KUCHARZ Rzuchów oferta pracy Śląska Kampania Przemysłowo Handlowa STEF POL Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie posiłków wg menu ustalonego w restauracji;- utrzymanie czystości w miejscu pracy.Praca od poniedziałku do niedzieli zgodnie z ustalonym grafikiem - Restauracja Zodiac (czynna od godz. 12:00).
Data publikacji: 2020-07-28
Lokalizacja: Rzuchów (śląskie)
Pracodawca: Śląska Kampania Przemysłowo Handlowa STEF POL Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rybnicka 73a, 44-285 Rzuchów, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie posiłków wg menu ustalonego w restauracji;- utrzymanie czystości w miejscu pracy.Praca od poniedziałku do niedzieli zgodnie z ustalonym grafikiem - Restauracja Zodiac (czynna od godz. 12:00).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|4
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wysokość wynagrodzenia do ustalenia z pracodawcą.Umowa o pracę na okres próbny 3 miesięcy, następnie na czas określony.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzuchów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2411
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kornowac
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- doświadczenie w zawodzie kucharz, - mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych,- chęć do pracy.
Nazwa pracodawcy:
Śląska Kampania Przemysłowo Handlowa STEF POL Sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 6470510090
danePracodawcy_regon: 271276692
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rybnicka 73a, 44-285 Rzuchów, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail - kontakt osobisty od godz. 12:00 (w restauracji Zodiac)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: raciborski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2411
Gmina pracodawcy: Kornowac
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Rzuchów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0216504
Ulica pracodawcy: Rybnicka
Numer budynku pracodawcy: 73a
Profil działalności pracodawcy: Hotel, restauracja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 28.07.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?52d0ee36f284f3ed6cf5899918e39368
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem; umowa od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W.BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-12 - Ustka (pomorskie)
obsługa maszyny stolarskiej, wiercenie, oklejanie elementów meblowych
Zakład Meblowy "NAKPOL" A. Nawrocki, K. Nawrocki Spółka Jawna - 2019-12-18 - Wolica Pusta (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg receptur, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Restauracja jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godz. 12.00-23.00.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko - 2016-08-19 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie potraw - ustalanie karty dań - wybór naczyń do podawania dań - wybór sprzętów do przygotowania dań - nadzór nad jakością zamówionej żywności - dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw - - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2020-07-17 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukraińskiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podległych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne przepisy i półprodukty (kebab, sharma); umowa na 3 lata. Praca od piątku do soboty w godziniach: 08:00/12:00 /21:00.
kontakt przez PUP - 2020-02-10 - Pabianice (łódzkie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Finance & Property Management - 2017-03-03 - Skorochów (opolskie)
prace kucharze w barze typu kebab
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie obiadów, organizowanie pracy na zmianie.
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-04-20 - Modlnica (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 13.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2020-06-01 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków przy pomocy pozostałego personelu kuchennego zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, prace zwiazane ze wstępną obróbką warzyw, zużycie wszystkich artykułów wydawanych z magazynu żywnościowego do przygotowania na dany dzień posiłków, prowadzenie monitoringu ubytków technologicznych produktów spożywczych otrzymanych z magazynu w stanie surowym oraz po obróbce technologicznej.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy - 2019-01-30 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i procesami technologicznymi. Przyjmowanie produktów z magazynu i wydawanie ich na kuchnię. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych. Umowa na czas określony do 31.12.2020Kontakt z pracodawcą: zainteresowane osoby prosimy o przesłanie lub dostarczanie osobiste aplikacji na adres: 2 Wojskowy Oddział Gospodarczy, ul. Obornicka 100-102, 50-984 Wrocław
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2020-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej, umiejętność czytania przepisów w języku wietnamskim. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godiznach 10-14.
Hong NGUYEN "BEP-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2016-09-01 - Pruszków (mazowieckie)
oferta stażu skierowana do osób bezrobotnych w wieku 30 lat i powyżej: przygotowywanie posiłków i ich planowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Otwock (mazowieckie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-12-09 - Lubań (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Leśna (dolnośląskie)
Wykonywanie wszystkich zadań typowych dla kucharza w restauracji.
kontakt przez OHP - 2020-02-17 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej
Rabwak co.sp.zo.o - 2020-06-29 - Wołomin (mazowieckie)
Pomoc i praktyczna nauka pracy w kuchni, poznanie przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, nauka przygotowywania potraw, estetycznego ich serwowania, nauka utrzymania porządku na stanowisku pracy, nabycie umiejętności, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, nauka zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich do przygotowania potrawy
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Cieszków (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2019-01-28 - Lubin (dolnośląskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, POTRAW Z PIECA TANDOOR, PRACA W GRUPIE.Godziny pracy 10:00 - 22:00Wymiar czasu pracy: OK. 100 GODZIN W MIESIĄCUumowa zlecenie 20.01.2020 - 31.12.2022
MANGO MAMA NADODRZE Sp. z o.o. - 2020-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków dla 30 wychowanków
Dom Dziecka im.Janusza KorczakaDarłowo ,ul. Morska 78 - 2016-10-10 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Obróbka art. spożywczych do sporządzania dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "LUTYNIA" Jakub Sierański - 2015-11-30 - Nowe Miasto nad Wartą (wielkopolskie)
- praca w magazynie - magazyn otwarty, - załadunek palet z kartonami na samochód. Oferta dostępna w sali D. Kontakt z pracodawcą - osobisty lub telefoniczny: 71 382 82 32.
BIKKOPLAST Sp. z o.o. - 2016-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Zając Małgorzata "KONTRA" - 2016-09-06 - Skawica (małopolskie)