KUCHARZ Supraśl oferta pracy BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2019-06-18
Lokalizacja: Supraśl (podlaskie)
Pracodawca: BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 Maja 22, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13 zł netto/ godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Supraśl
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie
Nazwa pracodawcy: BAR "Jarzębinka" Czesława Siehieńczuk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
3 Maja 22, 16-030 Supraśl, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: białostocki
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Supraśl
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.06.2019
Oferta pracy ważna do: 18.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9439f04a53eae19f3d316e6fb6c85c2f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Okalina-Kolonia (świętokrzyskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w pracy
LINA SERVICE Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Poznań (wielkopolskie)
-zapoznanie sie z przepisami BHP i Ppoż. oraz regulaminami-przechowywanie żywności-obróbka artykułów spożywczych -przygotowywanie potraw i deserów -sporządzanie napojów zimnych i gorących-wydawanie potraw i napojów zimnych o gorących-utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy -obsługa maszyn i urządzeń typu: piec konwekcyjny, krajalnica do wędlin, maszyna do mielenia mięsa
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cibórz (lubuskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Jarosław (podkarpackie)
gotowanie,pieczenie pizzy
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Poraj (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Warszawa (mazowieckie)
Opieka nad dziećmi do lat 3, karmienie i pielęgnacja, spacery
JeżynKa Centrum Opiekuńczo-Edukacyjne - 2016-02-25 - Małkinia Górna (mazowieckie)
Praca przy robieniu burgerów, frytek, sałatek, sosów. Przygotowanie posiłków i sprzątanie.
Projekt 17 Beata Różycka - 2018-04-17 - Płock (mazowieckie)
przyrządzanie potrwa według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni chińskiej
KANG KAI SP.ZO.O. - 2018-11-02 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie uchwytów do przewodników (drutów do podwiązywania chmielu)
FoKa Spółka z o.o. - 2015-12-08 - Zaręba (dolnośląskie)
ORGANIZOWANIE I KIEROWANIE PRACĄ PERSONELU KUCHENNEGO, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURĄ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE
PAŃSTWOWA BURSA SZKÓŁ ARTYSTYCZNYCH W SZCZECINIE - 2017-08-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca jako kucharz
ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO - 2018-08-08 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Moszczenica (małopolskie)
gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie pizzy
Andrzej Szostak FHU AS - 2017-02-10 - Bochnia (małopolskie)
wypiek pieczywa
"HAND-POL" S.C. - 2017-12-28 - Strzelce Małe (łódzkie)
Prowadzenie sekretariatu szkoły, dbanie o właściwy obieg korespondencji, obsługa klientów szkoły, sprawdzanie faktur zakupów, prowadzenie dokumentacji zamówień publicznych, stała kontrola i zakup materiałów biurowych, sprawna obsługa programów oświatowych, ZUS-u, PFRONu, GUS-u. Prowadzenie spraw kadrowych. Utrzymywanie w tajemnicy dokumentów obwarowanych tajemnicą służbową. Obsługa eventów szkolnych, dbałość o dobrą prezencje, przestrzeganie zasad bhp, właściwe użytkowanie urządzeń biurowych. Silna motywacja do pracy i pozyskiwania nowej wiedzy.
Szkoła Podstawowa im. M. Konopnickiej w Borui Kościelnej - 2018-05-08 - Boruja Kościelna (wielkopolskie)
GOTOWANIE POTRAW WG MENU KUCHNI TAJSKIEJ I HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW, OBSŁUGA SPECJALISTYCZNYCH NACZYŃ ORAZ TECHNIK SPORZĄDZANIA POTRAWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA POTRAW AZJATYCKICH, TAJSKICH I HINDUSKICH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W KUCHNI, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGOPRACA W GODZINACH: 12:00-23:00 (W STAŁYCH GODZINACH)
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-01-02 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Obowiązki: wykonywanie dań z karty menu, przestrzeganie zasad Bhp, współpraca z pracownikami, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.Pracodawca oferuje: stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, poznanie najnowszych standardów pracy w gastronomii, interesującą pracę w gronie profesjonalistów, udział w szkoleniach i konkursach gastronomicznych, możliwość rozwoju i awansu w ramach całej spółki.
Eureka Sp z o.o. Hotel Vitalia - 2016-01-29 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków pod nadzorem szefa kuchni. Staż w ramach programu "GOTUJ SIĘ DO PRACY"
kontakt przez PUP - 2018-03-04 - Brzesko (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, wyrabianie ciasta na pizze, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
PIOTR CZYŻOWSKI TRANSFACH - 2017-04-20 - Wieliczka (małopolskie)
Kucharz w kebabie
MagMar MAGDALENA NOWAK - 2017-08-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
x
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE TRANS-IMPEX Maciej Doliński - 2018-09-07 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy oraz warzyw, krojenie niezbędnych warzyw. Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10-22.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Pruszków (mazowieckie)
przyrządzanie pizzy oraz innych dań w oparciu o piec do pizzy
YDEA S.C. - 2017-11-24 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie ciast do produkcji:,pieremini, kartacze, bliny, pierogi, naleśnikiprzygotowanie nadzienia do pierogów, krokietów itp.lepienie pierogów, pieremini, kartaczywstępna obróbka mięs i warzywutrzymanie porządku na stanowisku pracy
BPS Catering Jakub Wereszczyński - 2019-03-18 - Legnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie żywnością,- zapewnienie wysokiej jakości usług,- estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,- odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,- przestrzeganie obowiązującyh instrukcji i procedur HACCP,- komunikacja i współpraca z pracownikami przedszkola,- przygotowywanie posiłków dla dziecie będących na diecie.
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU - 2017-08-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)