KUCHARZ 艢NIADANIOWY Krak贸w oferta pracy Bogdan Pawlak FIRMA HANDLOWO-TRANSPORTOWA
Stanowisko: KUCHARZ 艢NIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 1聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie 艣niada艅, utrzymywanie czysto艣ci na stanowiskach pracy, praca w godzinach rannych 06:00-10:00
Data publikacji: 2020-02-12
Lokalizacja: Krak贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: Bogdan Pawlak FIRMA HANDLOWO-TRANSPORTOWA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bazarowa 1, 30-742 Krak贸w, powiat: m. Krak贸w, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie 艣niada艅, utrzymywanie czysto艣ci na stanowiskach pracy, praca w godzinach rannych 06:00-10:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 艢NIADANIOWY
Data rozpocz臋cia pracy: 17.02.2020
Data zako艅czenia pracy: 17.05.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, mi艂a aparycja, osoba bez na艂ogu alkoholowego
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Grodzki Urz膮d Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 12.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 12.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.02.2020
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a175a05fd48e9eb2175e1c3e8f3d3443
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 3000 z艂 brutto do uzgodnienia; wymagany wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w celu ustalenia terminu spotkania
PHU U Zdzicha Jolanta Orluk - 2016-05-05 - Rowy (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w wg karty menu,obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Gorlice (ma艂opolskie)
.
SWOJSKA IZDEBKA Micha艂 Marsza艂ek - 2017-07-25 - Gosty艅 (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Garwolin (mazowieckie)
PRACE BLACHARSKIE
INTERES-CENTRUM ANATOLY YATSENKO - 2019-10-09 - Ko藕min (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni szpitalnej godziny pracy 6-14, 7.30-15.30, 8-16 lub 10-18 (do uzgodnienia wg grafiku)
"GOMI" SP脫艁KA CYWILNA ZBIGNIEW G脫RKA KATARZYNA G脫RKA - 2019-09-23 - Bi艂goraj (lubelskie)
technik mechaik
kontakt przez PUP - 2019-04-10 - P艂o艅sk (mazowieckie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2019-07-31 - Rzesz贸w (podkarpackie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).- Gie艂da Pracy - Spotkanie z Pracodawc膮: 18.01.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Po艣piecha 14 - Sala Pracodawc贸w (Pi臋tro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALE呕Y ZABRA膯 -CV- !!!!
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-11-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych; ustalanie menu; obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
Motel Za Miedz膮 s.c. M.J.,T.J.,L.J. - 2017-10-03 - Choj臋cin-Szum (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PIERO呕KARNIA Angelika Sztachowska - 2017-05-26 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i tradycyjnej.
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2015-12-02 - Bytom (艣l膮skie)
ch臋ci do pracy
kontakt przez OHP - 2016-01-13 - Pelplin (pomorskie)
Pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-01-17 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji, catering, przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, kierunek: kucharz, umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy w zespo艂e. Przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 menu od surowca do pe艂nego dania. Uczestniczenie w tworzeniu nowych przepis贸w, racjonalne zarz膮danie produktami, dba艂o艣膰 o jako艣膰 podawanych posi艂k贸w. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
STODO艁Y SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-12-21 - Rybnik (艣l膮skie)
Dzia艂ania zwi膮zane z prowadzeniem szkole艅, prowadzenie pokaz贸w kulinarnych, warsztat贸w, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Dobiercice (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pizzy, sa艂atek, obiad贸w, przyjmowanie towaru, przygotowywanie zam贸wie艅, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Sobala Adam - 2015-12-01 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz ma艂ej gastronomii, 偶ywienie zbiorowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, zaanga偶owanie w prac臋, posiadanie aktualnej ksi膮偶eczki do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produkt贸w spo偶ywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posi艂k贸w: gotowanie, pieczenie, sma偶enie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, odbieranie, zamawianie towar贸w zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych: przygotowywanie posi艂k贸w, wystr贸j jadalni i obs艂uga, mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, b膮d藕 7:00-19:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ P.W. 艢W. J脫ZEFA W LYSKACH - 2018-06-01 - Lyski (艣l膮skie)
Praca na kuchni w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Gliwice (艣l膮skie)
wykonywanie r贸偶nego typu prostych prac przy u偶yciu prostych narz臋dzi w zale偶no艣ci od bran偶y i specyfiki pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Aktywna sprzeda偶 produkt贸w bankowych i niebankowych, realizacja transakcji got贸wkowych i bezgot贸wkowych
POWSZECHNA KASA OSZCZ臉DNO艢CI BANK POLSKI SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-06-19 - Podd臋bice (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ I WSCHODNIEJ, UK艁ADANIE MENU, TWORZENIE OFERT NA CATERINGI, ROBIENIE LISTY ZAKUP脫W, TWORZENIE PRZEPIS脫W, WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE,SAMODZIELNA PRACA, PRZYGOTOWANIE MENU , ZNAJOMO艢膯 DIETETYKI, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, 5 LAT DO艢WIADCZENIA JAKO KUCHARZ, ZNAJOMO艢膯 J. ANGIELSKIEGO W MOWIE - PODSTAWYGODZINY PRACY OD 15-22
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- uk艂adanie menu, szacowanie dziennego zapotrzebowania na produkty, dba艂o艣膰 o zapasy;- przygotowanie produkt贸w: mycie, krojenie, siekanie, patroszenie, marynowanie, przyprawianie a nast臋pnie przygotowywanie potraw: gotowanie, sma偶enie, pieczenie, grillowanie z wykorzystaniem sprz臋tu kuchennego; - podawanie potraw i dekorowanie.
Wellnesshotel Eggerwirt - 2017-02-23 - Austria (Austria)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w systemie II zmianowym w godz. 10.00-23.00
Pizzeria -Restauracja STRZECHA Dawid Ruli艅ski - 2016-04-18 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w zawodzie kucharzaPraca r贸wnie偶 w weekendy
"Tropikalna Sztandera" w 呕ninie - 2016-03-17 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
W ZAWODZIE
GMINNA SP脫艁DZIELNIA "SAMOPOMOC CH艁OPSKA" W Z膭BKOWICACH 艢L. - 2018-02-22 - Ciep艂owody (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka - 2019-09-18 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)