KUCHARZ Białystok oferta pracy HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: *
Data publikacji: 2018-04-16
Lokalizacja: Białystok (podlaskie)
Pracodawca: HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: *
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białystok
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Białystok
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Białystok
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy:
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Wiejska 49, 15-351 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Adres strony pracodawcy: www.hotel-podherbem.pl
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil działalności pracodawcy:
hotel i restauracja, usługi cateringowe, wynajem sal
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.04.2018
Oferta pracy ważna do: 16.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
spawanie konstrukcji stalowych na terenie Śląska
"MONTO-SPAW" Artur Skrzypczyński - 2016-08-08 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka produktów, dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Obsługa ruchu indywidualnego oraz przyjęć okolicznościowych. Przygotowywanie posiłków. Praca od wtorku do soboty w godz. 12-20. Wynagrodzenie od 3500 zł do 6000 brutto.
Restauracja Mistral Ewa Wysocka, Marcin Wysocki - 2018-01-18 - Kanie (mazowieckie)
według stanowiska
RESTAURACJA PIZZERIA WE MŁYNIE S.C. ADAM WRÓBEL,MAŁGORZATA GRZESIAK - 2016-11-09 - Przeginia Duchowna (małopolskie)
Składanie, montaż elementów drewnianych.
PPHU "PARTNER" Pyrak Maciej - 2017-03-07 - Zawady (śląskie)
kucharz samodzielny-rzeźba w owocach i warzywach
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "WASKO" ADAM WASYLEW - 2017-03-09 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej z oryginalnych przepisów i produktów
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Sieradz (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00oferta ze wskazanym kandydatem przez pracodawcę
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i wydawanie potraw-kuchnia polska(praca od poniedziałku do piątku)
Restauracja POD IRYSAMI S.C. - 2018-07-25 - Skawina (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, sporządzanie potraw w kuchni regionalnych, przygotowanie potraw, deserów.
kontakt przez OHP - 2017-10-25 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Kiełpin Poduchowny (mazowieckie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, przygotowywanie śniadań hotelowych. Godziny pracy: 10.00- 22.00. Umowa na czas określony od 3 miesięcy do 2 lat.
Piast Sp. z o.o. - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie min. zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka Sanepid-u, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Małgorzata Kaczmarek. Praca - Grupa Zabezpieczenia Skwierzyna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-11-16 - Wędrzyn (lubuskie)
przygotowanie i gotowanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Właściwe wykonywanie obróbki wstępnej i cieplnej przyrządzonych potraw. Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"Maxbut"Iwona Rak, Patryk Rak Spółka Jawna - 2018-08-10 - Sandomierz (świętokrzyskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska, Alicja Janczi - 2017-04-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów i dzieci przedszkolnych
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości restauracji, wypiek pizzy,miejsce pracy Restauracja Jantarowa- Jantar
Ośrodek Wypoczynkowy "BAJKA" Emilia Uler - 2016-04-11 - Mikoszewo (pomorskie)
realizacja zamówień na magazynie HURTAP S.A.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Łęczyca (łódzkie)
przygotowanie posiłków
Bar "EWA" Ewa Kufel - 2016-05-10 - Szumiąca (kujawsko-pomorskie)
gotowanie i pieczenie ,przygotowywanie potraw.kontakt tel.41 31 77 483
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Rudki (świętokrzyskie)
Wymagane doświadczenie w pracach wykończeniowych : gładzie, kafelkowanie, wewnątrz budynku. Praca na terenie Rybnika docelowo Katowice. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
ZAKŁAD REMONTOWO - BUDOWLANY inż. BENEDYKT TKOCZ - 2017-02-14 - Bełk (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole, w systemie 2/2, w godz. 12-22, umowa na okres próbny przez 1 miesiąc, docelowo umowa na czas nieokreślony.Wykształcenie: zawodowe kierunkowe, staż pracy min. 1 rok.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2016-12-29 - Luzino (pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe i Transportowe - Przewóz Osób Sławomir Weremczuk - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa recepcji hotelu
kontakt przez OHP - 2018-04-06 - Pokrzywna (opolskie)
Samodzielny kucharz. Przygotowanie posiłków kuchni: rosyjskiej, ukraińskiej, gruzińskiej, kazachstańskiej. Umowa o pracę na czas określony. Prac na jednazmiane od poniedziałku do piatku: 10:00-18:00. Oferta dostępna wsali G
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-04-06 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)