KUCHARZ Sąsieczno oferta pracy Świstowska Dorota DAGLEZJOWY DWÓR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 000 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków w restauracji polskiej, przygotowywanie wesel i innych uroczystości
Data publikacji: 2019-08-20
Lokalizacja: Sąsieczno (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Świstowska Dorota DAGLEZJOWY DWÓR
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 2, 87-125 Sąsieczno, powiat: toruński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków w restauracji polskiej, przygotowywanie wesel i innych uroczystości
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sąsieczno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: toruński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Obrowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, kierunek: kuharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
2 lata doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza, mile widziane badania sanepidowskie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Świstowska Dorota DAGLEZJOWY DWÓR
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Toruńskiego
Adres pracodawcy:
Leśna 2, 87-125 Sąsieczno, powiat: toruński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: toruński
Gmina pracodawcy: Obrowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sąsieczno
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Toruńskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.08.2019
Oferta pracy ważna do: 18.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?85f6bab8adf65ca17a110bf84c8b5218
Podobne oferty pracy
Nadzór nad prowadzeniem prac w przodku przy urządzeniach maszynowych.Miejsce wykonywania pracy: KWK Rydułtowy.
KONSORCJUM PRZEDSIĘBIORSTW ROBÓT GÓRNICZYCH I BUDOWY SZYBÓW SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-11-04 - Rydułtowy (śląskie)
Wymagania: ukończone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczająca znajomość języka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia tradycyjna polska. Dbanie o czystość miejsca pracy.
Smaczna Chatka Alan Lisowiec - 2019-05-15 - Święta Katarzyna (świętokrzyskie)
przygotowywanie i gotowanie jedzenia tureckiego i wietnamskiego, dobra znajomość fachu, aparycja, łatwość komunikacji
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Szczepanów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wynagrodzenie 2100-2500 zł netto, w zależnosci od doświadczenia
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2018-03-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obróbka surowca pobranego z magazynu zgodnie z raportem żywnościowym (obieranie, gotowanie, porcjowanie, wydawanie), przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Brańszczyk (mazowieckie)
przygotowywanie potrwa kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie MENU z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego, zakup towarów u dostawców.
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla 10 osób
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej i chińskiej zgodnie z procedurami obowiązującymi w tych kuchniach, wprowadzanie nowych potraw, opracowywanie kart menu
SON PHAN VAN "ZŁOTY SMOK" - 2018-05-09 - Stargard (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej- znajomość oryginalnych przepisów tej kuchni, znajomość przypraw tej kuchni, zamawianie towaru od dostawców przypraw kuchni arabskiej.Umowa na czas określony - 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Łódź (łódzkie)
Znajomość kuchni, obsługa klienta, obsługa wag kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków wg. ustalonego menu, dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów, prztgotowanie listy zakupów, dbałosc o czystość miejsca pracy.
"RANCZO FURIA" Marek Kot - 2016-09-20 - Trąbki (małopolskie)
- sporządzanie dań kuchni etnicznej - pakistańskiejGodziny pracy: 8-16, 16-24.
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i dbałość o wygląd i smak przygotowywanych potraw, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzetu, działania zfgodne ze standardami HACCD, współpraca z zespołem
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w gastronimii. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiace.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2015-12-22 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie ciepłych śniadań, obiadów, kolacji.
kontakt przez PUP - 2019-06-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca w godzinach od 12.00 do 20.00. 20 godzin tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Zabrze (śląskie)
- przygotowywanie zdrowych i urozmaiconych posilków- branie udziału w ustaleniu jadłospisów zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia- przyjmowanie produktów z magazynu i kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych- przyjmowanie odpowiedniej ilości posiłków zgodnie z frekwencją- wydawnie posiłków dzieciom i personelowi- przestrzeganie podstawowych zasad higieny- czuwanie nad prawidłowym myciem i wyparzaniem naczyń kuchennych- utrzymywanie należytej czystości w magazynach i pomieszczeniach kuchennych- przestrzeganie zarządzeń Dyrekcji Szkoły- przestrzeganie bhp i p.poż, dyscypliny pracy- aktualna pracownicza książeczka zdrowia
Szkoła Podstawowa Nr 149 - 2019-03-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań zgodnie z ustalonymi normami i recepturami. Dobór surowców i półproduktów, porcjowanie i dekorowanie przygotowywanych potraw oraz ich wydawanie. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa dotyczących jakości przyrządzanej żywności, utrzymywanie na bieżąco czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisów BHP. Nadzór nad uczniami z Ukrainy, odbywającymi staż na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2019-01-03 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków, zachowanie czystości
Dobry Hotel Męczkowski Sp. k. - 2017-06-23 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość
BMJ Mikołaj Jędrzejkowski - 2019-05-08 - Puck (pomorskie)
Przyrządzanie i przygotowywanie potrawwedług tradycyjny ceceptur kuchni orientalnej znajdujących się w menu lokalu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KONFERENCJI I REKREACJI "AKWAWIT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-14 - Leszno (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczeniw zawodowe; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Gliwice (śląskie)
Obsługa wycinarki wodnej (water jet cutting)- maszyny sterowanej numerycznie, doskonalenie znajomości rysunku technicznego
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Tarnów (małopolskie)