KUCHARZ Szczawnica oferta pracy Witold Widera Restauracja Fanaberia
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽600 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-12-04
Lokalizacja: Szczawnica (ma艂opolskie)
Pracodawca: Witold Widera Restauracja Fanaberia
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:G艂贸wna, 34-460 Szczawnica, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽600 - 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: zmianowo艣膰:9-17,13-21
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczawnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowotarski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczawnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽600 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.01.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy: Witold Widera Restauracja Fanaberia
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Szpitalna 14, 34-400 Nowy Targ, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Nowy Targ
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Targ
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 14
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Witold Widera
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.12.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.01.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.12.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?97bbb16ed912f46377fb1d63bf165cca
Podobne oferty pracy
Praca w klubie "Parow贸z" i barze "Stacyjka". Obs艂uga Klient贸w. Przygotowanie i wydawanie potraw.
RECEPTURY CYPRYS PAL-GORCZYCA MA艁GORZATA - 2017-07-06 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci
CARINO Roman Latkowski - 2019-03-07 - Nowa 艁uka (podlaskie)
Przygotowanie pizzy i fast-food贸w
Pizzeria Domino Marzena Jamka - 2018-09-24 - Lipsko (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w, dbanie o czysto艣c stanowiska pracy, metody uk艂adania jad艂ospis贸w, dob贸r surowc贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Cieszyn (艣l膮skie)
Praca w restauracji, gotowanie, przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych, deser贸w i innych produkt贸w spo偶ywczych.
"ANMANTARI" Anna Nurzy艅ska - 2019-03-21 - Wejherowo (pomorskie)
Obs艂uga ksi臋gowa klient贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - 呕ukowo (pomorskie)
x
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Brzoza (kujawsko-pomorskie)
przygotowywaniu kompletnych posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami 偶ywienia zbiorowego
Catermed S.A. - 2017-11-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw wietnamskich, tajskich; nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw oraz nadz贸r nad prac膮 w kuchnipraca w godz. 9.00-17.00, 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Warszawa (pomorskie)
Gotowanie, produkcja,dekorowanie potraw, kuchnia ukrai艅ska, wydawanie potraw, zamawianie towaru.
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Czerwienne (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z pomoc膮 kuchenn膮
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Twor贸g (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych i zorganizowanych grup , dbanie o zaopatrzenie kuchni, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy
Wielowski Sp贸艂ka Jawna - 2016-04-15 - Police (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej i tureckiej :chicken curry, samosa, mango lassi, glab zamun zgodnie z przyj臋tymi standardami.
kontakt przez PUP - 2019-07-08 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie produkt贸w niezb臋dnych do produkcji posi艂k贸w., produkcja posi艂k贸w. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony do 6 miesi臋cy, docelowo zatrudnienie na czas nieokre艣lony. Praca w systemie jednozmianowym. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Godziny pracy: rozpocz臋cie pracy w godzinach: 4:00 - 6:00, zako艅czenie pracy w godzinach 14:00 - 16:00. Miejsce wykonywania pracy: Dom Pomocy Spo艂ecznej ul. Karmelkowa 25, 52-437 Wroc艂aw. Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: tel. 71 376 99 36,; 71 376 99 15 lub e-mail: kadry (at) mcus.pl . - wynagrodzenie zasadnicze 2700 z艂,ponadto: - dodatek za wys艂ug臋 lat ( minimum 5 lat sta偶u pracy),- premia regulaminowa ( 20% wynagrodzenia zasadniczego),- dodatek za prac臋 w porze nocnej, w niedziel臋 i 艣wi臋ta oraz prac臋 na II zmianie,- nagrody jubileuszowe i dodatkowe wynagrodzenie roczne (trzynasta pensja);- mo偶liwo艣膰 dodatkowych 艣wiadcze艅 z Zak艂adowego Funduszu 艢wiadcze艅 Socjalnych.Oferta dost臋pna w sali G
Miejskie Centrum Us艂ug Socjalnych we Wroc艂awiu - 2019-07-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw,prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Praca w godz.: 11:00-11:30. Przewidywany okres zatrudnienia: 12 miesi臋cy.
MARU SP. Z O.O. - 2019-09-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2018-07-30 - Sulech贸w (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym w O艣rodku Rehabilitacyjno-Wczasowym
ORW Bursztyn - 2019-02-13 - Jantar (pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - 呕aga艅 (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: pizza, sushi, dania kuchni w艂oskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - 艁uk贸w (lubelskie)
krojenie mi臋sa na opiekaczach, utrzymywanie miejsca pracy w czysto艣ci, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
prace kucharza
Zesp贸艂 Szk贸艂 w Lubawie - 2017-08-24 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
sporzadzanie potraw wg. okre艣lonego menu.praca w godz 12-20
Firma Handlowo-Us艂ugowa Hotel Anna Anna Wery艅ska - 2016-03-10 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2019-01-07 - Nowy Jank贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
FIRMA TURYSTYCZNA JAROS艁AW WYROWINSKI - 2016-04-11 - Rytel (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw z karty oraz ich dekorowanie, nadzorowanie procesu produkcji a tak偶e nadzorowanie wydawania, podawania gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w oraz obs艂uga automatu do lod贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Przysucha (mazowieckie)
planowanie produkcji i ustalenie asortymentu produkcji, sporz膮dzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowc贸w do produkcji i dokonywanie ich oceny, przeprowadzanie jad艂ospis贸w i prawid艂owe zestawienie potraw, nadzorowanie przebiegu proces贸w technologicznych zgodnie z normami, obowi膮zuj膮cymi recepturami i ich wymogami sanitarnymi w poszczeg贸lnych pomieszczeniach produkcyjnych, wprowadzenie i sporz膮dzenie nowych potraw wg nowych (w艂asnych) receptur i przepis贸w, przygotowanie personelu do wprowadzenia nowych wyrob贸w i nowoczesnego sprz臋tu technicznego, nadzorowanie wydawania potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotycz膮cej rozlicze艅 produkcji (rozlicze艅 materia艂owo-technologicznych), organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, dbanie o aktualne badania lekarskie profilaktyczne i sanitarno-epidemiologiczne w艂asne oraz pracownik贸w, odpowiedzialno艣膰 za naczynia i sprz臋t kuchenny, Kontrole czysto艣ci naczy艅 sto艂owych i sprz臋tu kuchennego zgodnie z wymogami sanitarnymi
Lubuska Wojew贸dzka Komenda Ochotniczych Hufc贸w Pracy - 2020-02-10 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Prace 艣lusarskie
kontakt przez PUP - 2019-07-29 - Chromowola (kujawsko-pomorskie)