KUCHARZ Skarżysko-Kamienna oferta pracy Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: -przygotowywanie dań w restauracji
Data publikacji: 2017-08-18
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Konarskiego 68, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -przygotowywanie dań w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Konarskiego 68, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, Godziny : od 12.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Adres strony pracodawcy: http://www.restauracja-zascianek.pl/
Ulica pracodawcy: Konarskiego
Numer budynku pracodawcy: 68
Profil działalności pracodawcy:
Zaścianek to restauracja, która łączy w sobie smaki pizzy oraz kuchni polskiej i włoskiej. Wyróżnia nas doskonały smak potraw, niepowtarzalny wystrój wnętrza i oryginalny opalany drewnem piec. Sekret kuchni włoskiej polega na prostocie i dobraniu szlachetnych składników. Posiadamy trzy sale, w których staramy się aby nasz Gość poczuł się jak w domu.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.08.2017
Oferta pracy ważna do: 17.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-09-01 - Wardzyn (łódzkie)
- przygotowywanie dań typu FastFood: kebab, tortilla, frytki, hamburger, zapiekanka, kiełbasa, nugetssy itp.,- miła obsługa klienta,- dbanie o porządek na stanowisku pracy,- praca z kasą fiskalną,- posiadanie ważnej książeczki sanitarno-epidemiologiczna z aktualnymi badaniami,- odpowiedzialność, sumienność, otwartość, uczciwość,dyspozycyjność,- wysoka kultura osobista.
ALGARI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-01 - Białystok (podlaskie)
Pomoc w przygotowaniu regionalnych dań w restauracji a la carte, nadzór nad pracami w kuchni oraz nad personelem, przygotowanie dań z okazji różnych imprez sezonowych.
Gaststätte Brunnenhof Thomas Sauberbrey - 2015-03-16 - Niemcy (Niemcy)
staż - przygotowanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych składników, zamawianie towaru i nadzór nad jego jakością, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków, porcjowanie ii wydawanie posiłków, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
wg stanowiska
Młyn Gąsiorowo Adrianna Machnacz - 2016-10-10 - Gąsiorowo (mazowieckie)
PRzygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Praca na umowe zlecenie, ok. 145 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność: 9:00-21:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w dziale żywienia.Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia. Oferta pracy skierowana również do osób posiadających orzeczenie o niepełnosprawności.
GRUPA ZDROWIE ARKADIUSZ CHMIELIŃSKI - 2018-02-18 - Kraszewo-Czubaki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego i grup zorganizowanych.
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2016-03-07 - Dobieszków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
PRZYGOTOWYWAIE, DEKOROWANIE I WYDAWANIE POSILKÓW WRAZ Z PIECZENIEM CIAST I INNYCH WYROBÓW CUKIERNICZYCH; PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH; PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH; SPRZĄDZANIE I KALKULACJA JADŁOSPISU
HENRYK GMYREK - 2017-04-18 - Niechorze (zachodniopomorskie)
obsługa klientów polskich i chińskich, nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m.in. z Chin, współpraca z kierownictwem sklepu, import towarów m.in. z Chin
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Łazy (mazowieckie)
przygotywywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe
1. PPHU MICHAŁ SZYMAŃSKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHAŁ SZYMAŃSKI - 2018-07-25 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Pruszków (mazowieckie)
umiejętność dobrej organizacji pracy oraz pracy w zespole,brak przeciwskazań do pracy z żywnością, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Kobylanka (małopolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Przasnysz (mazowieckie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZ
FIRMA KATERINGOWA Dorota Siemaszko - 2016-05-09 - Polkowice (dolnośląskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-02 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg. opracowanych receptur, nadzór nad jakością i świeżością składników, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP. Praca około 126 godzin miesięcznie od poniedziałku do niedzieli w godzinach 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Otrębusy (mazowieckie)
wyk. zawodowe, bardzo dobra znajomość kuchni ukraińskiej zawierająca umiejętność produkcji pierogów ukraińskich.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w stołówce internatu: śniadania, obiady, kolacje
ANNA HOROŻYŃSKA - 2016-08-29 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie potraw, dań w restautacji, przygotowanie półpotraw, obsługa nowoczesnego sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Szymbark (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Praca na terenie całego kraju - transport zapewnia pracodawca. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą e-mailowy: mjrusztowania (at) interia.pl oraz telefoniczny.
M & J RUSZTOWANIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-27 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Załadunek i rozładunek towarów, rozmieszczenie towarów w magazynie, prace magazynowe, rozwożenie komponentów na linie produkcyjne. Pracodawca oferuje transport do miejsca pracy (z miejscowości: Myszków, Zawiercie, Sosnowiec).
ELECTROLUX Poland Sp. z o.o. - 2016-06-14 - Siewierz (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Kamienna Góra (dolnośląskie)