KUCHARZ Karpacz oferta pracy BROWAR KARPACZ SPÓŁKA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków,wybór dań do menu, nadzór nad jakością wydawanych potraw,zarządzanie składnikami w sposób racjonalny, ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw, obróbka mięsa i związane z tym czynności.
Data publikacji: 2020-04-09
Lokalizacja: Karpacz (dolnośląskie)
Pracodawca: BROWAR KARPACZ SPÓŁKA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konstytucji 3 Maja 45 A, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków,wybór dań do menu, nadzór nad jakością wydawanych potraw,zarządzanie składnikami w sposób racjonalny, ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw, obróbka mięsa i związane z tym czynności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 100
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karpacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Karpacz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
BROWAR KARPACZ SPÓŁKA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA
danePracodawcy_nip: 6112797685
danePracodawcy_regon: 381376750
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 45 A, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: jeleniogórski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0206
Gmina pracodawcy: Karpacz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Karpacz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0936032
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 45 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 17.04.2020
Oferta pracy ważna do: 29.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 17.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
tekstNieDotyczy: nie dotyczy
tekstNie: NIE
tekstTak: TAK
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a31c9758748df9f5f64905936876d635
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw
GASTRONOMIA Krystyna Platz - 2016-04-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, przestrzeganie zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
Kontrola i badania w terenie prowadzonych robót.
Laboratorium Drogowe VIA Sp. z o.o. - 2016-11-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
"Mlekspol" Sp. z o.o. - 2018-04-23 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
przewóz rzeczy w transporcie międzynarodowym na terytorium UE, Poslaki, krajów WNP
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Grabanów-Kolonia (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-10 - Gliwice (śląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
EVER GRUPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw według ustalonych norm i receptur, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGRÓD Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Liczenie towaru za pomocą skanera
kontakt przez OHP - 2018-04-04 - Częstochowa (śląskie)
Sporządzanie dań kuchni bangladeskiej.
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań z grilla, dowóz zamówień do klienta
Patryk Jankowski - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zapoznanie się z przepisami BHP, obieranie, przygotowywanie produktów, dopilnowanie porządku, wydawanie potraw, nadzór nad jakością żywności, gotowanie i smażenie, doprawianie, dekorowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Kuczów (świętokrzyskie)
przyrządzanie kebaba, surówek. praca II zmiany godz. 9.00-17.00, 17.00-23.00
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca kucharza w pizzerii
Działalność Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2016-12-28 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Sporzadzanie potraw, dbanie o higiene i porządek na stanowisku pracy.Praca II zmianowa w godz. 11:00-22:00 w Restauracji RETRO w Nowej Soli.
Dom Handlowy "Merkury 2" s.c. Zofia i Lech Kruszakin Restauracja Retro - 2015-12-01 - Nowa Sól (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-06-05 - Bieruń (śląskie)
- Praca na kuchni w szpitalu.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreslony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na 2 zmiany w godzinach: 6:00-18:00 (praca 8 godzin z możliwością wydłużenia do 12 godzin pracy w systemie równoważnym czasu pracy). Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub średnie gastronomiczne. Doświadczenie w zawodzie kucharza. Książeczka sanepidowska, ale może być nieaktualna. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-14:00) (32-259-17-24, 32-259-71-23) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Francuska 20-24, 40-027 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH - 2018-01-09 - Katowice (śląskie)
WSTĘPNA OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, GOTOWANIE,PRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH POSIŁKÓW,MYCIE, SPRZĄTANIE. Praca w godz.5-13
Firma KANA s.c - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań , menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Jabłonowo (mazowieckie)
Praca na kuchni, praca w systemie 12/24
Rancho s.c p Domański. A Nowakowski - 2019-08-05 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Kielce (świętokrzyskie)
obsługa maszyn do przetwórstwa tworzyw sztucznych
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Limanowa (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków do wydania, gotowanie , utrzymanie miejsca pracy w porządku
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)