KUCHARZ Stronie Śląskie oferta pracy DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie zbiorowe
Data publikacji: 2019-05-21
Lokalizacja: Stronie Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wieś 37C, 57-550 Stronie Śląskie, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie zbiorowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
DIANA POPOWICZ " Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe " Diana Popowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
57-500 Wilkanów 135, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Bystrzyca Kłodzka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wilkanów
Numer budynku pracodawcy: 135
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.05.2019
Oferta pracy ważna do: 20.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b9c954039f33a6f78beba985238f1caa
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagająca zamiłowania do ładu i porządku, charakter pracy wymaga odporności na wysokie temperatury, praca w pozycji stojącej. Miejsce pracy: Wrocław ul. Podwale 83 Kontakt z pracodawcą : 667701610. Umowa o pracę na czas określony: 3 lata , praca w godzinach od 10-22 ( praca na dwie zmiany) Sala G
SOLOMONS OF LONDON SP. Z O.O. - 2019-03-22 - Wrocław (dolnośląskie)
kompleksowa obsługa konsumenta w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-12-05 - Wisła (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane doświadczenie zawodowe kucharskie (warunek konieczny); samodzielność; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice; istnieje możliwość otrzymania trzy pokojowego mieszkania służbowego;
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-11-07 - Gliwice (śląskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków. Dbanie o czystość kuchni. Wydawanie posiłków.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-04-28 - Sopot (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przygotowanie stanowiska pracy,- nauka przygotowywania farszy,- nauka przygotowywania ciasta,- nauka przygotowywania potraw,- nauka komponowania dań,- nauka wydawania gotowych dań.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Łódź (łódzkie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-10-22 - Tczew (pomorskie)
praca w kuchni, checi do pracy
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-06-15 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zaposów, przygogotwywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomiesczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń.Obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i goroących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenie się, przyjmowanie, zestawienie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomiesczeń, urządzeń, sprzetów, narzędzi inaczyń.Prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwraciem i po zmknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu.Sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej.Prace porządkowe w restautracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy.Wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcą zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.Równowżny system czasu pracy, zmienne godziny pracy, godziny pracy 7-2Miejsce pracy: ul. Krakowska 6/7 Wrocław oraz pozostałe restauracje McDonalds we Wrocławiu
kontakt przez PUP - 2018-06-15 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w zawodzie
FUNDACJA CENTRUM - 2017-02-23 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Firma "Roma" Roman Marciszewski - 2018-08-08 - Ruda Śląska (śląskie)
realizacja dostaw towaru do klientów, przewóz towaru
MAK-CHEMIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-04-17 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w karczmie regionalnej.Praca w godzinach 9-17.
Zbigniew Słowik HIT-CAR, Karczma u Wojtków, DESIGN MEBLE - 2019-02-01 - Jazowsko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg tradycyjnej receptury kuchni ukraińskiej. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, min. 4-letnie doświadczenie zawodowe związane ze znajomością tradycyjnej kuchni ukraińskiej. Praca - Ośrodek Wypoczynkowy "Zielony Cypel" Lubniewice.
"ALIFF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-18 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie potrwa kuchni azjatyckiej
"ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-11-27 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
pryzgotowywanie posiłkówoferta pracy subsydiowana, przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia zarejestrowanych w tut. Urzędzie
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Kłanino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2015-12-11 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
PW OKNOPOL, BOWLING CLUB JAPA A. Kulpa - 2016-06-21 - Przemyśl (podkarpackie)
sporządzanie potraw. posiłków, obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw, sprzątanie stanowiska pracy, dbanie o czystość i higienę
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Cybinka (lubuskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie śniadań, obiadów, kolacji dla pensjonariuszy, gotowanie, przygotowywanie ciast, dozór nad kuchnią i magazynem, dbanie o porządek na kuchni, prowadzenie dokumentacji HCCP do Sanepidu.Kontakt: e-mail:krystynasolec (at) wp.pl
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2016-04-20 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
prace porządkowe, wydawanie dań gotowych, obróbka wstępna warzyw, mięs, sporządzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni szpitalnej
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
dowożenie do klientów gotowych zestawów dietetycznych.
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywać stanowiska kuchni do otwarcia restauracji, przyrządzanie potraw, przyjmowanie dostaw
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)