy grillu
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Julinek (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie przygotowywanie potraw.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2018-01-10 - Oława (dolnośląskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Dębsko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-12-09 - Muczne (podkarpackie)
przygotowywanie dań i sprzedaż
TRAFART KIESZKOWSKI OKTAWIAN - 2016-04-04 - Konin (wielkopolskie)
2Sprzątanie pomieszczeń biurowych, hal magazynowych, produkcyjnych, pomieszczeń znajdujących się w obiekcie oraz terenu przed budynkiem biura, odkurzanie podłóg w pomieszczeniach i ścieranie kurzu z mebli, biurowych, parapetów, sprzętów i urządzeń biurowych, utrzymanie w czystości pomieszczeń sanitarnych oraz toalet, zachowanie wymogów bhp i ppoż.Umowa zlecenie około 90h w m-cu, praca w godz. 7-12-17Miejsce pracy: Biskupice Podgórne ul. Seulska 2 + wg zleceń cała Polska (dojazd zapewnia pracodawca).
kontakt przez PUP - 2020-02-18 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POSILKÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MINIMUM 0,5 ROKU ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Profesjonalna obsługa monitoringu,Raportowanie wydarzeń niepożądanych,Archiwizacja nagrań,Przesyłanie materiału filmowego w plikach elektronicznych,Współpraca z posterunkowymi ochrony,Realizowanie wytycznych klienta
kontakt przez OHP - 2018-06-08 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowanie , gotowanie potraw kuchni tureckiej.
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-09-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
sprzedaż towarów, kontrola zgodności cen oraz bieżące ich aktualizowanie zgodnie z odpowiadającym im towarem, właściwe składanie towaru oraz jego staranna ekspozycja na półkach w celu zapewnienia właściwej rotacji, zachowanie ciągłości sprzedaży i uniknięcie braków towaru na stoisku, praca systemie równoważnym w godzinach od 8:00 do 20:00
"KOMO" sp. z o.o. - 2018-02-22 - Zawiercie (śląskie)
Kucharz
MERKURION SP. Z O.O. - 2020-08-11 - Smerek (podkarpackie)
Przyrządzanie potraw, obróbka mięsa, warzyw, wydawanie zamówionych posiłków.WYMAGANIA:mile widziane doświadczenie.
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2018-10-08 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy, dań obiadowych, sałatek, deserów, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-08-21 - Gorlice (małopolskie)
Przyrządzanie dań kuchni indyjskiej. Obróbka mięsa, owoców i warzyw. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Przyjmowanie zamówień.
"GLOBAL GRAINS INC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-12-17 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, produkcja sałatek.Mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie zawodowe, chęć do pracy.Możliwość ustalenia z pracodawcą pasujących dni oraz godzin pracy. System pracy dwuzmianowy.Po 3-miesięcznym okresie próbnym na umowie-zleceniu docelowo umowa o pracę.
FOOD 24/7 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-21 - Racibórz (śląskie)
Pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi i maszyn, zabezpieczanie surowców i wyrobów przed zepsuciem utzrymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Jastarnia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI GRUZIŃSKIEJ WEDŁUG ZLECEŃ SZEFA KUCHNI.
kontakt przez PUP - 2020-10-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, organizacja pracy własnej i podległego personelu
Firma Handlowo - Usługowa D&S - 2016-09-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie różnych dań, przekąsek i deserów
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie dań z karty, dbanie o czystość kuchni
kontakt przez OHP - 2017-06-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zadania i obowiązki wykonywane podczas pracy na stanowisku kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotwanie dań obiadowych
"PROFI" S.C. Katarzyna Kidawa-Kałka, Janusz Kałka - 2016-05-19 - Sosnowiec (śląskie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 7.00 - 16.00 od poniedziałku do piątku, w soboty 7.00 - 14.00.Równoważny czas pracy.Etat lub 1/2 etatu - do uzgodnienia.
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków,wybór dań do menu, nadzór nad jakością wydawanych potraw,zarządzanie składnikami w sposób racjonalny, ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw, obróbka mięsa i związane z tym czynności.
BROWAR KARPACZ SPÓŁKA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA - 2020-04-09 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej i kuchni polskiej.Przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
AXAN RETAIL Sp. z o.o. Sp. k. - 2019-03-28 - Bielany-Żyłaki (mazowieckie)
wg. zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2020-10-09 - Karwice (zachodniopomorskie)