KUCHARZ Puck oferta pracy BMJ Miko艂aj J臋drzejkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 4聽000 - 6聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: Puck (pomorskie)
Pracodawca: BMJ Miko艂aj J臋drzejkowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 4聽000 - 6聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Puck
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Puck
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 4聽000 - 6聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.05.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: Gastronomia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KSI膭呕ECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: BMJ Miko艂aj J臋drzejkowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Miko艂aja Reja 5/5, 81-441 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Miko艂aja Reja
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6eb1cc29ba0b5009a84774e6f1d38815
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy
LIU YUEHONG - 2016-03-22 - Sopot (pomorskie)
wg.wniosku
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku i higieny pracy, terminowe i prawid艂owe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze stanowiska kucharza
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BO呕ENA WILCZY艃SKA WITOLD WILCZY艃SKI - 2018-03-28 - Sieradz (艂贸dzkie)
wymiana i naprawa ogumienia w pojazdach samochodowych
kontakt przez PUP - 2015-10-28 - Wyszk贸w (mazowieckie)
wykszta艂cenie min. zawodowe-gastronomiczne, do艣wiadczenie mile widziane
Dominik Bielawny CATERING BOLU艢 - 2017-04-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
* realizacja produkcji da艅 a鈥檒a carte oraz bankietowych,* dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 serwowanych da艅,* dba艂o艣膰 o procedury ustawowe i HACCP,* dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek w kuchni,* sta艂a wsp贸艂praca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
Przygotowanie sushi, czynno艣ci porz膮dkowe na swoich stanowiskach pracy. Obr贸bka ryb, filetowanie.
INARI SUSHI Dawid Bieli艅ski - 2018-11-16 - P艂ock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 5-13; okres pr贸bny 3 miesi膮ce, nast臋pnie umowa na czas okre艣lony; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 8-17
CITY Sp. z o. o. - 2018-02-21 - S艂upsk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-01-04 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - D臋b贸wka (lubelskie)
Przygotowanie da艅 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej z mi臋sa, ryb, ry偶u, warzyw i innych. Miejsce pracy: bar Pho Viet, Wroc艂aw, ul. 艁adna 1a. Praca jednozmianowa w godz.: 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sortowanie, pakowanie odzie偶y
BIGA STEEL - 2016-02-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw wg zasad dietetyki, prawid艂owe zgodne z normami wydawanie posi艂k贸w. Wst臋pna obr贸bka 偶ywno艣ci (pomoc w kuchni).
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Legnickim Polu - 2016-07-12 - Legnickie Pole (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - G艂og贸wek (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - 呕ukowo (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej korea艅skiej, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termalna), wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w z potraw, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami przy przygotowywaniu potraw, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie zdrowych i higienicznych posi艂k贸w.
Publiczne Przedszkole w Serbach - 2018-11-20 - Serby (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza w naszej firmie polega na wykonywaniu da艅 obiadowych wed艂ug zam贸wienia zgodnie z ustalonymi recepturami. Dania w przewa偶aj膮cej wi臋kszo艣膰 to potrawy kuchni polskiej.
Zak艂ad Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2018-12-17 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Zielona G贸ra (lubuskie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
kucharzsta偶 w godz. 8-16, 14-22 r贸wnie偶 w niedziele i 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Piaseczno (艣wi臋tokrzyskie)
obs艂uga kuchni, przygotowywanie potraw
VEGAS Krzysztof Czubiel - 2016-04-27 - Rybczewice Drugie (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
- Zapoznanie si臋 z urz膮dzeniami gastronomicznymi (piec, szafy ch艂odnicze, zmywarka, blendre, kocio艂ek elektryczny, patelnia elektryczna, mikrofal贸wka, nalewki do piwa, saturator, kasa fiskalna)- przygotowywanie zapiekanek- przygotowywanie pozysta艂ych p贸艂produkt贸w- przygotowywanie listy zaopatrzenia potrzebnego do produkcji potraw- pilnowanie dat wa偶no艣ciprodukt贸w- obs艂uga klienta- obs艂uga kasy fiskalnej /terminala
kontakt przez PUP - 2018-03-31 - Kartuzy (pomorskie)
Sprz膮tanie powierzchni biurowych. Wymiar czasu pracy: 0,3 etatu, godz. pracy 5.30-17.30; 0,33 etatu, godz. pracy 9.00-11.00; mo偶liwo艣膰 po艂膮czenia etat贸w; przewidywany okres zatrudnienia: umowa na okres pr贸bny 3x 1 m-c, nast臋pnie umowa na czas okre艣lony 33 m-ce
SKAREM Sp. z o. o. - 2018-07-04 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar Maks - 2016-08-19 - Nysa (opolskie)
Zgodnie z umow膮.
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Jacent贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Produkcja oraz przygotowywanie potraw wedle zasad panuj膮cych w restauracji,wydawanie posi艂k贸w dla go艣ci lokalu z zam贸wie艅 obs艂ugi restauracji.Praca w godz. 10-22 (r贸wnie偶 weekendy)
kontakt przez PUP - 2019-03-20 - Warszawa (mazowieckie)