KUCHARZ Rzeszów oferta pracy OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SPOŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 500 - 4 200 PLN
Zakres obowiązków: POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH;SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY (MYCIE, WYPARZANIE, SUSZENIE I POLEROWANIE NACZYŃ ORAZ SPRZĘTU KUCHENNEGO), A TAKŻE PORZĄDKOWANIE POMIESZCZEŃ PRODUKCYJNYCH PO ZAKOŃCZENIU PRACY;PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ. OBOWIĄZUJĄCYCH W ZAKŁADACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO;WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SURÓWEK W SYSTEMIE ZMIENNYM, UZUPEŁNIANIE DAŃ W BAMARACH
Data publikacji: 2018-11-26
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SPOŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:HETMAŃSKA 120, 35-078 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH;SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE NA BIEŻĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY (MYCIE, WYPARZANIE, SUSZENIE I POLEROWANIE NACZYŃ ORAZ SPRZĘTU KUCHENNEGO), A TAKŻE PORZĄDKOWANIE POMIESZCZEŃ PRODUKCYJNYCH PO ZAKOŃCZENIU PRACY;PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ. OBOWIĄZUJĄCYCH W ZAKŁADACH ŻYWIENIA ZBIOROWEGO;WYDAWANIE ZUP, II DANIA, SURÓWEK W SYSTEMIE ZMIENNYM, UZUPEŁNIANIE DAŃ W BAMARACH
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 500 - 4 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Ryczałtowy
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 500 - 4 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
SUMIENNOŚĆ I PUNKTUALNOŚĆ W WYKONYWANIU OBOWIĄZKÓW, RZETELNE I EFEKTYWNE WYKONYWANIE PRACY, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU LUB UMIEJETNOŚĆ GOTOWANIA
Nazwa pracodawcy: OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SPOŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
37-500 Wierzbna 1, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jarosławski
Gmina pracodawcy: Pawłosiów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wierzbna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2018
Oferta pracy ważna do: 18.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kluczbork (opolskie)
-przygotowanie i gotowanie potraw (Hotel Promień- położony w Skarżysku Kamiennym w województwie Świętokrzyskim przy trasie nr 42 na Starachowice i 1km od trasy nr 7 Warszawa - Kraków).
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2016-03-31 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Russów (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, gotowanie, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
Prace porzadkowe, ukladanie palet, segregowanie worków.
"SEMCO" SGNiP KRYSTYNA JUST ŚMIŁOWO - 2015-12-02 - Śmiłowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
KAMIL SAMCIK SPRZEDAŻ ART.SPOŻ. I PRZEM. USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2016-08-26 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn
J&H Olender Przetwórstwo Mięsne s.c - 2017-10-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-04-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem ludzi
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-02-09 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, obsługa klienta
LIFE LINE Krystyna Klepacz - 2016-01-27 - Dobiegniew (lubuskie)
Praca w charakterze przedstawiciela handlowego na terenie Andrychowa, siedziba firmy w Katowicach. Zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego), po okresie próbnym utworzenie biura handlowego w mieście Andrychów. Możliwość pracy w swoim miejscu zamieszkania. Pozyskiwanie nowych klientów, spotkanie z klientami, raportowanie sprzedaży, dbanie o dobre kontakty z klientami, praca w programie Office (Word, Excel), tworzenie ofert i zamówień dla kontrahentów, dbanie o dobry wizerunek firmy. Możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji. Wynagrodzenie: 3 000 - 5 000 zł brutto/miesięcznie (+prowizja). Praca jednozmianowa. Kontakt z pracodawcą mailowy na adres: praca (at) proautomatic.pl
PRO AUTOMATIC Sp. z o.o. - 2018-02-06 - Andrychów (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2017-10-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
FOOD INDUSTRY sp. z o.o. sp.k. - 2016-05-19 - Września (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w następujących godzinach: śniadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; dbanie o należyte przechowywanie żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń będących na wyposażeniu kuchni; dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
według stanowiska
Miejskie Przedszkole Nr 18 w Legnicy - 2018-07-24 - Legnica (dolnośląskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Żyrardów (mazowieckie)
Prace biurowe i obsługa sklepu internetowego.
Firma Handlowa "LUNA" HURT-DETAL-IMPORT-EXPORT - 2017-02-22 - Strzyżów (podkarpackie)
Kucharz
Kawiarnia "TATRZAŃSKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Małgorzata Kudelska - 2017-02-16 - Tarnów (małopolskie)
do uzgodnienia
CHIEKKARAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-12 - Dynów (podkarpackie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Słupca (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharza
AUSTERIA Frydrych-Langer Sp.J. - 2018-08-24 - Ćwiklice (śląskie)
wg stanowiska
STANISŁAWA PIEKUT - 2016-05-10 - Legnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań głównych, zup itp. Obsługa imprez okolicznościowych.
VITAL Barbara Milcz - 2018-03-16 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań oraz surowców kuchni orientalnej,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-10-19 - Wołomin (mazowieckie)
sprzedaż. przyjmowanie dostaw,sprawdzanie stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Bisztynek (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i sporządzanie posiłków na bufet a także live cooking
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2018-10-12 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SPSK NA POMORZANACH, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i przyżądzanie potraw, pomoc w kuchni
Gastronomia - Marketing Hotelarstwo i Usługi Transportowe Matyschok Urszula "Restauracja Złoty Kłos" - 2017-12-01 - Rzędów (opolskie)