KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-07-11
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.07.2019
Data zako艅czenia pracy: 19.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Adres pracodawcy:
Warszawska 5a, 05-200 Wo艂omin, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wo艂omi艅ski
Gmina pracodawcy: Wo艂omin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wo艂omin
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 09.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7b1865d945366244e8cf3e7d49c89211
Podobne oferty pracy
przygotowywanie obiad贸w, wypiek pizzy, pierog贸w, przygotowywanie sa艂atek
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowanie pizzyprzygotowanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Ludwikowice K艂odzkie (dolno艣l膮skie)
w/g potrzeb
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-09-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 dla go艣ci.Utrzymanie czysto艣ci.
D枚ner King Andrzej Burczyk - 2018-04-13 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Nab贸r na wolne stanowisko pracy https://24wog.wp.mil.pl/pl/bipZnajomo艣膰 w艂a艣ciwego stosowania produkt贸w spo偶ywczych i odpowiedniego 艂膮czenia sk艂adnik贸w, umiej臋tno艣膰 w艂a艣ciwego przechowywania produkt贸w, znajomo艣膰 odpowiedniej konserwacji wszelkich narz臋dzi i urz膮dze艅 kuchennych, znajomo艣膰 przepis贸w oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy, przeciwpo偶arowych, o ochronie 艣rodowiska, a tak偶e przepis贸w dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej HACCP. Osob臋 na stanowisku kucharza powinna cechowa膰 m.in. komunikatywno艣膰, samodzielno艣膰 i zaanga偶owanie w wykonywane obowi膮zki, umiej臋tno艣膰 rozwi膮zywania problem贸w jak r贸wnie偶 odporno艣膰 na stres.
24 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2020-02-18 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie prostych potraw z makaronu, z p贸艂produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Jab艂onna (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b starszych przewlekle chorych,
PPHU "TIM" Teresa Wyszomierska - 2017-06-27 - Marki (mazowieckie)
- samodzielne przyrz膮dzanie da艅 kuchni ukrai艅skiej, CZEBUREKI, KREPLACHY, PIELMIENI
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych da艅 kuchni chi艅skiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna 艢wist-Wang Chun Xiang - 2018-01-30 - Wejherowo (pomorskie)
- wprowadzanie danych do komputera- obs艂uga urz膮dze艅 biurowych- wysy艂ka korespondencji
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
kucharz
KOSHER-TARN脫W Sp.z.o.o. - 2020-06-12 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciast, deser贸w. Przygotowywanie i produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
Dzia艂a S艂awomir - 2018-04-20 - Wadowice (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw i da艅 z zastosowaniem urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.Dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych. Obs艂uga kasy fiskalnej, obs艂uga klienta, bie偶膮ca konserwacja urz膮dze艅 gastronomicznych i wyposa偶enia lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Myszk贸w (艣l膮skie)
Kucharz - sprzedawca
kontakt przez PUP - 2020-09-17 - Grajewo (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 gor膮cych lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jako艣膰 i estetyke, wydawanie da艅, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetno艣膰 organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Us艂ugi Gastronomiczne s.c. - 2016-04-27 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i indyjskiej. Praca w systemie dwuzmianowym: 10.00-18.00, 15.00-23.00.
kontakt przez PUP - 2020-08-24 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM FOOD GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Do zada艅 na stanowisku Kucharz b臋dzie nale偶a艂o: 鈥rzygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w,鈥dzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez,鈥ba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w, 鈥obieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮,鈥apewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug,鈥bs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami,鈥trzymanie porz膮dku w miejscu pracy,鈥ba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny,鈥ealizacja wszystkich wska藕nik贸w, procedur, rutyn, polityk, otrzymywanie pozytywnych wynik贸w w zakresie audyt贸w.
Hotele Diament S.A. - 2017-07-31 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni bengalskiej, arabskiej i indyjskiej.
S&A BHUIYAN SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2019-03-14 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie da艅, menu. Czytanie i znajomo艣膰 przepis贸w, przypraw i owoc贸w wietnamskich. Negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie oraz kalkulacja posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w kuchni, przygotowywanie jad艂ospisu, zabezpieczenia 偶ywno艣ci.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zblewo (pomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia oraz istniej膮cym jad艂ospisem, porcjowanie posi艂k贸w do konsumpcji, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, codzienne pobieranie pr贸b 偶ywno艣ciowych i w艂a艣ciwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego, wykonywanie obr贸bki wst臋pnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrz膮dzania posi艂k贸w, pobieranie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych w zapotrzebowaniu 偶ywno艣ciowym i w艂a艣ciwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posi艂k贸w, zmywanie naczy艅 kuchennych, garnk贸w, sztu膰c贸w, po przygotowywanych i spo偶ytych posi艂kach, przestzreganie przepis贸w BHP i p.po偶.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W ROKOCINIE - 2019-01-04 - Rokocin (pomorskie)
fast-food, kuchnia polska
BAR-PIZZERIA ,,CAPONE" Rados艂aw Koz艂owski - 2017-05-23 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamUtrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji ( ok.35-40 os贸b ) w pensjonacie "Henczel".
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2018-03-08 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sanok (podkarpackie)
Ssprzeda偶 stolarki otworowej
PHU Tollan Wa偶ny Janusz - 2020-07-27 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅, dbanie o miejsce pracy, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, wydawanie zam贸wionych da艅, utrzymanie porz膮dku na kuchni, nadz贸r nad pracownikami pomocniczymi.
kontakt przez PUP - 2019-12-30 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)