KUCHARZ Stronie Śląskie oferta pracy "REMS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie wysokiej jakości dań, dbałość o właściwe gospodarowanie magazynem, samodzielna obsługa sprzętu gastronomicznego, dbanie o czystość.
Data publikacji: 2020-02-12
Lokalizacja: Stronie Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: "REMS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WIEŚ SIENNA 5C, 57-550 Stronie Śląskie, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie wysokiej jakości dań, dbałość o właściwe gospodarowanie magazynem, samodzielna obsługa sprzętu gastronomicznego, dbanie o czystość.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Data zakończenia pracy: 31.05.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
"REMS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
57-550 Sienna 5C, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Stronie Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sienna
Numer budynku pracodawcy: 5C
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.02.2020
Oferta pracy ważna do: 04.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4b2e5226062c5bc9402fd041529014af
Podobne oferty pracy
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)
Praca w kawiarni, przygotwywanie potraw: sniadania, lunche.
Fly High Coffee Wojciech Janowicz - 2018-07-04 - Białystok (podlaskie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Gdańsk (pomorskie)
Łączenie elementów odzieży za pomocą maszyn typu overlock, stębnówka i autolap
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Sieradz (łódzkie)
robienie pizzy, krojenie produktów do dań z menu lokaluGodziny pracy: od 8.00 do 20.00 (12 godzin co 2 dni)
BAR PIZZERIA ROMA JAN CHLUDZIŃSKI RYSZRADA CHLUDZIŃSKA - 2018-09-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca terapeutyczna z dziećmi z zaburzeniami psychcznymi. Praca od 10 do 15 godz. tygodniowo.Miejsce wykonywania Pracy : Bratkowice , Trzciana, Mogielnica, Boguchwała, Wola Zgłobieńska, Świlcza
EDU-IT - 2017-09-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków do spożycia na miejscu i na wynos (katering). Możliwość zakwaterowania i wyżywienia.
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
kompletowanie zamówień, obsługa skanera i wózka elektrycznego, sprzątanie opakowań kartonowych,pakowanie produktów, bardzo ciężka praca fizyczna
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Piaseczno (mazowieckie)
sporządzanie potraw
PHU Małgorzata Osuchowska - 2019-02-13 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg diet dla osób przebywających w ośrodku.
Dom Pomocy Społecznej w Koronowie - 2018-02-22 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Mariusz Ulidowski - 2018-08-20 - Biłgoraj (lubelskie)
1. Codzienny przydział obowiązków kucharza.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharza do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.Praca: 10:00-16:00.
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH - 2019-11-21 - Katowice (śląskie)
- przygotowywanie posiłków- zachowywanie reżimu sanitarnego- wiedza z zakresu HACCP
SZPITAL UNIWERSYTECKI NR 2 IM. DR JANA BIZIELA W BYDGOSZCZY - 2018-06-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Agencja Pracy Tymczasowej Grzegorz Mendrela - 2016-07-21 - Tychy (śląskie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
praca w restauracji indyjskiej, przygotowywanie posiłków według zasad i kultury indyjskiej, sporządzanie zamówień oryginalnych artykułów spożywczych i przypraw (w języku hindi) sprowadzanych bezpośrednio z zagranicy, koordynowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy
Khalsa Sp. z o.o. - 2019-07-15 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i dań
Energo Jarosław Szczerba - 2016-04-20 - Bytom (śląskie)
- Obsługa magazynu (przyjęcia i wydania), kontrola stanów magazynowych, obsługa komputera,- Wynagrodzenie do uzgodnienia,- Kontakt telefoniczny: 663-880-284- E-mail: marcin.kosmacz (at) swisspor.pl
Swisspor Polska Sp z o.o. - 2018-07-23 - Pelplin (pomorskie)
wg stanowiska
Restauracja "Ruta" Waldemar Pieczulis - 2017-03-03 - Puńsk (podlaskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie dań kuchni arabskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów wg oryginalnych receptur tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Łódź (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Białystok (podlaskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-10-01 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi oraz ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i norm HACCP
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zamościu - 2016-11-29 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie obiadów w przedskzolu
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 13 W PUŁAWACH - 2018-11-23 - Puławy (lubelskie)
PRACA W GODZ.11-19, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA JOLANTA CHOJNOWSKA - 2016-02-09 - Babi Dół (pomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji, dbanie o higienę i porządek w miejscu pracy, Wszystkie czynności zlecone przez przełożonego szefa kuchni. Zapewnione zakwaterowanie i wyżywienie. Praca w Niemczech14806 14806 Bad Belzig, Wittenberger Str 14
GASTAMO JOB SERVICE Kamil Kmiecik - 2017-04-28 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Przygotowywanie potraw według karty menu.
Obiady Domowe Aleksander Pańczyk - 2019-07-11 - Zamość (lubelskie)
Samodzielne stanowisko na kuchni w firmie produkcyjnej - obsługa maszyn i urządzeń kuchennych (piec konwekcyjno-parowy, kocioł warzelny i inny sprzęt drobny) przygotowywanie półproduktów wg. receptur, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.Wymagane doświadczenie zawodowe.
PERINO Sp. z o.o. - 2016-11-22 - Nowy Konik (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z kuchnii wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Kochlice (dolnośląskie)