KUCHARZ Siemianowice Śląskie oferta pracy Smacz Greco Nikolaos Vogiatzoglou

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie, grilowanie potraw kuchni greckiej. Stała wółpraca z właścicielem, który jest Grekiem inie zna języka polskiego.
Data publikacji: 2016-06-13
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pracodawca: Smacz Greco Nikolaos Vogiatzoglou
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Pawła II 11/1A, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie, grilowanie potraw kuchni greckiej. Stała wółpraca z właścicielem, który jest Grekiem inie zna języka polskiego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siemianowice Śląskie
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siemianowice Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.06.2016
Data zakończenia pracy: 01.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: grecki, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: wiedza na temat kuchni greckiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie min 1 rok
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: praca jako kucharz w greckiej restauracji
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy: Smacz Greco Nikolaos Vogiatzoglou
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Adres pracodawcy:
Jana Pawła II 11/1A, 41-100 Siemianowice Śląskie, powiat: m. Siemianowice Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Termin: kontakt tel. 608-485-957, Godziny : 608-485-957
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Siemianowice Śląskie
Gmina pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siemianowice Śląskie
Ulica pracodawcy: Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Siemianowicach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2016
Oferta pracy ważna do: 27.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Umiejętność w zakresie produkcji pizzy.
PPHU Dariusz Niciński - 2015-12-03 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
COMO S.C. - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię. pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw, owoców na późniejsze potrawy, dbałość o utrzymanie porządku, o czystość w pomieszceniach kuchennych, pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom.
Centrum Handlowe "PANORAMA" M. Grzybowska w Ciechanowie - 2017-11-24 - Ciechanów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań.
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Dzierżążno (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2017-04-28 - Dębica (podkarpackie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: 13,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt telefoniczny (794-261-101) lub e-mail: otan71 (at) poczta.fm
FUNDACJA JASZKA - 2017-11-07 - Katowice (śląskie)
przygotwywanie różnego rodzaju potraw
Dariusz Osiak BROWAR OSJANN - 2017-08-21 - Biała Podlaska (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków w restauracji. Praca w godzinach 8-22, sporadycznie praca w godzinach nocnych do ok 5, 6 rano.
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-03-17 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Nadarzyn (mazowieckie)
przyjmowanie surowca,produkcja ( gotowanie potraw),sporządzanie receptur
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
prace murarsko-zbrojarskie oraz elewacyjne
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodne ze stanowiskiem; godziny pracy według harmonogramu; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14.30. Miejsce wykonywania pracy: Restauracja hotelowa w Ustce
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-07-18 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
Usługi Ggastronomiczne i Handel Wierzbicka Renata - 2017-03-06 - Terka (podkarpackie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków dla dzieci w wieku 2,5 do 6 lat
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2017-05-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie podstawowych prac w leśnictwie, zrywka drewna, hodowla lasu.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Ryszkowa Wola (podkarpackie)
Restauracja indyjska:- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej- odczytywanie oryginalnych receptur, przepisów- znajomość produktów
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Łódź (łódzkie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw. Sporządzanie jadłospisów dziennych z uwzględnieniem zaleceń lekarskich. Przygotowywanie posiłków o możliwie najwyższej jakości oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posiłków dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjentów. Utrzymanie czystości przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zadań. Obowiązek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Łomna (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na zmywaku w kuchni.
Kanzeon Wrocławski Catering - 2016-06-17 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków zgodnie z techniką i recepturą- kontrola zapasów, rotacja zapasów- typowe czynności porządkowe w miejscu pracy- przestrzeganie i wdrażanie zasad higieny
Schützenhaus Pulsnitz Gaststätten-Betriebs-GbR - 2018-06-29 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz-sprzedawca
PPH MARCEL S.C. M.A. RAKIETA - 2018-07-06 - Namysłów (opolskie)
*
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-16 - Białystok (podlaskie)
prace gastronomiczne
OŚRODEK KOLONIJNO-WCZASOWY MEWA S.C. W NIECHORZU - 2017-12-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
- Zakres obowiązków:1) Przygotowywanie 3 posiłków dziennie (śniadanie, obiad, podwieczorek) udział w opracowaniu jadłospisów; 2) Porcjowanie i wydawanie ww. posiłków;3) Przestrzeganie zasad technologii, higieny i estetyki żywienia, zgodnie z obowiązującą w przedszkolu Instrukcją Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej;4) Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, mycie naczyń i sprzętu kuchennego wykorzystywanego do przygotowania posiłków, wycieranie na mokro podłóg, mycie kuchenek gazowych i zlewozmywaka po przygotowaniu i wydaniu wszystkich posiłków w danym dniu;- Wynagrodzenie: 2400 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 1 miesiąc, możliwość umowy na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe lub kurs kwalifikacyjny w zawodzie kucharz. 1 rok doświadczenia zawodowego. Umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku. Pracownicza książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność przygotowywanie posiłków dla dzieci. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (32-202-90-59) w godzinach: 7:30-15:30 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: mp78 (at) onet.eu
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 78 - 2018-05-07 - Katowice (śląskie)
Praca w magazynie
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Chorzów (śląskie)
na podstawie programu do umowy
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Lubasz (wielkopolskie)