KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie,Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu
Data publikacji: 2019-01-08
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastowska 55, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie,Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + wysługa lat + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Piastowska 55, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: inny - Osobiście po telefonicznym uzgodnieniu terminu.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Piastowska
Numer budynku pracodawcy: 55
Profil działalności pracodawcy: Ośrodek szkolno wychowawczy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 08.01.2019
Oferta pracy ważna do: 15.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
SMAT GASTRONOMIA Sylwia Machczyńska - 2017-05-10 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Marcin Madetko - 2016-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-01-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
ANTER Andrzej Daniel - 2019-02-22 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Płouszowice-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2018-08-03 - Świętochłowice (śląskie)
Brak danych
Foodmarket - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie pizzy; rozwałkowanie ciasta, układanie produktów według receptury firmy, wypiekanie pizzy w piecu. Przygotowanie posiłków tj. zupy, sosy, gulasze. Sporządzanie sałatek, przyjmowanie zamówionych wcześniej towarów od hurtowników i układanie w magazynie. Dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie mięsa i doprawianie , przyrządzanie kanapki i jego sprzedaż.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2016-01-11 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Montaż instalacji.
MAŁOPOLSKA WYTWÓRNIA MASZYN BRZESKO Sp. z o.o. - 2015-12-08 - Brzesko (małopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturą i standardami, utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji dań oraz kontrola zamówień, przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP), współpraca w zakresie planowania i koordynowania dostaw żywności do kuchni, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług żywienia indywidualnego oraz zbiorowego
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Żory (śląskie)
- fachowa obsługa klienta, - dbanie o aranżację i wygląd sklepu, - reklama w inetrnecie oraz wszystko co sprawi, że sklep będzie dobrze funkcjonował
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Skawina (małopolskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Stary Sącz (małopolskie)
Prowadzenie wymaganych przeglądów okresowych dot. urządzeń technicznych znajdujących się na terenie Zakładu.Przeprowadzenie wymaganych przeglądów technicznych obiektów budowlanych oraz ich instalacji . Opracowywanie planów działań konserwacyjno-remontowych oraz modernizacyjnych dotyczących Zakładu .Nadzór nad bieżącą eksploatacją infrastruktury technicznej Zakładu.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ MINISTERSTWA SPRAW WEWNĘTRZNYCH W RZESZOWIE - 2016-01-21 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potrwa dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Jaworzno (śląskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
sprzątanie pomieszczeń szkoły
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wstępna obróbka półproduktów, przygotowywanie potraw i napojów kuchni indyjskiej, komponowanie menu. 168h/mc.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań w cateringu dietetycznym
MACZFIT SP.ZO.O. - 2017-07-14 - Piaseczno (mazowieckie)
lepienie i gotowanie pierogów, przygotowanie cista do pierogów i farszu
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Ziewanice (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Stanowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, kreowanie nowych dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, praca na terenie całego kraju
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Sosnowiec (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Planowanie menu itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2016-03-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie dań, menu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚC PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Łódź (łódzkie)