KUCHARZ Sasek Ma艂y oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie r贸znego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w,deser贸w
Data publikacji: 2020-06-08
Lokalizacja: Sasek Ma艂y (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sasek Ma艂y, powiat: szczycie艅ski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie r贸znego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w,deser贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sasek Ma艂y
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szczycie艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2817
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7451693279
danePracodawcy_regon: 280404660
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Wincentego Pola 4, 12-100 Szczytno, powiat: szczycie艅ski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: szczycie艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2817
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczytno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0964991
Ulica pracodawcy: Wincentego Pola
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.06.2020
Oferta pracy wa偶na do: 08.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.06.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bfef78dd65026be59784f728a297a144
Podobne oferty pracy
Sprzeda偶 towar贸w, obs艂uga klienta i kasy fiskalnej, dbanie o czysto艣膰, rozliczanie dokument贸w, skladanie zam贸wie艅. Praca w systemie r贸wnowa偶nym od 6:00 do 17:00.
PRZEDI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "LASKOPOL" HALINA DUDEK,ROMAN DUDEK SP脫艁KA JAWNA - 2019-02-25 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Lubacz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅
TAWERNA NAD 艁OWISKIEM Paulina Janiszewska - 2019-01-04 - W膮growiec (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (w tym na imprezy okoliczno艣ciowe).
Wowra Adrian - 2020-01-31 - Cha艂upki (艣l膮skie)
Gotowanie na podstawie znajomo艣ci produkt贸w i przypraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-06 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
wg stanowiska
Firma Handlowo-Us艂ugowa "MARCO" Marek 艢l臋czek - 2016-06-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Kucharz
PSS SPO艁EM W WADOWICACH - KARCZMA "RZYM" w Suchej Besk. - 2017-05-22 - Sucha Beskidzka (ma艂opolskie)
kucharz
EDUKACJA Kinga Wnuk - 2018-01-10 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie potraw i deser贸w kuchni hinduskiej, obs艂uga pieca tandoor, utrzymanie czysto艣ci miejsca pracy, praca na czas okre艣lony 3 lata,godziny pracy 7:00 - 23:00
FUSION RESTAURANTS SP. Z O. O. - 2019-10-31 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- Przygotowanie da艅 na bazie p贸艂produkt贸w.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posi艂ek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto + ekwiwalent 0,70 z艂/netto do ka偶dej przepracowanej godziny + miesi臋czne premie motywacyjne. Na pocz膮tek praca na umow臋 o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - wed艂ug grafiku. Wymaganie wykszta艂cenie min. podstawowe. Do艣wiadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna).- Gie艂da Pracy - Spotkanie z Pracodawc膮: 17.01.2019 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Po艣piecha 14 - Sala Pracodawc贸w (Pi臋tro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALE呕Y ZABRA膯 -CV- !!!!
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-12-20 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅.
SALAHDINE Belkhir Ahmida - 2016-07-05 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci potraw, inwentaryzacja asortymentu, dbanie o gospodark臋 magazynow膮
kontakt przez OHP - 2016-01-18 - 呕ory (艣l膮skie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.Pracodawca zapewnia nocleg
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2019-01-21 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o kuchnie, odbieranie towaru. Praca w godzinach: 08:00-20:00, 12:00-20:00 (godziny pracy do ustalenia).
Rolnicza Sp贸艂dzielnia Produkcyjna "CHE艁M" w Stryszowie - 2019-09-12 - Zakrz贸w (ma艂opolskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-05-02 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw luchni korea艅skiej; dbanie o jako艣膰 i escetyk臋 przygotowanych potraw; dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci; serwowanie posi艂贸w; utrzymanie czysto艣ci w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o prac臋 na cazs nieokre艣lony poprzedzona umow膮 na czas okre艣lony. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-12-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRACA W RESTAURACJI OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W TRZYZMIANOWYM TRYBIE: 7:00- 15:00, 9:00 - 17:00, 10:00 - 18:00. DO ZAKRESU OBOWI膭ZK脫W NALE呕Y SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KARTY DA艃 LOKALU, WSP脫艁PRACA Z SZEFEM KUCHNI, WPROWADZANIE NOWYCH DA艃 DO KARTY ORAZ UTRZYMANIE PORZ膭DKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH.
FIRMA BARTEK - 2016-12-19 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przyjmowanie i za艂adunek towar贸w na samochody
BIOFEED SP. Z O.O - 2018-01-24 - Zalewo (warmi艅sko-mazurskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w - ma艂a gastronomia
Us艂ugi Pogrzebowe Sprzeda偶 Trumie艅 Roman Bara艅ski - 2016-07-26 - Trzebinia (ma艂opolskie)
RESTAURACJA CAFE CELA POSZUKUJE OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZ. PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00.ZAKRES OBOWI膭ZK脫W:- PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z HARMONOGRAMEM- WYDAWANIE ZAM脫WIE艃 Z KARTY DA艃- UTRZYMANIE PORZ膭DKU W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCH
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2018-01-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
Pub Pi艂karski Pizzeria NIL Jaros艂aw Otr臋ba - 2017-05-22 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalno艣膰: kuchniai wietnamska i tajska.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- Gotowanie potraw kuchni 艣l膮skiej.- Wynagrodzenie: 14 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 12:00-24:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Min. 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty w PONIEDZIA艁EK, 艢ROD臉 I PI膭TEK w godzinach: 12:00-20:00
F.H. "LIMIT" ROMAN NIEMIEC - 2016-11-24 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodny z wnioskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Brok (podlaskie)
-
US艁UGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WI艢NIEWSKA - 2017-03-03 - Rewal (zachodniopomorskie)
Kucharz- Bar Bistro
Beata Gawe艂czyk BGPLAST - 2016-08-25 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE, DA艃 Z KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ GOTOWANIEWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.PRACA W GODZINACH: 11:00-21:00
HUONG SEN VANG HOANG NGUYEN - 2018-03-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)