KUCHARZ Rzesz贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 g艂贸wnych, nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami restauracji, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw
Data publikacji: 2018-12-14
Lokalizacja: Rzesz贸w (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 g艂贸wnych, nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅, wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami restauracji, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 150
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rzesz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rzesz贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.12.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 10)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni arme艅skiej, ukrai艅skiej, gruzi艅skiejCv z zaznaczeniem stanowiska przesy艂a膰 na adres mail z dopiskiem klauzuli zgody. Cv bez umieszczonej klauzuli zgody nie b臋d膮 rozpatrywane. Klauzula zgody: Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych przez Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie w celu niezb臋dnym do realizacji procesu rekrutacji na stanowisko stpr/18/7945 zgodnie z art. 6 ust.1 pkt. a) Rozporz膮dzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony os贸b fizycznych w zwi膮zku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przep艂ywu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (og贸lne rozporz膮dzenie o ochronie danych) dalej RODO.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 10
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzant贸w 1A, 35-242 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Partyzant贸w
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przyrz膮dzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania i wydawania 艣niada艅 zgodnie ze standardami hotelu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Sp贸艂ka Jawna - 2018-10-24 - P艂ock (mazowieckie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczeg贸lno艣ci kuchni ormia艅skiej i gruzi艅skiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczeg贸艂owy opis sk艂adnik贸w da艅 klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormia艅skiej i gruzi艅skiej, mile widziana ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-08 - Solina (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych i wydawanie posi艂k贸w. Praca od pn. do pt. od godziny 10.00-18.00
Catering & Bar GEMLIK Magdalena Mi艣 - 2016-02-01 - Nadarzyn (mazowieckie)
RPO
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Roma Kalaszy艅ska-Ko艂odziej Restauracja Cezar - 2017-10-19 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obr贸bka ryb i gotowanie zup.
Sma偶alnia Ryb Fliper Agnieszka Florian- Tyrakowska - 2019-02-12 - 艢ciegny (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-06-15 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Samodzielny kucharz.
PPHU Hotel Dworek s.c. Kutno - 2018-04-01 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla grup sportowych, wydawanie posi艂k贸w w bufecie szwedzkim dla grup z Rosji, Ukrainy, Litwy, ustalanie menu dla grup
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy 5 lat, bieg艂a znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego, przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej, czytanie przepis贸w wietnamskich
Bar Vietnamski "SON CAO HONG" - 2017-01-04 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie da艅 do restauracji
Zajazd Korona - 2018-04-06 - 呕elk贸w (mazowieckie)
Obs艂uga wesel, przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, katering.
JK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-22 - Trzebownisko (podkarpackie)
-
Pizzeria Gruby Benek Ko艣cierzyna 艁ukasz Schulz - 2017-05-23 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni pakista艅skiej i bangladeskiej ( sharma, Kebak i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - 艁ask (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂kow i catering贸w
WITAMINKA S.C. A.BALCZY艃SKI W.NOWAK - 2018-03-30 - Gda艅sk (pomorskie)
-Prowadzenie spraw kadrowo-p艂acowych i spraw samorz膮dowo-cz艂onkowskich. Naliczanie i rozliczanie wynagrodze艅. Prowadzenie rejestr贸w cz艂onk贸w Sp贸艂dzielni. Prowadzenie rozlicze艅 udzia艂贸w cz艂onkowskich i dywidend.- Wynagrodzenie: 2300 - 3000 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wykszta艂cenie: min. 艣rednie lub wy偶sze (kierunek ekonomiczny). Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe 5 letnie. Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Wymagana znajomo艣膰 program贸w komputerowych COMARCH, OPTIMA, EXCEL, P艁ATNIK. Wymagana znajomo艣膰 przepis贸w prawa pracy i ubezpiecze艅 spo艂ecznych. Kontakt osobisty (ul. Rynek 12, 40-954 Katowice, pok. 514 Dom Handlowy Zenit) (9:00-15:00)
POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W "SPO艁EM" W KATOWICACH - 2018-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Firma Handlowo-Us艂ugowa BALLAS Miko艂ajki Iwona Wi贸rek - 2016-02-26 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Bogumi艂 Redlicki Restauracja Z艁OTA ARKA - 2016-01-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
"DELICTUS" Sp. z o.o. - 2016-09-07 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Bytom (艣l膮skie)
praca w Restauracji Venessa
Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2016-08-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
Sprzedawca na stoisku: w臋dliny
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych. Do艣wiadczenie zawodowe mile widziane.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2017-02-10 - K臋pno (wielkopolskie)
Pomoc w kuchni, sprz膮tanie, przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta;
ADRIAN W脫艁KIEWICZ PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "WO艁OWINKA" - 2018-12-12 - Zielona G贸ra (lubuskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DA艃, WSP脫艁TWORZENIE MENU, ZAPEWNIENIE WYSOKIEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W, ESTETYCZNE I ZGODNE ZE STANDARDEM PREZENTOWANIE POTRAW I DA艃, DBANIE O PRAWID艁OWE MAGAZYNOWANIE 呕YWNO艢CI I SPRZ臉TU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POST臉POWANIA Z 呕YWNO艢CI膭;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, PRACA W ZESPOLE, KREATYWNO艢膯, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00-20.00
FRESCA, PUB KREDENS MAREK TRUSIUK - 2016-04-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrz膮szcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-01-16 - Warszawa (mazowieckie)