KUCHARZ Suchedniów oferta pracy PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw hotelowych ze standardem obowiązującym w hotelu
Data publikacji: 2019-02-08
Lokalizacja: Suchedniów (świętokrzyskie)
Pracodawca: PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Harcerska 12, 26-130 Suchedniów, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw hotelowych ze standardem obowiązującym w hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suchedniów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suchedniów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Współpraca w zespole, umijętność podejmowania samodzielnych decyzji.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: PIOTR ZIÓŁKOWSKI- "HOTEL PARADISO"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Harcerska 12, 26-130 Suchedniów, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na aders e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Suchedniów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suchedniów
Adres strony pracodawcy: www.hotelparadiso.pl
Ulica pracodawcy: Harcerska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2019
Oferta pracy ważna do: 07.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ustalanie menu, przygotowywanie foodcostów, wybór surowców do produkcji. przygotowywanie dań gotowych oraz półproduktów w oparciu o oryginalne receptury w szczególności marynowanie i grillowanie mięs, ryb, owoców morza, jagnięciny i baraniny; sporządzanie remanentów okresowych, dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz wszelkie dodatkowe prace zlecone przez przełożonych.
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów z zastosowaniem powierzonych narzędzi, maszyn i urządzeń; realizowanie usług gastronomicznych na anjwyższym poziomie poprzez zapewnienie klientom pożądanej jakości podawanych potrawGodziny pracy: od 11.00 do 23.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-04-21 - Krępsko (wielkopolskie)
Przyszykowywanie posiłków na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZYŃSKI KMJ SIMPLE - 2016-04-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie w kuchni. Przygotowywanie posiłków dla dzieci w Niepublicznym Przedszkolu BIM-BOM. Kontakt osobisty z pracodawcą.
SALUS INTERNATIONAL SP. Z O.O. - 2017-08-08 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie i organizacja w żywieniu zbiorowym; praca w godz. 6.00-14.00; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 8.00-13.00
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Dębnicy Kaszubskiej - 2016-06-08 - Dębnica Kaszubska (pomorskie)
Obsługa maszyn szwalniczych, szycie, ręczne wykonywanie poprawek i przeróbek, dokonywanie rozkroju materiałów, wykonywanie pomiarów i przymiarek krawieckich, wykrawanie elementów odzieży według formy. Wymagania: umiejętność obsługi maszyn: podszywarka zwykła, kryta, guzikarka, dziurkarka, napownik.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach. Uczestniczenie w planowaniu i układaniu jadłospisów. Stosowanie normy i zasady zawarte w księgach HACCP oraz wypełnia jej dokumentację. Przyjmowanie towarów. Pobieranie próbek gotowych posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowanie potraw według karty dań, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia, wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ&IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2019-01-17 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej; obsługa klientów w języku koreańskim; utrzymywanie czystosci stanowiska pracy i narzędzi;sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich-obsługa klienta. Miejsce pracy: Bielany WrocławskieKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny.Oferta znajdue się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu, min. 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów za pomocą odpowiednich narzędzi i urządzeń. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lublin (lubelskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw dla około 400 osób
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-08 - Maróz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potrww kuchni ukraińskiej,
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa wózków widłowych, prace magazynowe, przyjmowanie, składowanie, wysyłka towaru
TGS Przemysław Stoń - 2016-04-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Łódź (łódzkie)
montaż, obsługa maszyn i urządzeń,przeprowadzanie procesów technologicznych,ustawianie/przezbrajanie maszyn i narzędzi, czyszczenie i konserwacja linii i urządzeń, przeprowadzanie kontroli, zgłaszanie na bieżąco problemów utrzymanie porządku i czystości, przestrzeganie standardów firmy
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie oraz sprzedaz posiłków typy fast-food oraz przygotowywanie i podawanie napojów, obsługa kasy fiskalnej, stałe utrzymyanoe higieny na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków wg wskazanych wytycznych. Praca dwuzmianowa w godz. 9-23
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - "CAFE BACCARAT" - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, równoważny system czasu pracy; wysokość wynagrodzenia 2500+ premia
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2018-01-05 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potrzaw kuchni wietnamskiej, czytanie receptur w języku wietnamskim.
Bar Hanoi - 2017-07-31 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Szczegółowy zakres obowiązków na stanowisku pracyodpowiedzialność za przestrzeganie zasad postępowania z żywnością zgodnych z HACCPodpowiedzialność za czystość w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepisów BHP, PPOŻodpowiedzialność za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardamizapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji,zachowanie estetyki wydawanych dań,współpraca z pozostałym personelem gastronomii.dbanie o czystość i higienę na przydzielonym stanowisku pracysprawność podczas przyjęcia oraz realizacji zamówieniaprzygotowuje i serwuje posiłki realizowane w ramach śniadań, przerw kawowych, bankietów; przygotowuje i serwuje posiłki dla uczestników konferencji; przygotowuje i serwuje posiłki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posiłki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i zażalenia z należytym wyczuciem - stara się zadośćuczynić wszystkim oczekiwaniom, życzeniom i wnioskom Gości zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich przełożonego (w szczególnych przypadkach konsultuje się z przełożonym)serwuje zamówione przez Klienta, Gościa potrawy we właściwej kolejnościsortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzgłasza przełożonemu wszelkie trudności inieprawidłowości (w tym dotyczące sprzętu iwyposażenia)bierze udział w inwentaryzacji środków trwałych inisko cennychzapewnia prawidłowy przepływ informacji i prawidłową komunikację z innymi działamiużytkuje wyposażenie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprzęt, wyposażenie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzieżązapewnia prawidłowy i terminowy obieg dokumentówprzestrzega zalecenia dotyczących godzin otwarcia punktów gastronomicznychwypełnia rzetelnie polecenia przełożonychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady księgi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posiłków, przyjęcia imagazynowania produktów, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprzętu i pomieszczeńprzestrzega zasad, przepisów i uregulowań wewnętrznych dotyczących tajemnicy służbowej iochrony danych osobowychwspółpracuje z innymi pracownikami działu iprzełożonymiwspółuczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownikówwspółuczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracowników i praktykantów, wspiera ich wdoskonaleniu umiejętnościSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
praca jako kucharz
PYSZOTY IZABELA WOJDYŁA - 2016-08-03 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-02-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-06-16 - Lubniewice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Częstochowa (śląskie)