KUCHARZ Lubycza Królewska oferta pracy Przedsiebiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2015-12-08
Lokalizacja: Lubycza Królewska (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiebiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 42, 22-680 Lubycza Królewska, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubycza Królewska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lubycza Królewska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: pomaturalne/policealne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: wyższe (w tym licencjat)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe 4-letnie
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane jest także posiadanie umiejętności gotowania posiłków i aktualna książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy:
Przedsiebiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Adres pracodawcy:
Rolnicza 18, 22-600 Tomaszów Lubelski, powiat: tomaszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomaszów Lubelski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Lubelski
Ulica pracodawcy: Rolnicza
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa mięsa, opału, dom weselny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Lubelskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2015
Oferta pracy ważna do: 22.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Józefów (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Brzeg (opolskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczeniw zawodowe; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Gliwice (śląskie)
Produkcja kulinarna w zakresie obsługi gości restauracji, imprez i konferencji.
HOTEL SOPOT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-09-13 - Sopot (pomorskie)
do uzgodnienie
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
Obsługa klienta, pomoc w składaniu komputerów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Opole Lubelskie (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-04-20 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-01-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sławno (zachodniopomorskie)
lepienie pierogów, przygotowywanie farszy, przygotowywanie innych posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
Firma KANA s.c - 2017-10-31 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków dla dzieci szkolnych/przedszklnych
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-03-14 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań według standardów firmy, dbałość o jej pozytywny wizerunek
Obiady Domowe Dariusz Luziński - 2017-09-14 - Kłobuck (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-05-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 06.00 - 14.00
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, koordynowanie pracą na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2017-03-02 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2017-01-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 6 - 2018-06-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej, samosy, kuchni byraki, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Żyrardów (mazowieckie)
KUCHARZ/KELNERMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2016-12-13 - Pustynia (podkarpackie)
przygotowanie potraw i wydawanie w lokalu gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.8.00-20.20
Centrum Administracyjne Domów dla Dzieci - 2017-12-06 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie zamówionych dań, dbałość o czystość w kuchni.
SEALAND TRAVEL AND LOCATIONS SP. Z O.O. TRYGORT - 2017-02-20 - Trygort (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie, przyrządzanie posiłków. Praca w trybie godzinowym.
KATARZYNA STANEK-KOZŁOWSKA by the way... restauracja - 2017-06-10 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)