KUCHARZ Słupsk oferta pracy Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów wydanych dla kuchni i dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków. Pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności. Utrzymanie w należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Pomoc kierownikowi przy układaniu jadłospisu; jedna zmiana; kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (8-15).
Data publikacji: 2016-03-04
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków przy użyciu wszystkich artykułów wydanych dla kuchni i dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków. Pobieranie i zabezpieczanie próbek żywności. Utrzymanie w należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Pomoc kierownikowi przy układaniu jadłospisu; jedna zmiana; kontakt z pracodawcą osobisty i telefoniczny w godzinach (8-15).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Leśna 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.03.2016
Oferta pracy ważna do: 02.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWYANI ADAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ I CHIŃSKIEJ WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN ZAWODOWE, STAŻ PRACYT MIN. 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELO SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Kościerzyna (pomorskie)
robienie surówek, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych zgodnie z zasadami przepisów BHP, obsługa klienta, dbanie o czystość i porządek w pracy i na jej terenie, oferta przeznaczona dla osób berobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Sosnowiec (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Zapoznanie sie z przepisami BHP i P.poż., praca na grillu, frytkownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (sałatki, kanapki), utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów i narzędzi.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Tarnów (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
prace magazynowe
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Częstochowa (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"ALCO" Sp. z o.o. - 2016-08-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
uprawnienia na wózki widłowe
FIRMA HANDLOWA TAJFUN KAZIMIERA BABIAK - 2018-03-22 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, przygotowanie cateringu, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywnościpraca na umowę na czas nieokreślony, praca według grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
bieżące utrzymanie budynków, obsługa sprzętu audiowizualnego (obsługa imprez okolicznościowych), wykonywanie drobnych remontów
FUNDACJA 'KRZYŻOWA' DLA POROZUMIENIA EUROPEJSKIEGO - 2016-02-15 - Krzyżowa (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg. ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia zależna od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
Prace hydrauliczne
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Rokity (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rembelszczyzna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Sokółka (podlaskie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawania posiłów, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wysoka (wielkopolskie)
ustalanie karty dań, przygotowanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dopilnowanie porządki i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w hotelu
PNTC POLSKA NAZIEMNA TELEWIZJA CYFROWA SPÓŁKA AKCYJNAAdres siedziby: - 2018-02-04 - Łeba (pomorskie)
1. Bezpośrednia ochrona fizyczna, polegająca na stałym dozorze sygnałów przysłanych, gromadzonych i przetwarzanych w elektronicznych urządzeniach i systemach alarmowych, 2. Ochrona mienia obiektu,3. Niedopuszczenie do nielegalnego przeniknięcia na teren obiektu osób postronnych, nie posiadających zezwolenia,4. Sumienne wykonywanie obowiązków i zadań określonych przez Kierownika zmiany lub Inspektora Nadzoru,5. Wykonywanie powierzonych zadań z narażeniem się na niebezpieczeństwo do momentu bezpośredniego, rzeczywistego zagrożenia własnego życia lub powstania niebezpieczeństwa poważnego uszczerbku na zdrowiu.
AGENCJA OCHRONY KOWALCZYK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Lublin (lubelskie)
-
USŁUGI GASTRONOMICZNE ŁUKASZ KRUPA - 2016-04-04 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Szef kuchni- przygotowywanie posiłków, cateringów, wesel itp.
RESTAURACJA ZBYSZKO BOGDANIEC UL. MICKIEWICZA 25 - 2018-03-16 - Bogdaniec (lubuskie)
Przygotowanie dań,dbanie o prawidłowe magazynowanie produktów,zapewnienie właściwego zastosowania sprzętu kuchennego,zapewnienie wysokiej jakości produktów
Gospoda pod Kogutem Gąsiorek Milena - 2017-03-07 - Zawonia (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2017-06-21 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-10-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw; ustalanie menu; wydawanie dań.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-07-22 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Szkolenie bhp i ppoż. Zapoznanie z regulaminem pracy. Wyliczanie wynagodzeń, sporządzanie list płac, rozliczanie czas pracy. Obsługa kadrowa pracowników.
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Płock (mazowieckie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Przedsiebiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew - 2015-12-08 - Lubycza Królewska (lubelskie)