KUCHARZ Rybnik oferta pracy STODOŁY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespołe. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów, racjonalne zarządanie produktami, dbałość o jakość podawanych posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Data publikacji: 2018-12-21
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: STODOŁY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Cisowa 2, 44-292 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe, kierunek: kucharz, umiejętność współpracy w zespołe. Przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów, racjonalne zarządanie produktami, dbałość o jakość podawanych posiłków. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
przygotowywanie dań zgodnie z kartą menu od surowca do pełnego dania. Uczestniczenie w tworzeniu nowych przepisów, racjonalne zarządanie produktami, dbałość o jakość podawanych posiłków.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
STODOŁY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Cisowa 2, 44-292 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Cisowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.12.2018
Data dodania oferty pracy: 21.12.2018
Oferta pracy ważna do: 21.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca na kuchni, produkcja pierogów, krokietów, gołąbków naleśników oraz innych wyrobów garmażeryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Usługowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Praca w siedzibie firmy oraz na terytorium Reczpospolitej Polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kozery (mazowieckie)
POSZUKUJEMY OSÓB, KTÓRE LUBIĄ DZIECI!PASJA MILE WIDZIANA, ZWŁASZCZA TA, KTÓRĄ CHCESZ PODZIELIĆ SIĘ Z DZIEĆMI.WYMAGAMY ZNAJOMOŚCI ROZWOJU PSYCHORUCHOWEGO DZIECI, METOD PRACY , KOMUNIKACJI ORAZ ORGANIZACJI GRUPY.
FAIR PLAY AGNIESZKA POŁUDNIAK - 2018-04-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-03-14 - Konradów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Częstochowa (śląskie)
obsługa klienta, obsługa terminala płatniczego, przyjmowanie towaru, ometkowanie towaru, wykładanie towaru na pólki, dbanie o porządek na stanowisku prcay.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tajskiejpraca na umowę na czas nieokreślony, proponowany okres zatrudnienia - 3 lata, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
WOO Sp. z o. o. - 2018-10-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw kuchni narodowej Turcji
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Opalenica (wielkopolskie)
Praca kucharza dania proste domowe, przyjmowanie zamówień(okienko), sprzątanie pokoi, dbanie o porządek na sali restauracyjnej
Bacówka na Obidzy Ewa Polakiewicz - 2018-04-25 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
wydawanie sniadań i obiadów,gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Sosnowiec (śląskie)
- produkcja- serwowanie dań - wydawka ( odpowiada za wydawanie potraw)- pilnowanie wyglądu dań - odpowiada za smak i jakość dańPraca w godz. 8:00-22:00, praca wg grafiku
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia +premia; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-20
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy"Orka" Ryszard Wiencek - 2016-03-04 - Ustka (pomorskie)
sprzedaż paliw i innych produktów
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tęczowa Angelika Wilbrandt - 2018-06-14 - Iława (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Kontakt tel:509491585(w celu umówienia się na spotkanie). Lokal czynny od 12 do 22, godz.pracy do ustalenia. Przygotowywanie dań kuchni polskiej i międzynarodowej.
Obiecanki Cacanki CAFE & BAR Nel Kowalczyk - 2016-05-16 - Andrychów (małopolskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażonych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych- nadzór nad wydawaniem przez magazyn surowców do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowców, dodatków; godz. pracy 7-15; okres próbny 3 m-ce, następnie na czas określony; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-10 - Głobino (pomorskie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami indyjskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
HOTEL MIRJAN KONRAD OLSZEWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-03 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie produktów do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej.
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-01-24 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w, praca w godz. 8-14
Przedszkole Publiczne nr 56 "Piastuś" - 2016-06-13 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie dań z rejonu uklraińskiego (kuchnia ukraińska). Umowa o pracę na cazs nieokreślony. Praca jednozmianowa: 7:00-15:00. Oferta dostępna w slai G
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wrocław (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-03-19 - Tczew (pomorskie)
codzienne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
,,Gamp'' Paweł Sawicki w Suchowolcach - 2016-09-09 - Suchowolce (podlaskie)
Codzienna produkcja wyrobów mącznych: pielmieni, krempachy, czeburaki. Utrzymywanie czystości i estetyki swojego stanowiska pracy. Przygotowaywanie potraw kuchni wschodniej.- miejsce pracy: Łódź, ul. Ogordowa 19A - praca w godz. 8-22
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań wegańskich i wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Ząbki (mazowieckie)