KUCHARZ Świętoszów oferta pracy 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym. Miejsce wykonywania pracy: Świoszów, Żagań.
Data publikacji: 2019-12-19
Lokalizacja: Świętoszów (dolnośląskie)
Pracodawca: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Saperska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w żywieniu zbiorowym. Miejsce wykonywania pracy: Świoszów, Żagań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętoszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Osiecznica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, minimum 1 rok doświadczenia, ważne badania sanitarno - epidemiologiczne, doświadczenie w przygotowywaniu posiłków w żywieniu zbiorowym.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: 43 Wojskowy Oddział Gospodarczy Świętoszów
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Saperska 2, 59-726 Świętoszów, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach 10.00-13.00, tel. 261686288, 261686206
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Osiecznica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętoszów
Ulica pracodawcy: Saperska
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.12.2019
Oferta pracy ważna do: 10.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.12.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6260a2a3f9ba313aaec082d62c6bd522
Podobne oferty pracy
Pomoc kucharzowi, obieranie warzyw, zmywanie naczyń, pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJZGODNIE Z RECEPTURAMI I PIZZA ORAZ DANIA KUCHNI WŁOSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-07-12 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
jw.
HADO Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
obróbka szatkowanie warzyw, pomoc w przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie dań oraz dekorowanie
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
jw.
Katolickie Niepubliczne Przedszkole Językowe "Anioła Stróża" - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
Wg. stanowiska. Więcej informacji pod numerem 71 389 26 61.
Przedszkole Nr 1"CHATKA PUCHATKA" - 2017-11-03 - Wołów (dolnośląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i podawnie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morzaa, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony.Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Zakres pracy właściwy dla stanowiska kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Nowy Targ (małopolskie)
Przewóz towarów, rozładunek, załadunek (My Center, Agata Meble, IKEA).Praca na terenie woj. lubelskiego - wg zleceń.
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS.Utrzymanie porządku w kuchni i w pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryl - 2019-06-03 - Wieleń (wielkopolskie)
Zgodny, praca w Grudziądzu.
ANKLAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-08 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków,- wydawanie posiłków,- utrzymanie w czystości stanowiska pracy,- umiejętność pracy w zespole,- mile widziany staż pracy,
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wronki (wielkopolskie)
PRACA W SYSTEMIE 8 H, 40 H TYGODNIOWO, w godzinach od 6:30 DO 14:30, również w niedziele OD 10:00 DO 18:00umowa zlecenie 2 lata
JR FOOD COMPANY SP.ZO.O. - 2019-01-14 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Joanna Ginter Restauracja EDEN - 2016-04-07 - Cichowo (wielkopolskie)
przygotowywanie dań, potraw i deserów; obsługa wstępna surowca; obsługa wstępna mięs; obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Sztum (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2018-04-24 - Konradów (opolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie dań w oparciu o kuchnię polską
JOLANTA CHMIELEWSKA RESTAURACJA SZYSZKA CHMIELU FAMILIA CHMIELEWSCY - 2019-09-24 - Lubin (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY, DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWANIA DAŃ WG KUCHNI ORIENTALNEJ, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, UTRZYMANIE PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCHMIEJSCE PRACY NA TERENIE SZCZECINA (BAR CHINA TOWN)PRACA W GODZINACH: 09:00-22:00, TAKŻE W DNI WOLNEPRACODAWCA PROSI KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
BINGO - JAROSŁAW FIGIEL & WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2019-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-12-07 - Rokocin (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o estetyke potraw,utrzymanie porządku i higieny pracy, praqwidłowe i terminowe wykonywanie zadań na stanowisku kucharza
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Kęty (małopolskie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-04-28 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy
MAŁGORZATA SZYPULSKA MAŁA GASTRONOMIA - 2019-05-10 - Kuźnica (pomorskie)
sporządzanie potraw, ciast, napojów i deserów,przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII "JĘDRUŚ" - 2018-06-14 - Józefów (mazowieckie)