KUCHARZ/ STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI MONGOLSKIEJ Szczecin oferta pracy AMAR GOLD FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/ STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI MONGOLSKIEJ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI MONGOLSKIEJ
Data publikacji: 2020-03-05
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMAR GOLD FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:MONTE CASSINO 36A, 70-465 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI MONGOLSKIEJ
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: WYNAGRODZENIE BRUTTO 17,00 ZŁ/H
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI MONGOLSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
Nazwa pracodawcy:
AMAR GOLD FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
MONTE CASSINO 36A, 70-465 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: MONTE CASSINO
Numer budynku pracodawcy: 36A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.03.2020
Data dodania oferty pracy: 03.03.2020
Oferta pracy ważna do: 02.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e23241000075b0024d19979f89cec736
Podobne oferty pracy
Samodzielne prowadzenie dokumentacji kadrowo-płacowej pracowników Spółki,Sporządzanie i rozliczanie umów cywilnoprawnych,Rozliczanie czasu pracy,Przygotowywanie sprawozdań i deklaracji do instytucji zewnętrznych (ZUS, GUS, US, PFRON),Wystawianie zaświadczeń o zatrudnieniu i zarobkach dla pracowników,Wyjaśnianie spraw komorniczych,Kontrolowanie obiegu dokumentacji pomiędzy pracodawcą a pracownikiem,Sporządzanie raportów i analiz na potrzeby Spółki.
Uroda Polska Sp. Z.O.O. - 2018-05-18 - Kamień Duży (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Łomża (podlaskie)
Przygotowanie posiłków typu fast food.Praca co drugi dzień w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy
Dom Wczasowy-Restauracja " Jastarnia" - 2016-11-25 - Jastarnia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków; umowa do końca października 2018 r. z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-08-13 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej. Dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce wykonwyania pracy: Wrocław i okolice, teren kraju (ruchoma przyczepa gastronomiczna). Przewidywany okres zatrudnienia: 9 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Wrocław (dolnośląskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Dodatkowe informacje pod linkiem: https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/ogloszenie-o-naborze-na-wolne-stanowisko-kucharz,18,14941,1.html
Bursa Szkolna nr 5 - 2019-01-31 - Lublin (lubelskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie dań z kart menu
Hotel MERIDIAN - 2017-10-11 - Chałupy (pomorskie)
praca na odlewni, obsługa wózka widłowego
HARDKOP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-08-29 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tajskiej i wietnamskiej
"BL & DA" Sp.z.o.o - 2015-12-21 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Familijna S.C. Katarzyna Woroniecka, Krzysztof Bromka - 2018-10-15 - Płock (mazowieckie)
dbałość o stanowisko pracy, jego czystość i funkcjonalność względem wymagań HCCAP; kontrola zamówień i dostaw, przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni ukraińskiej jak również praca na stanowisku pizzermana
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE MIEJSCA PRACY W ŁADZIE ZGODNIE Z ZASADAMI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2016-08-18 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
sprzedawca w stacji paliw
LEMAR R.L.E. Leśniak sp. j. - 2017-02-24 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków
PHU "JURPOL" Leszek Jurga - 2019-12-18 - Przyłęk (wielkopolskie)
Osoba samodzielnie pracująca na wymienionym stanowisku. Przygotowywanie dań obiadowych, przekąsek itp. dla klienta indywidualnego oraz przygotowywanie impres okolicznościowych (np. komunie)
Adam Lewczuk Firma Handlowo Usługowa - 2016-01-20 - Zbuczyn (mazowieckie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków przy kuchni gorącej, dbałość o jakość potraw, możliwość zakwaterowania, wymagane doświadczenie zawodowe, wynagrodzenie od 3500 zł brutto
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2017-04-19 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw kuchni orientalnej
Nguyen Van Quang - 2019-05-20 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, zarządzanie personelem
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2019-07-19 - Białka (małopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-02-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)
obsługa klienta, kucharz
kontakt przez PUP - 2019-06-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Wyrób pizzy i innych dań.
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2016-01-19 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. receptury, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe, przygotowywanie menu, spisu zakupów. Praca w godzinach otwarcia lokalu w godzinach: 10,00- 22,00. Wynagrodzenie oraz godziny pracy do uzgodnienia.
DOM WESELNY "BIAŁY DWÓR" DARIUSZ SITO, AGATA WISZNIOWSKA-SITO - 2019-02-04 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami,zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług przestrzeganie norm i standardów produkcji, zachowanie estetyki dań, zachowanie czystości na stanowisku pracy.
ASKMED Sp. z o.o.- Sanatorium Polanica - 2016-08-08 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
kierowanie pojazdem ciężarowym kat. C+E
USŁUGI TRANSPORTOWE Jan Gwoździk - 2016-06-27 - Legnica (dolnośląskie)