KUCHARZ POTRAW WEGAŃSKICH, WEGETARIAŃSKICH Ząbki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ POTRAW WEGAŃSKICH, WEGETARIAŃSKICH
Wynagrodzenie: do 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań wegańskich i wegetariańskich
Data publikacji: 2017-02-15
Lokalizacja: Ząbki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Ząbki, powiat: wołomiński, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań wegańskich i wegetariańskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ POTRAW WEGAŃSKICH, WEGETARIAŃSKICH
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ząbki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołomiński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualna książeczka sanepidu
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Adres pracodawcy:
Warszawska 5a, 05-200 Wołomin, powiat: wołomiński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wołomiński
Gmina pracodawcy: Wołomin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołomin
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2017
Oferta pracy ważna do: 21.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
GASTRO CENTER & FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-10 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Sporządzanie potraw wg obowiązkowych zasad technologii i przepisów kulinarnych, sprawdzanie jakości produktów powierzonych do produkcji, wydawanie posiłków na oddziały, dbanie o właściwą eksploatację sprzętu i urządzeń, dbanie o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP i dobrej praktyki produkcji oraz dobrej praktyki higienicznej.
Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II w Bełchatowie - 2018-04-27 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-06-08 - Lubin (dolnośląskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Znajomość kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i innych.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Obsługiwanie koparki.Miejsce wykonywania pracy: Teren kraju. Wysokość wynagrodzenia 14-16 zł/h brutto. Kontakt z pracodawcą osobisty Płońsk, ul. Mazowiecka 9.
Przedsiębiorstwo Budownictwa Ogólnego i Robót Inżynieryjnych Inżynieria Sp.z o.o - 2017-06-30 - Płońsk (mazowieckie)
- przygotowanie prostych potraw dostępnych w menu kawiarni,- sporządzanie artystycznych kaw, obsługa ekspresu do kawy,- sprawna i profesjonalna obsługa klientów,- utrzymanie wzorowej czystości stanowiska pracy,- dbanie o wysoką jakość wykonywanych usług.Praca w BAJKA CAFE, ul. Mireckiego 13A, Mińsk Mazowiecki.
ŚWIAT ODKRYWCÓW Ilona Karpińska, Aneta Krzymowska s.c. - 2017-10-06 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie dań wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
x
Bohema, Monika Kurza - 2017-03-07 - Supraśl (podlaskie)
Gotowanie posiłków, przygotowywanie pizzy. Praca w godz. 11-21 w systemie równowaznym w Kołobrzegu.
VADEMECUM Renata Mróz - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych "Domu na Światkach"
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-02-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Praca w zawodzie, praca co 2 dzień po 12 h.
RESTAURACJA "BALATON" S.C. ANNA KĘDZIOR, BARBARA ZAMORSKA - 2016-08-17 - Kraków (małopolskie)
praca w gastronomii otwartej
IMPAL POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków domowych
Prywatny Zakład Pielęgnacyjno- Opiekuńczy - 2016-09-15 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe oraz 6 miesięczne doświadczenie zawodowe.Osoby zainteresowane pracą proszonę sa o składanie cv od poniedziałku do piątku w godz. 8.00-1pod adresem ul. Reymonta 3 37-500 Jarosław
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-06-10 - Jarosław (podkarpackie)
- przygotowywanie dań a-la-carte,- układanie menu, - układanie palnów zakupów,- przygotowania posiłków,
Bismarckschänke - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowwywanie posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie posiłków;marynowanie, panierowanie;-przygotowywanie półproduktów;sprzątanie stanowiska
kontakt przez OHP - 2016-03-21 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, ormiańskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-01-20 - Gdańsk (pomorskie)
KUCHNIA POLSKAPRACA W GODZ. 13.00-23.00;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE - KONTAKT Z PRACODAWCĄ W GODZ. 10-18
HOTEL RESTAURACJA BAR BOŃCZA ZDZISŁAW ŁUBKOWSKI - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej/tureckiej.Praca od pon-ndz w godz.12-16/16-20.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Raszyn (mazowieckie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2018-02-28 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy na umowę o pracę w Dźwirzynie
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2017-02-01 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie soków, napojów, ciastek, sałatek, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych i inne prace w kuchni
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2017-04-11 - Wieliczka (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ OBIADOWYCH, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw
"PULCINELLA" Pizza e Pasta Marcin Indyka - 2018-03-20 - Szydłowiec (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2018-02-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
zarządzanie kartą dań, przygotowywanie dań kuchni tureckiej i arabskiej, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Zapoznanie z organizacją pracy w kuchni, przygotowywanie stanowiska pracy, zapoznanie z recepturami potraw i menu, pobranie surowców, przygotowanie narzędzi pracy, prowadzenie obróbski wstepnej, realizacja zamówień, zabezpieczanie surowców, sprawdzanie stanu magazynu na następny dzień,przygotowywanie zamówień, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, przygotowywanie stałatek oraz sosów, stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Łuków (lubelskie)