KUCHARZ Kuźnica oferta pracy MAŁGORZATA SZYPULSKA MAŁA GASTRONOMIA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy
Data publikacji: 2019-05-10
Lokalizacja: Kuźnica (pomorskie)
Pracodawca: MAŁGORZATA SZYPULSKA MAŁA GASTRONOMIA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 84-130 Kuźnica, powiat: pucki, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kuźnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastarnia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: MAŁGORZATA SZYPULSKA MAŁA GASTRONOMIA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Antoniego Miotka 21, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Puck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Puck
Ulica pracodawcy: Antoniego Miotka
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.05.2019
Oferta pracy ważna do: 30.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 10.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2c6ee03a5814d05a6e854fe4c742b695
Podobne oferty pracy
dmuchacz szklanych ozdób choinkowych
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Częstochowa (śląskie)
- Wykonywanie przeglądów prewencyjnych maszyn,- Diagnozowanie i naprawa uszkodzeń,- Wstępne uruchamianie maszyn i szkolenie użytkowników,- Raportowanie wykonanych prac serwisowych- Serwis wyjazdowy- Kontakt telefoniczny 58 532-79-00, e-mail: biuro (at) abar.org.pl
ABAR Techniki Malarskie Jan Kamiński - 2018-07-13 - Zajączkowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY
TORINO ŁUKASZ BIDAS - 2018-10-24 - Dynów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
"SPORTING" Bogusław Mamiński - 2017-04-07 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
prace kuchenne, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-12-20 - Miszewko (pomorskie)
Zbiórka sztuk padłych zwierząt gospodarskich
ZAKŁAD ROLNICZO-PRZEMYSŁOWY "FARMUTIL HS" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-10-03 - Oświęcim (małopolskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Końskie (świętokrzyskie)
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Wiązownica (podkarpackie)
gotowanie kuchni Egipskiej; sporządzanie sosów według receptur Egipskich; znajomość kuchni Arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Gliwice (śląskie)
Praca w kuchni, typowe obowiązki kucharza
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw
F.H.U. "AS" Anna Sosin - 2017-01-09 - Osieczany (małopolskie)
Kierowca kat. C
MARC-POL Marcin Biel - 2017-03-30 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-03-24 - Rząska (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i mięsa, praca na myjce, przygotowywanie dodatków, catering, sprzątanie
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Żagań (lubuskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i dań w restauracji,Wynagrodzenie 15-18 zł netto/h,Kontakt: 793-680-780
ZAJAZD GNIEWKO S.C. - MIŁOSZ GAWROŃSKI I KINGA GAWROŃSKA - 2019-04-25 - Rakowiec (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
TAWERNA GRECKA "BUZUKI" Cafe-Pub Janakakos Andrzej - 2016-11-25 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowanie świeżej ryby i przygotowanie dań rybnych oraz potraw regionalnych. Wykonywanie wszelkich czynności związanych z gastronomią.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
Wszystkie wymagane zadania w hotelowej kuchni w systemie "la carte". Odbiór i zamawianie towarów, oraz dbanie o odpowiednie składowania i przechowywanie towarów. Przygotowanie potraw kuchni bawarskiej i europejskiej. Specjalna dbałość o produkty spożywcze do przygotowywania potraw, ponieważ wszystkie produkty wykorzystywane w kuchni są w 100% ekologicznie certyfikowane.
kontakt przez OHP - 2016-06-23 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw i ustalanie karty dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw. Obsługa gastronomiczna konferencji/bankietów/imprez na ponad 250 osób. Przestrzeganie przepisów BHP.
kontakt przez OHP - 2017-12-15 - Niemcy (Niemcy)
praca z restauracji
"Bernard Kubiak" - 2016-04-13 - Gniezno (wielkopolskie)
praca w kuchni (samodzielne stanowisko - kucharz zmianowy)
ANNA ALFAR DWA ŚWIATY - 2016-09-28 - Tąpkowice (śląskie)
Przygotowywanie całodniowych posiłków. Dbanie o stanowisko pracy, porcjowanie posiłków.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2018-12-05 - Zaleszany (podkarpackie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2016-03-07 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
- układanie kompozycji sztucznych,- dobór materiałów florystycznych do stroików,- wykonywanie ozdób świątecznych, okazjonalnych,- obsługa klienta indywidualnego, porady dotyczace rosliń doniczkowych,- obsługa kasy fiskalnej, zamówienia, faktury
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Dobczyce (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Produkcja potraw gastronomicznych.Dbanie o asortyment.Właściwe przechowywanie produktów.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Wojciechów (lubelskie)